reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Roszpunka mi lekarz polecił bodajze Antilactin, ziolowe tabsy na zanik, ale ja mialam juz wtedy doslownie resztki pokarmu.

Ilaczek witaj :)
Ja to juz wszystko przemyslalam, w lutym na moje miejsce w kolorze blue wskoczy Nuśka a Ty miesiac pozniej na miejsce Oczy niebieskie :-) Dobrze to wymyslilam nie? :cool2:

reklama
ilaczek, ale miło Ciebie tu zobaczyć, zostań już proszę z nami :-) Te badania (LH, FSH, estradiol, testosteron) powinno się zrobić w 2-3 dc (głównie LH i FSH w tym przedziale), nie dasz rady? Warto od razu sprawdzić TSH.

Nuuuśka, super!!! Przykro, że z testami tak wyszło, nie rozumiem takich sprzedawców. Chyba szybciej by było gdyby zamówić na eBay Private 50 Ovulation 10 10MIU Pregnancy Test Tests | eBay :-D

Olusia, oba leki to kwas acetylosalicylowy, tyle że w Acardzie jest on w dawce 75 mg a w Aspirin Cardio w dawce 100 mg.

Piranha dziekuje za odpowiedz... a odpowiedz mi jeszcze mam ten lek brac caly czas? czy moge go odstawic i zaczac brac przy stymulce? hmm bo biore caly czas to i nie wiem czy moge ten lek odstawic na jakis czas... a jak to jest razem aspiryn cardio i fragmin albo fraxiparyna...

Cześć dziewczyny, przeraza mnie ogrom wiedzy w tym temacie, nie jestem w stanie przeczytać forum od początku, a bardzo chciałabym mieć córeczkę. Powiedzcie co mam przeczytać abym miała jakąś wiedzę w tym temacie.

Jest jeszcze jeden problem, niedawno poroniłam i nie wiem czy powinnam zrobić jakies badania.

Czy koniecznie powinnam mieć regularne cykle? Lekarz mi mówił, że mogło mieć to wpływ na poronienie.

olusia u mnie kochana kiszka. Cosiek sie rozmyslil, niestety potwierdzila sie ciaza biochemiczna, bo FL wydluza sie coraz bardziej a @ nadal nie widac :-( ale nie poddaje sie, ten cykl mam nadzieje bedzie bardziej szczesliwy :* A jak u Ciebie kochana ??

piranha heh no widzisz, ja sadze ze ta baba wysle te testy w koncu, ale nie mam zamiaru czekac w nieskonczonosc, zamowie na allegro w przyszlym tygodniu te ktore stosowalam do tej pory, najwyzej beda na zapas, albo bede testowac podwojnie, dzieki czemu sprawdzimy ich jakosc ( mowie o tych czulszych, bo moze jednak roznica nie bedzie az tak duza ). Najwazniejsze chyba ze Estrofem uda sie zakupic, bedzie zapas, bo dwa opakowania to 2x28 tabletek wiec to daje Nam 56 tabletek + 21 jakie mam teraz = 77 :-):-D yeeeeeah !!
Jak @ nadejdzie jutro, to w przyszla srode pojde do gin, powiem jej co i jak i powiem o tym cyklu, powiem o podejrzeniach o ciaze biochemiczna, ale powiem jej moze ze testy wychodzily pozytywne, moze wtedy ruszy ja bardziej co ? :blink:

ilaczek alez posluszny ten Twoj chlop !! :D

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczynki za wszystkie odpowiedzi,jak to dobrze,ze to forum istnieje :-) kapusta zakupiona,szałwia już sie parzy.jutro powinnam dostac granulki homeopatyczne na to.i wieczorem sobie troszke odciagne.a jak bedzie sie pogarszalo to uderze do lekarza po jakies tabsy.slyszalam ze po skonczeniu brania,pokarm lubi wracac. Zobaczymy,moze obedzie sie bez chemii. Dzieki jeszcze raz za odpowiedzi :-* jak @ przylezie to ruszam z dieta :-D

reklama
Do góry