reklama
Matik2012
Fanka BB :)
Któregoś razu urodziły mi moje 2 kotki małe i było ich razem ok 20szt i moja jamniczka 6 no mówię Wam całą wiosnę i lato mieliśmy ubaw :-)
kocham zwierzaczki
kocham zwierzaczki
mamakaja
Hej hej :-)
Matik no to gratuluję !!!!!!!!!!!!!!!!!! rodzina się powiększa Ja też uwielbiam zwierzaki, i to bardzo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zakręcona ale talent !!! Piękne te bransoletki:-) !!!!!!!! Widać, że do ich wykonania potrzeba duuużo cierpliwości
Lilly i co z tym testem? Tempka pięknie podskoczyła :-) Musi być dobrze
Kiraa testujesz?
Matik no to gratuluję !!!!!!!!!!!!!!!!!! rodzina się powiększa Ja też uwielbiam zwierzaki, i to bardzo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zakręcona ale talent !!! Piękne te bransoletki:-) !!!!!!!! Widać, że do ich wykonania potrzeba duuużo cierpliwości
Lilly i co z tym testem? Tempka pięknie podskoczyła :-) Musi być dobrze
Kiraa testujesz?
Miłego dnia dziewczyny <3
lilly78
tiruriru
Kochane, jestem tylko na momencik. Co za dzień... muszę opowiedzieć całą historię... wczoraj na wszelki wypadek kupiliśmy dwa testy (jeden 10 jeden 25) a w drogerii jakaś pani na promocji mojemu mężowi wcisnęła ulotkę o bezpiecznym seksie i prezerwatywę uśmiałam się z niego, że ciekawe skąd wiedziała, że się nie zabezpieczał ale to wczoraj miałam z neigo ubaw, on dziś ze mnie... rano zmierzyłam tempkę, widzę jest dobrze, bo skoczyła do góry. od 4 rano chciało mi się siusiu, ale trzymałam się dzielnie do 6 po zmierzeniu temperatury pobiegłam z testem do toalety. ale ta 10 była w postaci testu strumieniowego i cholera wie, czy ja go przelałam czy był felerny, ale nic nie wyszło, nawet tej krechy kontrolnej. no to siup i zrobiłam jeszcze tą 25 juz normalną i wyszły dwie krechy, może ta druga nie jest jakaś mega mocna, ale jest!!! oczywiście mój mąż nie omieszkał mnie obśmiać, że oblałam pierwszy test, dosłownie i w przenośni;-) pojechałam rano już na betę, ale wyniki dopiero jutro. tyle raportu ode mnie.
teraz uciekam ale ściskam mocno kciuki za całą resztę &&&&&&&&
teraz uciekam ale ściskam mocno kciuki za całą resztę &&&&&&&&
Matik2012
reklama
Podziel się: