reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Matik
gratulacje :-)
czekamy na kolejne dzieciaczki, to u Was te ciaze mnoge rodzinne? :-) I na fotki jak bedziesz mogla zrobic...
kocham jamniczki, mialam miniaturke jako mala dziewczynka ahhh :happy2:

reklama
Któregoś razu urodziły mi moje 2 kotki małe i było ich razem ok 20szt i moja jamniczka 6 no mówię Wam całą wiosnę i lato mieliśmy ubaw :-)
kocham zwierzaczki :-D:-D:-D:-D

Hej hej :-)
Matik no to gratuluję !!!!!!!!!!!!!!!!!! rodzina się powiększa :tak: Ja też uwielbiam zwierzaki, i to bardzo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:
Zakręcona ale talent !!! Piękne te bransoletki:-) !!!!!!!! Widać, że do ich wykonania potrzeba duuużo cierpliwości :tak:
Lilly i co z tym testem? Tempka pięknie podskoczyła :-) Musi być dobrze:tak:
Kiraa testujesz?

:-DMiłego dnia dziewczyny <3:-D

Kochane, jestem tylko na momencik. Co za dzień... muszę opowiedzieć całą historię... wczoraj na wszelki wypadek kupiliśmy dwa testy (jeden 10 jeden 25) a w drogerii jakaś pani na promocji mojemu mężowi wcisnęła ulotkę o bezpiecznym seksie i prezerwatywę :-D uśmiałam się z niego, że ciekawe skąd wiedziała, że się nie zabezpieczał :tak: ale to wczoraj miałam z neigo ubaw, on dziś ze mnie... rano zmierzyłam tempkę, widzę jest dobrze, bo skoczyła do góry. od 4 rano chciało mi się siusiu, ale trzymałam się dzielnie do 6 :-D po zmierzeniu temperatury pobiegłam z testem do toalety. ale ta 10 była w postaci testu strumieniowego i cholera wie, czy ja go przelałam czy był felerny, ale nic nie wyszło, nawet tej krechy kontrolnej. no to siup i zrobiłam jeszcze tą 25 juz normalną i wyszły dwie krechy, może ta druga nie jest jakaś mega mocna, ale jest!!!:-D oczywiście mój mąż nie omieszkał mnie obśmiać, że oblałam pierwszy test, dosłownie i w przenośni;-) pojechałam rano już na betę, ale wyniki dopiero jutro. tyle raportu ode mnie.
teraz uciekam ale ściskam mocno kciuki za całą resztę &&&&&&&&

reklama
Do góry