reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzien dobry :D !!

araki no przecie ze Nuśka ma urlop - tydzien urlopu prawie !! :-)Nie doczytalas czy co ?? :-D

matik pytalas czym sie zajmuje w pracy. Jestem rejestratorka medyczna ale jak trzeba to w sumie robie za wszystko :dry: w niedziele mamy zabiegi operacyjne, tak jak w sobote, same operacje zero pacjentow, dlatego niestety weekendy pracujace, choc na szczescie w miesiacu przewaznie to jedna sobota i jedna niedziela na kazda z Nas wypada :blink: To duza Przychodnia z zapleczem szpitalnym takze niestety zawsze jest co robic :blink:
Czyli owulacji u Ciebie jeszcze nie bylo ??? :D No bardzo wysokie masz te tempki jak na I faze, ale Ty chyba z wysokotemperaturowcow jestes wiec wszystko mozliwe :p

vivienka statystyke dziewczyn ktore zaszly w ciaze podczas planowania plci, prowadzi piranha , ostatnio nawet gdzies wklejala.Cofnij sie pare stron :)

zakrecona Ł. ma urlop od srody :-) a co do klotni, to ja sie nie poklocilam, on sie obrazil a jak on sie obrazi to gorzej od Olki :-D ale wczoraj wieczorem juz mu przeszlo - jak reka odjal chlop sie zamienil w baranka :-D
Piekne masz te bransoletki !!!!! takich to ja nie umiem robic :zawstydzona/y: Kurcze kochana a moze jaka aukcja ?? :-) chetnie kupie jedna bo na prawde sliczne, zwlaszcza ta niebieska :D

lilly WIEDZIALAM :DDDDDDDDDDDDDDDDDD GRATULACJE KOCHANA !!!!!! Cudownych, nudnych 9 miesiecy !!!! wiedzialam ze dobrze dmucham :-D
Kciuki za wysoka betke !!

matik nawet nie wiesz jak na zaluje ze wszystkie swoje koty mam wykastrowane !! uwielbiam male zwierzaczki :-)

kirra a widzisz, mowilam ze nic jeszcze nie jest przesadzone :) tempka w gore, mam nadzieje ze jutro bedzie jeszcze wyzej :D w razie czegos kiedy testujesz kochana ?

oczy niebieskie wczoraj w pracy wlasnie wyczytalam ze urodzila :) synka chyba tak ? u nas leje od rana, zapowiadali snieg a nie ma nic procz deszczu :/ Ola ma ferie zimowe, zaczela dzis......nie ma co. Ferie jak marzenie :dry:

krystian jak @ ? przylazla ?

attachment.php

Starających się :7
Oczekujących na staranka : 8

STYCZEŃ 2014 :

krystianmartin - termin @ 20.01 ( 21 miesiąc starań )
Kiraa - termin @ 24.01 ( 3 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 27.01 ( 9 cykl starań )
anias2 - termin @ 31.01 ( 4 cykl starań)

LUTY 2014 :

matik2012 - termin @ 06.02 ( 9 cykl starań )
zakrecona - termin @ 09.02 ( 3 cykl starań )

Annette - termin @ 24.02 ( 3 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( luty 2014 )
milla ( marzec 2014 )

kate18 (wiosna 2014 )

roszpunka ( wiosna/lato 2014 )
Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
małe liski ( sierpień 2014 )

Dorcia ( I połowa 2014 )

Ostatnia edycja:
reklama
Maran-atha, mam dni, że myślę - jeśli nie teraz to kiedy, a potem jakieś oprzytomnienie przychodzi i inaczej myślę. U mnie cykl zupełnie się pomieszał. Ostatni 25 dni - zaliczylibyśmy wpadkę jak nic, gdybym nie badała szyjki. Czasami to czekanie mnie dobija, ale doceniam to, co mam.
Piranha, nie wyrzucaj sobie, że Krzyś nie chodzi do przedszkola. Widocznie na tę chwilę tak jest lepiej.
Lily, gratuluję.
Gorgusiu, nie przejmuj się brakiem objawów. Nasz organizm to nie komputer i bywa różnie.
Ana87, mnie też piersi bardzo bolą po owu. Czasami się dotknąć nie mogę, wieczorem muszę stanik ściągać, bo ból jest nie do wytrzymania.

Nuśka, pewnie że doczytałam, tylko zazdraszaczam więc głupa rżnę :-p Miłego wypoczynku Kochana!
Trzymam kciuki żeby ten spadek oznaczał sama-wiesz-co &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak:

Hej
Lilly GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nareszcie się udało super!

Nuuuśka zobaczysz będziesz następna, ale fajnie :-). Do mnie @ jeszcze nie przylazła ale juz na nią czekam. Więc mnie mozesz przerzucić na luty ale nie wiem dokładnie który bo dopiero jak @ przyjdzie to się dowiem:-)

Matik widzę że się rodzinka powiekszyła:-D.

MIŁEGO śliskiego poniedziałku

nie nie słońce to jamniki :-) przynajmniej mama to jamnik a tata to nie wiemy bo znikła nam na 2 min i zaciążyła :-D a dostawała tabletki cały czas tylko jeden raz w tedy nie dostała i od razu pobiegła do psa ot psina jedna :-D może i mi się uda :-D:-D:-D:-D:-D

http://

U mnie sniegu od groma a na drogach sizgawka:-/
Dziewczyny korzystajace z telefon tez nie widzicie kompletnej listy staraczek ktora wstawia Nusiaa? Mnie tam nie ma,
Zakreconej nie ma
Mi sie wyswietla o tak:

[/SIZE][/U][/B][/COLOR]

krystianmartin - termin @ 20.01 ( 21 miesiąc starań )

LUTY 2014 :

maggie2205 ( luty 2014 )
kate18 (wiosna 2014 )

Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )

Dorcia ( I połowa 2014 ) [/QUOTE]

Ostatnia edycja:
lily serdecznie gratuluję. Spokojnych 9 miesięcy.
Matik ale boskie te twoje psioki.
Gorgusia slodziak ten twój maluch.
Piranha a twoja Kaja prześliczna, oczka cudne.
Niebieskie oczy zdrówka życzę. Dobrze ze już się zabrałaś za pranie. Ja ostatnio dwa dni wszystko prałam a teraz trzeba poprasować tylko kto to zrobi jak ja ledwo co łażę, a dzisiaj jeszcze w robocie jestem. Juz dawno powinnam to mieć przyszykowane. Dobrze że mam kochana mamę która powiedziała zeby dzwonić jak będe potrzebowac pomocy.
A i jeszcze jedno Niebiekie Oczy elmo jak z waszym spaniem, bo ja budzę się normalnie co godzinę, wogóle słabo spię i ciągle łaże do łazienki. Zamiast się teraz wysypiac to ja łażę.
Dorcia witam, fajnie że znowu z nami jesteś.. Ciesze się ze taka twarda babka z Ciebie, trzymaj się ciepło.

reklama
anias to musisz wlezc na komputer, bo nie dosc ze lista rozowo-fioletowo -niebieska to jeszcze latajacy bociek Nam przybyl na gorze :-) To wszystko na czesc Waszych snow :-D Ale i Ty i zakretka jestescie, w ogole wszystkie ktore chca, ale pojecia nie mam czemu tak dziwacznie Ci sie to wyswietla kochana.

matik jakie one cudasne !!! :DD:D

krystian ok, juz Cie przezucam :*

araki wieeeeedzialam, ze rzniesz glupa, ale za to ja rznelam ze nie wiedzialam ze Ty go rzniesz :-D

attachment.php

STYCZEŃ 2014 :

anias2 - termin @ 31.01 ( 4 cykl starań)

LUTY 2014 :

zakrecona - termin @ 09.02 ( 3 cykl starań )

krystianmartin - termin @ .02 ( 22 miesiąc starań )

maggie2205 ( luty 2014 )
milla ( marzec 2014 )

kate18 (wiosna 2014 )

Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
małe liski ( sierpień 2014 )

Dorcia ( I połowa 2014 )

Do góry