Dorcia kochana, nie kiedyś będzie Ci dane być w tabelce tylko juz niedługo na 100% na niej będziesz!!
Nuusia no pewnie, że jestem dumna z Twojej tempki, ładnie idzie do góry i na pewno spadać nie ma zamiaru
. dzięki za podmuchy w moją, musi pomóc i jutro nie spadnie
a praca dodatkowo płatna, pewnie, nie ma co nie brać jak kaska wpadnie
Elmo, przeczytałam mojemu A. jak Ty obniżałaś temperaturę swojego męża przed starankami, tak się pokrzywił jakby to go zabolało, a potem przez pół dnia nie mógł uwierzyć :-)
Matik, kurcze, ja z wykresem tak myślę, że może jak dalej temperatury pójdą w górę to jednak wczoraj-dzisiaj ta owulka była, no niby nie ma zachowanego tego 6 dniowego czasu niskich temperatur ale gdzieś jeszcze czytałam że to średnia z ostatnich 6 dni ma być niższa od tej w dniu owulacji, ale to szefowa musi powiedzieć co i jak bo moje to takie gdybanie
Kiraa, jak to nie przewidział?? przecież na górze cieszą się z każdego dzieciaczka kochanego i wyczekiwanego przez jego rodziców, więc nie ma takiej opcji, że założono Ci tylko jedno dzieciątko
maggie, kciuki za jutrzejszą konsultację &&&
beata, mojej siostrze strasznie przesuszała się skóra i włosy miała też jak sianko przez tarczycę
składam posłusznie raport, byłam w centrum handlowym, test 10 zakupiony i jeśli temperatura jutro nie poleci w dół, to testuję. aaa i dla dziewczyn, które mają w swoich miastach superpharm, jest niezła promocja na kwas foliowy 1 opakowanie + 1 gratis - w sumie 120 tabletek za 6zł
zakręcona, zobaczyłam bransoletki, cudeńka!! zdolniacha!