reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

matik hmm ciekawe. Widze widze Twoj wykres, jak bylam w pracy to nie widzialam bo na tamtej przegladarce nie chce sie otwierac ovf nie wiem czemu :blink:
Nie wiem jaka masz przewaznie tempke w I fazie, heh ja mam taka w II :p wiec jak dla mnie to ona jest bardzo wysoko !!

reklama
wiesz niuśka w 1 fazie no różnie właśnie

Niuśka a czym ty się zajmujesz w pracy, że nawet w niedzielę Cię tam ciągnie :)

usunęłam text bo bez sensu pisałam

Ostatnia edycja:
Kiraa no tak co ja moge wiedziec odnosnie comiesiecznych rozczarowan i niepowodzen w staraniach. Nie chcialam zebys to tak odebrala. Nie zaznalam tego ale wiele razy tutaj pisalam ze podziwiam kazdego za wytrwalosc i sile, ze ja pewnie w kazdym kolejnym cyklu bylabym mniej zmotywowana o ile calkiem bym sie nie poddala. Jednak widze ze planowanie coreczki jest chyba trudniejsze. Chodzilo mi o to ze zamiast rzucac wszystko zwiazane z planowaniem sprobuj w kolejnym cyklu zblizyc sie do owu tak jak radzi Pirania, jednak zrobisz jak zechcesz. Ja nadal trzymam kciuki za ten cykl, Twoj i kazdej innej staraczki &&&&&&&&

Kirra super że się wczoraj zrelaksowałaś Kocha:-)na głowa do góry Wreszcie i nam się uda Mówie CI to :-) WIem że w takich momentach każda z nas ma doła ale pare dni i ruszysz z nowym powerem :-) I nie gadaj głupot że nie jest CI już pisane drugie dziecko Ej bo przyjadę i Ci do dupska nakopie :-D

Nuuska oj aż tak się pokłóciłaś z Ł?? on też ma ten tydzień wolny? Kochana odpocznij i zrelaksuj się przez ten tydzień :-)

Tak jak obiecałam wrzucam zdjęcia moich pierwszych bransoletek :-)

Załączniki

• DSC_1053.jpg
    DSC_1053.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
Dorcia kochana, nie kiedyś będzie Ci dane być w tabelce tylko juz niedługo na 100% na niej będziesz!!:tak:

Nuusia no pewnie, że jestem dumna z Twojej tempki, ładnie idzie do góry i na pewno spadać nie ma zamiaru:tak:. dzięki za podmuchy w moją, musi pomóc i jutro nie spadnie
a praca dodatkowo płatna, pewnie, nie ma co nie brać jak kaska wpadnie

Elmo, przeczytałam mojemu A. jak Ty obniżałaś temperaturę swojego męża przed starankami, tak się pokrzywił jakby to go zabolało, a potem przez pół dnia nie mógł uwierzyć :-)

Matik, kurcze, ja z wykresem tak myślę, że może jak dalej temperatury pójdą w górę to jednak wczoraj-dzisiaj ta owulka była, no niby nie ma zachowanego tego 6 dniowego czasu niskich temperatur ale gdzieś jeszcze czytałam że to średnia z ostatnich 6 dni ma być niższa od tej w dniu owulacji, ale to szefowa musi powiedzieć co i jak bo moje to takie gdybanie

Kiraa, jak to nie przewidział?? przecież na górze cieszą się z każdego dzieciaczka kochanego i wyczekiwanego przez jego rodziców, więc nie ma takiej opcji, że założono Ci tylko jedno dzieciątko

maggie, kciuki za jutrzejszą konsultację &&&

beata, mojej siostrze strasznie przesuszała się skóra i włosy miała też jak sianko przez tarczycę

składam posłusznie raport, byłam w centrum handlowym, test 10 zakupiony i jeśli temperatura jutro nie poleci w dół, to testuję. aaa i dla dziewczyn, które mają w swoich miastach superpharm, jest niezła promocja na kwas foliowy 1 opakowanie + 1 gratis - w sumie 120 tabletek za 6zł

zakręcona, zobaczyłam bransoletki, cudeńka!! zdolniacha!

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczynki ze jestescie, ja musze troche pomarudzic :blink: inaczej bym nie byla soba:rofl2:

zakretka
podaj linka do aukcji, gdzie bedzie mozna kupic :happy2: cuuudne, jak dlugo robisz jedna? Dlaczego nie widze Twojego wykresu?

elmo
pewno ze bede dzialac dalej,zblizac sie do owu, truc tylek Piranji nawet do 50 tki, no moze do 45 tki :happy2::happy2:

Piranka dziekuje za odpowiedz. W takim razie pierwsze co zaczelam już robic poranne pomiary temperaturki i niedlugo zaczynam od zmiany jadłospisu. Suplementy tez zamowie żeby już czekaly w domku.Troche tego będzie… wkoncu trzeba je tez około 2-3 miesiecy przed staraniami brac prawda???? Co do sody to na palec bierze sie zwykla sode oczyszczona?:szok:
Moze troche glupie pytanie :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale jak u meza sprawdzac ph?? Ja w ciazy mialam takie rekawiczki z na palcu wskazujacym i tak sprawdzalam na kocowce u mnie ph czy jest ok i jak cos lecialo pod koniec to tak sprawdzalam czy to nie wody plodowe
Nuuuska,Kiraa i Lilly trzymam kciuki za wasze testowanie na dniach :-):tak:

Nuuuska widze ze prowadzisz liste kobietek starjacych się.Jest może gdzies jeszcze jakas lista kobietek którym się udalo?? I sa już w ciazy albo maja już dzieciaczki przz sobie z wzmarzona plcia?

Elmo probje pomalu meza nastawiac na przemiane sposobu żywienia i mówiłam ze w chodzie plemniki sa sprytniejsze i wogole po malu po malu i mam nadzieje ze da mi się go przekonac.Przedewszystkim dla tego ze przeciez nie będzie to chyba wieki trwalo
W takim razie nabędę jeszcze z tych testow co mam jeszcze wiecej żeby były te same.Ja zawsze sprawdzalam pierw zweklymi paskowymi a pozniej tylko potwierdzlalam owulke digitalnymi.
Dobry typ na pewno z monitoringiem..ale w mojej sytuacji tylko możliwe jak jezdze do PL a pewnie będzie to graniczylo z cudem żeby akurat mi się trafilo ze miałabym owulke i była w PL :-(
Po porodzie czuje niby takie ciagniecie w jajnikach i wtedy tez testy były pozytywne ale to by u mnie nie pasowalo bo by oznaczalo ze bola mnie jajniki przed owulacja.

Zakrecona bardzo ladne bransoletki :tak:

Kiraa każda z nas ma taki dzień ze musi pomarudzic ale po to tu jesteśmy zwby wspierać sie nawzajem :-)
Narazie nie mam na sprzedaż ale jak któraś będzie chetna to pisac to zrobie wg zamówienia i wybranych kolorów :-) teraz pewnie pójdzie szybciej bo juz umien obstawiam ze tak 3 godziny :-) te dopiero dzisiaj skończyłam bo nie mialam tych końcówek i zapiecia:-)

A wykres....zapomniałam wrzucic do sygnatury nowy ;-)

reklama
Do góry