reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Cześć Dziewczynki!
Dalej się kuruję, dzisiaj zajrzałam jeszcze do lekarza, bo gardło jeszcze trochę boli. Zrobiłam też próby wątrobowe w labku.

U was też taka szklanka na drogach? Jak wracałam z laboratorium to za mną samochód ześlizgnął się jak na łyżwach i wpadł na latarnię. Służby rano posypywały, TAK, ale chodniki, bo na jezdni obok to już nie jest ślisko.

A wiecie, że Mucha urodziła synka? Jak nic czytają z Cichopek nasze forum, no dalej przyznawać się która to Mucha? Hihihi.

U mnie wszystkie kaloryfery w dzidziusiowych ciuszkach, czeka mnie dzisiaj prasowanko. Słodkie te ciuszki takie maleńkie, szczególnie te na 56. :-)

Lilly GRATULACJE !!! Boże jak się cieszę !!! Kolejny mały cud !!!
Z niecierpliwością czekam na wynik bety....ale ja już jestem pewna że fasolka właśnie zadomowiła się u Ciebie pod serduchem !!!

Matik...&&&&&&&&&&&&&&&&&&&...i gratuluję nowych maleńkich członków rodziny...czekamy na zdjęcia !!!

Oczy niebieskie ja jestem pewna że Mucha czytała nasz wątek !!! NA BANK !!!
Już niedługo będziesz zakładać na synusia te wszystkie maleńkie ciuszki... kocham oglądać takie malizny !!!
U nas nie ma ślizgawicy...chyba...ale jest szaro buro i nie przyjemnie !

Miłego dzionka babole...jadę do szpitala po wypis !

reklama
Lily- SUPER wiadmość!
Zakręcona- piękne bransoletki!
DORCIA- super,że jesteś. Tule Cię mocno!
Piranha- jak dzieciaczki?
Oczy- kuruj się kochana!

A teraz pokażę Wam mojego Ociupinka :)
kąpiel.jpg Kąpiel- Kacuś wrzuca do wanny wszystko co ma w zasięgu ręki. Wczoraj cudem uratowałam prostownicę do włosów :-D

trójka.jpg Kacpuś ze starszym rodzeństwem. Tylko nie umiem obrócić.... u mnie na kompie jest tak jak trzeba.... :-p

heh- przez przypadek załączyłam Kacpra w smoczej wersji :-D

Załączniki

• zdjęcie.jpg
    zdjęcie.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 46
  • kąpiel.jpg
    kąpiel.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 61
  • trójka.jpg
    trójka.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 55
Do góry