Hello!
lilly, testowałaś dziś? :-)
Dorcia, bardzo silna z Ciebie babeczka i dzielnie dałaś radę, nie mówię tego w kwestii pocieszania ale naprawdę jestem pewna, że dobry los już szykuje Ci mega niespodziankę z mega nawiązką. Tak jak pisała Nuuuśka - wiesz, że możesz zajść w ciążę i nie ma tutaj żadnych przeszkód a następnym razem spotka się komórka jajowa z plemnikiem o cudnym materiale genetycznym i powstanie z tego śliczne i zdrowe dziecko, zobaczysz!
Nuuuśka, nonono, pięknie to wygląda! :-) Zbliża się rejon implantacyjny więc proszę się na maksa wyluzować i jak najmniej myśleć o tym ładnym wykresie (no ładnym od terminu @ hahaha
). Ja bym odstawiła dupka w 13 dpo jeśli test 10-tka wyjdzie negatywny.
Airfix, dzięki kochana, mam nadzieję, że uda mi się znaleźć jakieś inne przedszkole z którego synek będzie zadowolony, Krzyś będzie już wtedy 4-latkiem to może też będzie inaczej patrzył na pewne sprawy. Super, że Alanek przekonał się do przedszkolnego jedzenia, nieważne, że bez widelca :-)
Vivienka, najważniejsza jest podobno dieta a na drugim miejscu postawiłabym pH. Czytalam, że hormony też dużą rolę odgrywają, wszystkie czynniki są istotne a według mnie najmniej odstęp :-) Ja wolałam testy paskowe bo drogą długich obserwacji wiedziałam dzięki nim, że np. jutrzejszy test będzie pozytywny, dzięki tym testom łatwiej trafić np. w 2 dni odstępu. Skoro Ty planujesz synka to mogą być testy cyfrowe, owulka następuje zazwyczaj 24-36 po piku LH czyli tym samym po pozytywnym teście ciążowym.
Kiraa, w tym cyklu masz ewidentnie ciałko żółte gorszej jakości i stąd ta tempka i być może krótsza FL. A może lekarka przepisałaby Ci Bromergon/Dostinex/Norprokac na obniżenie prolaktyny? Te leki działają bardzo szybko i obniżaja PRL już w pierwszym cyklu, w który się je przyjmuje. Może dorzuć do suplementów witamine E 400iu? Podobno poprawia jakość komórek jajowych i nie ma wpływu na płeć ...choć czasem może zwiększyć ilość EWCM ale przy O+12 to nie powinno stanowić problemu. Może też w tym cyklu zadziałasz tyci bliżej owulki?