reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej hej wróciłam ze szkolenia więc jestem. :-D

Piranha ok to w piątek zrobię te badania. Wiesz nie wiem dokładnie ile mi się utrzymuje ten lh ale chyba długo, bo przed chwilką zrobiłam test i nadal są dwie kreski grube (teraz testy mam 25) temp. spadła. Dzis na zajęciach około godziny 14 czułam takie ciągnięcie, pobolewanie w jajnikach to sobie myślę, że może to owu, ale test nadal pozytywny. Nie wiem co jest grane. Może tak być??? A KAjunia w każedj pozycji urocza, :-D

Nuska bo przyjadę i dupsko przetrzepię za te siusiaki:laugh2: Jak będzie czwarty w domu to oszleję. Hehe nie zartuję, pokocham najmocniej jak tylko będzie można.:tak:

Dorcia wspaniale, że jesteś i humor dopisuje oby tak dalej, będzie dobrze!!!!

MAtik ja też mam problemy z wychwyceniem owu, ale nauczymy się. Mamy przecież Piranhę:tak:

Ja odżyłam. Mój mąż ma teraz rewolucje żołądkowe. Musiał nas ten rotawirus przetrzepać. Oby tylko dzieciaki nie zachorowały. Także do boju z dietą i suplementami. Nie poddam się. Ale badania swoją drogą. Jak chcę być w ciąży to nie mogę jej zacząć z anemią:tak:

Klaudia cudowne wieści. Bardzo ładne imię dla córy.

BUziaki dla wszystkich

reklama
anias, pytałam bo ja bóle podbrzusza (takie bardzo charakterystyczne i trudne do opisania :-)), najsilniejsze przy poruszaniu się i siadaniu mam podczas owulacji, testy lepiej robić o ile tempki nie potwierdziły owulki.

Reszty nie doczytałam, wklejam jeszcze zrobioną przed chwilą fotkę jak Kaja wspina się po Hemnesach po wodę :-)

Zobacz załącznik 604851

Witam Was Kochane Kobietki :) Tak się melduję raz do czasu, podczytuje to i owo, bo przecież nadrobić Was to bym musiała dzień i noc czytać :)
Piranhu doczytałam że Krzyś już nie chce chodzić do przedszkola, szkoda troszkę, ale Ty wiesz co dla niego najlepsze :) Mój też wiele razy mówił- żę głupio, że nudno, nie brał udziału w żadnych przedstawieniach, próbach, nie chodził na teatrzyki- Pani z nim zostawała w sali, bo On jest z tych anty imprezowych :p ale w tym roku zaskakuje nawet Panie :) wystapił nawet na Finale WOSP w Domu Kultury :) teraz jest jedynie problem jak ciągle choruje i długo nie chodzi - wtedy znów się zaczyna - " ale ja nie chce iść ", a jak dojdziemy to mu przechodzi:)

Nuuska Ty się tu mobilizuj i ma być dobrze :) Ja tu kibicuje od samego początku, aż mi już kciuki drętwieją :) A co do tatuaży to mi się marzy taki koło klatki piersiowej, taki z boku, taki koło szyji hahah.. no nie umiem wytłumaczyć :p zamroczona jestem grypą :p już bym miała ale młody znów mi sprawił świeta w szpitalu :)

Ana87 A co u Ciebie ?? Będą jakieś staranka? Bo niestety nie jestem w stanie nadrobić tylu stron...

Elmo a Ty już nie długo będziesz tulić synusia :) Ale to zleciało szybciutko :)

Piraniu ale tez masz taki bol jakbys miala zakwasy przy jajnikach? i tylko jak spinasz brzuch, jak np. lezysz i wstajesz albo chcesz zakaszlec albo jak kichasz to tak brzuch sie spina, wiesz o co mi chodzi?
Temperatur nie mierze, termometr mi sie zbil :/

i jeszcze jedno Jak moj M jest przeziebiony (znowu:/), bierze aspiryne i teraflu bral..to lepiej odlozyc starania co?

Piraniu nie widze teraz ja drugiej fotki..

milla TFU TFU TFU zaplulam komputer ale wyplulam :-D Ja tam jestem zdania ze jak bylo Ci dane trzy siusiaczki urodzic to moze i czwarty pisany :D Ale oczywiscie trzymam mocno &&& za corcie TY wiesz :* !!

airfix e tam ja rozumiem !! Chcesz miec tatuaz z boku klatki piersiowej kolo szyi - przeca wszystko jasne :-D Mnie tez sie marzy na plecach, dokladnie na lezwiach ale to juz bylby .....czwarty !! :rofl2:
Mam juz nawet wzor ;D
A udac to sie musi, no pewnie ze musi, w koncu ile to mozna razy ??? Weszlam w nowy rok z pokreconym cyklem, moze Bog da, zebym wychodzila juz w dwupaku :-)

anias to ja juz nie przeszkadzam idz ogladac !! Swoja droga, czytam i czytam o tym Waszym serialu i dalej nie wiem co to jest :wściekła/y:

piranha hah widze zdjecie widze !!!!!:D :D za to anias nie widzi :laugh2:

Nuuuska no, chociaż Ty kumata jesteś :p Bo innym jak nie pokaże o które miejsce chodzi to się patrzą jak na czubka na mnie hahah Ja chce napis mieć :) Wybrałam dwa, tylko jeden za długi, klatko-szyji by mi brakło hahah

Ja w tym cyklu miałam swoja ovu- nie podkręcaną CLO :D Ale przy peknieciu pęcherzyka chodziłam z bolu po ścianach ;) Ciekawe co będzie do sierpnia.. oby się udało :)

Za wszystkie trzymam kciuki &&&& :) W lutym pasowałoby mi zacząć brać znów suplementy chyba ... ;) Czy z dieta mogę się wstrzymać do maja? ( w sierpniu starania ), bo kurcze serki, nabiał, mleko itp mnie ostatnio o wymioty przyprawiają :) i jak pomysle że mam sie znów tym żywić to szkoda gadać ... na razie objadam się do oporu ziemniakami i pomidorową hahah bo potem juz w odstawke pujdą :)

anias, a teraz widać? :-)

Co do tego bólu to ciężko mi go opisać ale raczej nigdy mi się nie skojarzył z zakwasami mięśni, raczej nie jest to spinanie się ale uczucie jakby ktoś nadmuchał tam w środku balon i ten balon cisnął na otrzewną i resztę wnętrzności ;-), najsilniej jest to odczuwane przy ruchach, zwłaszcza siadaniu i wstawaniu. Faktycznie lepiej starania odłożyć, pech z tymi choróbskami :-(

Nuuuśka, hahaha, archiwum X z tymi załącznikami :-) Ja mam kolczyki a tatuażu niestety nie, niestety dlatego bo zawsze chciałam takowy mieć :-) Ja tam liczę na dwupak za tydzień :-), trójpak czy czteropak też mile widziany :-D

Milla, owu pasuje mi właśnie dziś więc bardzo prawdopodobne, że ten ból na nią wskazywał :tak: Dużo zdrówka dla M i trzymam kciuki by nikt się nie zaraził.

Airfix, dzięki kochana, żałuję, że się tak stało ale jakoś intuicja mi podpowiadała by z tym przedszkolem odpuścić. Wielkie brawa dla Twojego synka, zuch chłopak! :-)

Ostatnia edycja:
Nuśka, to mocno się chłopak obraził, toż to juz 20 godzina...
hihihihi, szybkie łącze? kurcze, to jak dasz radę wepchnąć teściora do kabla to dawaj:-D
już masz 3 tatuaże? ja dopiero jeden, ale pomysł na kolejne już są :tak:

a tak na poważnie kochane, muszę zobaczyć czy mam w ogóle jakąś 10, bo pamiętam że do testów owulacyjnych allegrowych było cos dołączane ale to chyba 25 były

anias, to zostałaś ładnie wmanewrowana w bliźniaki;-)

Milla, niech mąż zdrowieje i nie waży się dzieciaczków zarażać;-)

Piraniu, powtarzam się, Kaja jest boska:tak:

reklama
Do góry