reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Zakretka wita sie popołudniowo :-) Jeszcze w pracy a na 16.30 ide do fryzjera podciac swoje kreciolki :-)
Odezw sie wieczorem babeczki :-)

reklama
Cześć dziewczyny!

Tak bym chciała każdej z was coś odpisać od siebie - jak czytałam wasze posty w głowie już miałam dla was odpowiedzi, przeleciałam tych kilka stron i zapomniałam co i której miałam napisać. Jak wy to robicie, że prawie każda każdej coś odpisze :-)?!

Nuśka uśmiałam się z tych twoich proroczych ślimaków :-D Trzymam kciuki żeby z tego zakręconego cyklu piękne dwie krechy wyszły!
Lenka kup sobie termometr owulacyjny bezrtęciowy. Ja dostałam od Piranha linka na allegro z takim termometrem Termometr Geratherm Basal Bezrtęciowy Nowy !!! (3854666181) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Milla dobrze zapamiętałam - ty zemdlałaś wtedy pod oknem?!! Kurcze trzymaj się, organizmowi czegoś brakuje i się buntuje. Może zbyt rygorystyczną dietę robisz dziewczynkową? Czy myślisz, że to raczej od suplementów? Może spróbuj zmniejszyć ilość?
Mamakaja super wiadomość :))
Oczy niebieskie herbatę z liści malin dostaniesz chyba w każdym większym sklepie eko, lub z ziołami. Tylko uważaj i nie przesadzaj z ilością kubków tej herbaty - ja tyle się jej opiłam w ost miesiącu ciąży, do tego łykałam wiesiołek, że drugiego synka mogłam w sypialni we własnym domu urodzić (dosłownie po 3-5 skurczach miałam 5 cm rozwarcia :tak:). Drugie porody są też zazwyczaj szybsze od pierwszych
Elmo już niedługo i synka będziesz tuliła do siebie - ostatnie tygodnie! Ja też pamiętam jak na ostatnich badaniach usg widziałam swoich chłopców, to już takie fajne bobasy były
Beata witaj :-) Ja również jestem tu nowa, dziewczyny mnie bardzo fajnie przyjeły
Co do mcdonaldów, kfc - też uważam, że świństwo to jest, ale kurcze kusi raz na jakiś czas żeby zajechać na frytki :tak:

Dorcia trzymaj się!!!Musi być wszystko dobrze, będziesz tuliła - kiedyś i to niedługo - drugie swoje maleństwo. Trzymam kciuki, za dobre wyniki

Ostatnia edycja:
he he he he gorgusie NIE :-D mój to przystojniak :-) wysoki szczupły wystarczająco :tak: nic dodać nic ująć
ale ten ze spryciarzy też jest wesoły :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry