reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Zakretka wita sie popołudniowo :-) Jeszcze w pracy a na 16.30 ide do fryzjera podciac swoje kreciolki :-)
Odezw sie wieczorem babeczki :-)

reklama
Cześć dziewczyny!

Tak bym chciała każdej z was coś odpisać od siebie - jak czytałam wasze posty w głowie już miałam dla was odpowiedzi, przeleciałam tych kilka stron i zapomniałam co i której miałam napisać. Jak wy to robicie, że prawie każda każdej coś odpisze :-)?!

Nuśka uśmiałam się z tych twoich proroczych ślimaków :-D Trzymam kciuki żeby z tego zakręconego cyklu piękne dwie krechy wyszły!
Lenka kup sobie termometr owulacyjny bezrtęciowy. Ja dostałam od Piranha linka na allegro z takim termometrem Termometr Geratherm Basal Bezrtęciowy Nowy !!! (3854666181) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Milla dobrze zapamiętałam - ty zemdlałaś wtedy pod oknem?!! Kurcze trzymaj się, organizmowi czegoś brakuje i się buntuje. Może zbyt rygorystyczną dietę robisz dziewczynkową? Czy myślisz, że to raczej od suplementów? Może spróbuj zmniejszyć ilość?
Mamakaja super wiadomość :))
Oczy niebieskie herbatę z liści malin dostaniesz chyba w każdym większym sklepie eko, lub z ziołami. Tylko uważaj i nie przesadzaj z ilością kubków tej herbaty - ja tyle się jej opiłam w ost miesiącu ciąży, do tego łykałam wiesiołek, że drugiego synka mogłam w sypialni we własnym domu urodzić (dosłownie po 3-5 skurczach miałam 5 cm rozwarcia :tak:). Drugie porody są też zazwyczaj szybsze od pierwszych
Elmo już niedługo i synka będziesz tuliła do siebie - ostatnie tygodnie! Ja też pamiętam jak na ostatnich badaniach usg widziałam swoich chłopców, to już takie fajne bobasy były
Beata witaj :-) Ja również jestem tu nowa, dziewczyny mnie bardzo fajnie przyjeły
Co do mcdonaldów, kfc - też uważam, że świństwo to jest, ale kurcze kusi raz na jakiś czas żeby zajechać na frytki :tak:

Dorcia trzymaj się!!!Musi być wszystko dobrze, będziesz tuliła - kiedyś i to niedługo - drugie swoje maleństwo. Trzymam kciuki, za dobre wyniki

Ostatnia edycja:
he he he he gorgusie NIE :-D mój to przystojniak :-) wysoki szczupły wystarczająco :tak: nic dodać nic ująć
ale ten ze spryciarzy też jest wesoły :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry