reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

beatka witaj :) milo ze kolejna nowa osobka, bo my to juz stare wygi tu :-D Czyli jak rozumiem bedziecie starac sie o dziewczynke ??

lilly haha ta dzisiejsza tempka to specjalnie dla Ciebie chyba jest :-D ale masz ladny wykresiol !!! :D
A co fast foodow my jemy tylko raz w miesiacu - i to tylko i wylacznie KFC :D

oczyniebieskie bidusiu zdrowiej !!!! taka pogoda niestety sprzyja wirusom , bakterie nie maja mozliwosci wymrozenia sie, i stad co chwile zaskmarkane chodzimy :/ Kochana mialam pisac - ja Cie dalej nie umiem znalezc !! Przesle Ci na PW link do mojego profilu :-)

mamuśkawczesniaka a na kiedy masz termin ?? :happy2:

elmuś od cioci Nuuuśki tez prosze poglaskac brzuszek i to z kazdej strony najbardziej calujac w stopki :D

milla powiem Ci, ze ja i Ł. mielismy to samo po niektorych lekach. Zwlaszcza cynk i potas....jesssu to mulilo mnie strasznie, Ł. narzekal bardzo na bol brzucha ale teraz jakos sie uspokoilo,choc nie chce tego brac dluzej niz 3-4 miesiace zeby sobie nie zaszkodzic. Ale u ciebie to strasznie to ciezko przechodzisz !! Moze Ty po prostu nie masz byc dziewczynkowa tylko siusiaczkowa ?? :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie, byłam w aptece po termometr zwykły rtęciowy i co się okazuje ,że wycofali ze sprzedaży jakieś 2lata temu ...hmmm..pierwsze słyszę muszę poszukać jeszcze więc zacznę pomiary z opóźnieniem dzis końcówka okresu...a sexu już nie było 17dni napewno nie wiem czy nie dłużej czemu tak żadko mam ochotę ?:)czy mąż się nie stara ehh

Witaj Beata tez jestem nowa a dziewczyny są naprawdę przemiłe

nuśka widziałam też dosyć drogie a pózniej całkiem niepotrzebny rtęciowy by się przydał jak coś...

Śniło mi się ,żę byłam w ciązy z drugim synkiem co?:D

Pirania poratuj wiedzą :)
właśnie sprawdzałam i mam szyjkę nisko, miękką(czy rozpulchniona ) no i otwartą taka no dwie warstwy jakby szok co to ma być? czemu? system pokazuje że na owu to szyjka wysoko niby ma być
zawsze mam na wysokości palca i wąska twarda taką to ja miewam na okres kurak to co to ma być? co nie tak zemną znowu?:angry::szok:

Ostatnia edycja:
Nuuuśka, strategia opracowana ale liczę, nie nie trzeba będzie już jej wdrażać :-) Czekam na wieści o Dorci, mam nadzieję, że wszystko u niej w porządku, cały czas o niej myślę.

agagsm
, jak miło Ciebie tu zobaczyć, nie dziwię się, że Michasia nie może się już braciszka doczekać, ciężko się wyprowadzić z tak przytulnego, ciepłego domku ale w końcu synek musi się zabrać za przeprowadzkę :-)

mamawcześniaka, super, że do nas zajrzałaś, nie mogę uwierzyć jak te Wasze suwaczki zasuwają :-)

beata, witaj i rozgość się! :-) Czytałaś wytyczne odnośnie zaplanowania płci dziecka?

Milla, masakra jakaś, dbaj o siebie i może zrób jakieś podstawowe badania krwi?

lenka, wycofano rtęciowe termometry, ja owulacyjny miałam bezrtęciowy (ale nie elektroniczny, tym jakoś nie ufam ;-)), jakoś miałam obawy przez wpychaniem sobie tam rtęci hehehe :-D

Matik, a masz swój wykres gdzieś? Przed owulką szyjka mięknie i otwiera się, z tym podnoszeniem sie lub obniżaniem to różnie bywa, są dziewczyny u których szyjka zachowuje się odwrotnie jak powinna czyli w czasie owulacji obniża się a po się podnosi, Ty jednak wiesz jak zachowuje się Twoja szyjka więc to odpada ;-)

Ja zaraz jadę z dzieciakami odwiedzić ciocię, muszę wyrwać się z tych 4 ścian bo fioła dostanę.

reklama
Nuuuśka, strategia opracowana ale liczę, nie nie trzeba będzie już jej wdrażać :-) Czekam na wieści o Dorci, mam nadzieję, że wszystko u niej w porządku, cały czas o niej myślę.

agagsm
, jak miło Ciebie tu zobaczyć, nie dziwię się, że Michasia nie może się już braciszka doczekać, ciężko się wyprowadzić z tak przytulnego, ciepłego domku ale w końcu synek musi się zabrać za przeprowadzkę :-)

mamawcześniaka, super, że do nas zajrzałaś, nie mogę uwierzyć jak te Wasze suwaczki zasuwają :-)

beata, witaj i rozgość się! :-) Czytałaś wytyczne odnośnie zaplanowania płci dziecka?

Milla, masakra jakaś, dbaj o siebie i może zrób jakieś podstawowe badania krwi?

lenka, wycofano rtęciowe termometry, ja owulacyjny miałam bezrtęciowy (ale nie elektroniczny, tym jakoś nie ufam ;-)), jakoś miałam obawy przez wpychaniem sobie tam rtęci hehehe :-D

Matik, a masz swój wykres gdzieś? Przed owulką szyjka mięknie i otwiera się, z tym podnoszeniem sie lub obniżaniem to różnie bywa, są dziewczyny u których szyjka zachowuje się odwrotnie jak powinna czyli w czasie owulacji obniża się a po się podnosi, Ty jednak wiesz jak zachowuje się Twoja szyjka więc to odpada ;-)

Ja zaraz jadę z dzieciakami odwiedzić ciocię, muszę wyrwać się z tych 4 ścian bo fioła dostanę.
Piranha nie czytałam a gdzie te są wytyczne

Do góry