reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

beatka witaj :) milo ze kolejna nowa osobka, bo my to juz stare wygi tu :-D Czyli jak rozumiem bedziecie starac sie o dziewczynke ??

lilly haha ta dzisiejsza tempka to specjalnie dla Ciebie chyba jest :-D ale masz ladny wykresiol !!! :D
A co fast foodow my jemy tylko raz w miesiacu - i to tylko i wylacznie KFC :D

oczyniebieskie bidusiu zdrowiej !!!! taka pogoda niestety sprzyja wirusom , bakterie nie maja mozliwosci wymrozenia sie, i stad co chwile zaskmarkane chodzimy :/ Kochana mialam pisac - ja Cie dalej nie umiem znalezc !! Przesle Ci na PW link do mojego profilu :-)

mamuśkawczesniaka a na kiedy masz termin ?? :happy2:

elmuś od cioci Nuuuśki tez prosze poglaskac brzuszek i to z kazdej strony najbardziej calujac w stopki :D

milla powiem Ci, ze ja i Ł. mielismy to samo po niektorych lekach. Zwlaszcza cynk i potas....jesssu to mulilo mnie strasznie, Ł. narzekal bardzo na bol brzucha ale teraz jakos sie uspokoilo,choc nie chce tego brac dluzej niz 3-4 miesiace zeby sobie nie zaszkodzic. Ale u ciebie to strasznie to ciezko przechodzisz !! Moze Ty po prostu nie masz byc dziewczynkowa tylko siusiaczkowa ?? :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie, byłam w aptece po termometr zwykły rtęciowy i co się okazuje ,że wycofali ze sprzedaży jakieś 2lata temu ...hmmm..pierwsze słyszę muszę poszukać jeszcze więc zacznę pomiary z opóźnieniem dzis końcówka okresu...a sexu już nie było 17dni napewno nie wiem czy nie dłużej czemu tak żadko mam ochotę ?:)czy mąż się nie stara ehh

Witaj Beata tez jestem nowa a dziewczyny są naprawdę przemiłe

nuśka widziałam też dosyć drogie a pózniej całkiem niepotrzebny rtęciowy by się przydał jak coś...

Śniło mi się ,żę byłam w ciązy z drugim synkiem co?:D

Pirania poratuj wiedzą :)
właśnie sprawdzałam i mam szyjkę nisko, miękką(czy rozpulchniona ) no i otwartą taka no dwie warstwy jakby szok co to ma być? czemu? system pokazuje że na owu to szyjka wysoko niby ma być
zawsze mam na wysokości palca i wąska twarda taką to ja miewam na okres kurak to co to ma być? co nie tak zemną znowu?:angry::szok:

Ostatnia edycja:
Nuuuśka, strategia opracowana ale liczę, nie nie trzeba będzie już jej wdrażać :-) Czekam na wieści o Dorci, mam nadzieję, że wszystko u niej w porządku, cały czas o niej myślę.

agagsm
, jak miło Ciebie tu zobaczyć, nie dziwię się, że Michasia nie może się już braciszka doczekać, ciężko się wyprowadzić z tak przytulnego, ciepłego domku ale w końcu synek musi się zabrać za przeprowadzkę :-)

mamawcześniaka, super, że do nas zajrzałaś, nie mogę uwierzyć jak te Wasze suwaczki zasuwają :-)

beata, witaj i rozgość się! :-) Czytałaś wytyczne odnośnie zaplanowania płci dziecka?

Milla, masakra jakaś, dbaj o siebie i może zrób jakieś podstawowe badania krwi?

lenka, wycofano rtęciowe termometry, ja owulacyjny miałam bezrtęciowy (ale nie elektroniczny, tym jakoś nie ufam ;-)), jakoś miałam obawy przez wpychaniem sobie tam rtęci hehehe :-D

Matik, a masz swój wykres gdzieś? Przed owulką szyjka mięknie i otwiera się, z tym podnoszeniem sie lub obniżaniem to różnie bywa, są dziewczyny u których szyjka zachowuje się odwrotnie jak powinna czyli w czasie owulacji obniża się a po się podnosi, Ty jednak wiesz jak zachowuje się Twoja szyjka więc to odpada ;-)

Ja zaraz jadę z dzieciakami odwiedzić ciocię, muszę wyrwać się z tych 4 ścian bo fioła dostanę.

reklama
Nuuuśka, strategia opracowana ale liczę, nie nie trzeba będzie już jej wdrażać :-) Czekam na wieści o Dorci, mam nadzieję, że wszystko u niej w porządku, cały czas o niej myślę.

agagsm
, jak miło Ciebie tu zobaczyć, nie dziwię się, że Michasia nie może się już braciszka doczekać, ciężko się wyprowadzić z tak przytulnego, ciepłego domku ale w końcu synek musi się zabrać za przeprowadzkę :-)

mamawcześniaka, super, że do nas zajrzałaś, nie mogę uwierzyć jak te Wasze suwaczki zasuwają :-)

beata, witaj i rozgość się! :-) Czytałaś wytyczne odnośnie zaplanowania płci dziecka?

Milla, masakra jakaś, dbaj o siebie i może zrób jakieś podstawowe badania krwi?

lenka, wycofano rtęciowe termometry, ja owulacyjny miałam bezrtęciowy (ale nie elektroniczny, tym jakoś nie ufam ;-)), jakoś miałam obawy przez wpychaniem sobie tam rtęci hehehe :-D

Matik, a masz swój wykres gdzieś? Przed owulką szyjka mięknie i otwiera się, z tym podnoszeniem sie lub obniżaniem to różnie bywa, są dziewczyny u których szyjka zachowuje się odwrotnie jak powinna czyli w czasie owulacji obniża się a po się podnosi, Ty jednak wiesz jak zachowuje się Twoja szyjka więc to odpada ;-)

Ja zaraz jadę z dzieciakami odwiedzić ciocię, muszę wyrwać się z tych 4 ścian bo fioła dostanę.
Piranha nie czytałam a gdzie te są wytyczne

Do góry