reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A czy możecie napisać cos o sobie? bo zebym się czegoś dowiedziała o Wasdrogie kobietki :laugh2: to muszę przeczytać milion stron :-)a na to raczej jest nie możliwe.Jedynie miałam przyjemność poznac Dorcie na Mamy 2003 ale nic się narażie nie oddzywa i nie wiem dlaczego być może coś sie stało ale mam nadzieję ze nie

reklama
nuśka widziałam też dosyć drogie a pózniej całkiem niepotrzebny rtęciowy by się przydał jak coś...

Śniło mi się ,żę byłam w ciązy z drugim synkiem co?:D
Lenkaa87 mi się codziennie sni ze jestem w ciązy :-)we snie już chodze z brzuchem którego i tak nie będzie widać :szok:widze dzideciątko na usg a mój mąż potem hihi buja malenstwo w wózku:-D

Nuska
wiec zycze obys wpadla :-)ha:-)aahaha:-) serducho ppieknie umiejscowione

dorcia
mysle kochana, daj znac przez nuska jak bedziesz w stanie

mamakaja
super, gratuluje

mila
ja mam to samo po tych suplementach!! Zrobilam wczoraj wszystkie mozliwe bad krwi

piranju
Tak jak pisalam
prl 20, poprzednio byla 6, progesteron marnie 11,9.....
pozostale elektrolity wkleje potem bo teraz jedziemy autem

beata31
witaj i sie rozgosc

matki
ja robilam owu od 7 dpo i byly coraz mcniej dodatnie w ciazy

Nuuuśka no koniecznie wyślij!

lenka87 z aptek wycofali ale na all kupisz np. tutaj TERMOMETR RTĘCIOWY " MEDICARE " + ETUI (3865578955) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Ja kupiłam sobie 2 szt i mamie 2 szt. a bociany ci się nie śniły? Bo mnie dwa ogromne ze skrzydłami gęstymi jak pióropusze, a potem dwie kreski :-)

beata87 cofnij się do przedwczoraj i będziesz wiedziała.

Dorcia myślami jestem z tobą i wierzę, że kiedyś, niedługo, jeśli tak postanowisz, nowe życie znajdzie do ciebie drogę, nawet gdyby ta droga miała być długa i wyboista. Trzymaj się Kochana!

beatka dorcia sie nie odzywa bo ma powod...co widac w Naszych postach jak sadze...cofnij sie pare stron jak pisala oczy i przeczytaj.

kiraa hah wpadki z zaplanowanego cyklu !!! :D jaja !!! :-)

zakretka halo halo zapracowana co tam ? Ja juz po pracy juupi :D

piranha i za to Cie Kocham :-) za te wszystkie Nasze strategie i za milion innych rzeczy o ktorych nie bede pisac, bo bym zajela conajmniej pare stron :-D Jak tylko bede miala wiesci od Dorci zaraz bede pisac !!!

oczyniebieskie juz Slonce pisze !! jak Ty sie czujesz w ogole ?? lepiej ??

lenka czy ja wiem czy drogie :confused: ja za swoj placilam z przesylka kolo 25 zł. :) wiec nie az tak zle :)

Snia Wam sie bociany ??? kurde a mnie sie ostatnio snily slimaki - ze wrocilam do domu i Ł. trzymal w rece cala garsc i powiedzial ze dzis na obiad cos specjalnego a ja zaczelam krzyczec ze tego nie bede jesc !! oczy czy slimaki tez sa na dwie kreski ?? mozna je podciagnac pod bociany ?? :-D No bo jakby nie patrzec, to jeden ze skladnikow ich diety hah.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny przepraszam....musiałam ochłonąć !!!

Dziękuję za te wszystkie kciuki...pozytywne myśli i w ogóle...jesteście wielkie !!!
Kciuki można puścić...przydadzą się później

A więc 7t6d brak serduszka ....wszystko nie tak ...zarodek nieprawidłowy...wszystko nieprawidłowe !!! Nawet szyjka i macica wyglądają źle !!!
Jutro zrobię zdjęcie fotce z usg to Wam pokaże...wygląda to okropnie !!!
Lekarz coś wspomniał o zaśniadzie groniastym...na razie nie czytam co to za paskudztwo mogło stanąć na drodze mojemu szczęściu...nie chcę myśleć,nie mam siły !
Dostałam leki uspakajające bo nie mogłam sobie sama poradzić !
Jutro rano mam się stawić w szpitalu..dwóch lekarzy przeprowadzi usg i podejmą decyzję co dalej ... ale nie ma niestety nadziei że się to dobrze skończy !
Jedno pocieszenie że ta strata nie ma nic wspólnego z kamicą !
W ogóle lekarz stwierdził że mam silny organizm że się sam nie oczyścił !!!
Beczałam, beczę i będę beczeć ....a pytanie "dlaczego?" pozostanie bez odpowiedzi na zawsze !

Tak więc poproszę może o te kciuki jeszcze jutro ! Żeby wszystko poszło ok !!!
Dorcia nie wiem co mam Ci kochana powiedzieć aż mi samej się łzy polały bo jestem wrazliwą osobą nie rozumiem dlaczego Bóg daje nowe życie i je potem zabiera.Brak mi kochana słów musisz być silna wiem łatwo tak się tylko mówi ale bez tego się załamiecie tylko z męzem musicie się wspierac bo to było i jest Wasze malenstwo.Swiat jest okropny na swiecie jest tyle pożadnych kobiet co marzy o dzieciątku i nie wiadomo dlaczego mu tą radosc zabiera się a te pierwsze lepsze z ulicy jak ja to mówie labadziary rodzą zdrowe dzieci i nic się im nie dzieje.3maj się kochana:wściekła/y:

Beata, witaj :-)

Milla, kurcze, może tak jak Pirania mówi, zrób podstawową krew, może suplementacja jakoś jeszcze pogłębia niedobór czegoś u Ciebie i tak się dzieje...:crazy:

Nuśka dziękuję, taka tempka u Ciebie mi pasuje!!:-D:tak: i teraz niech nie waży się spadać, ma być wpadka i tyle! :-Djak to mój znajomy mówi (po roku starań o dzidziusia) 'nie zabezpieczaliśmy się to mamy'
aha, ślimaki też się liczą, bo ślimak to kuchnia francuska, kuchnia francuska to tez żaby a żaby jak każdy wie to od razu bociek. czyli wszystko jak należy;-)

lenka ja pamiętam, że kilka lat temu była cala akcja utylizacji termometrów rtęciowych i wycofywania ich z aptek, inna rzecz, że jak jeszcze kiedyś wieki temu mialam rtęciowy, to zawsze się bałam, że jakoś przypadkiem go przegryzę i najem się rtęci...;-)ja teraz mam microlife elektroniczny i dokładnie, z przesylką nie kosztowal więcej niż 30zł

Matik, nie pamiętam, ale chyba gdzieś czytałam, że wysokość szyjki najmniej jest ważna, bo ona w ciągu jednego dnia może kilka razy się nawet zmieniać

Witam

Nusiaaa niezly wykres;)

Beata witaj:)

Dorcia Kochana trzymaj sie tam....

Mamakaja ciesze sie ze wszystko ok na wizycie:)

Kobietki robiace testy owu. Jak wyjda wam juz czerwoniaste obydwie kreski to ile dni sie utrzymuja?? Bo mi wyszly w srode takie konkertnie czerwone a w czwartek juz ta jedna byla bladziochem. To normalne??

reklama
Elmo buziaki dla Michasia :) a u mnie bez zmian, wczoraj bylam swiadkiem dziwnego wypadku, wracalam z dziewczynkami ze szkoly bo bylismy odebrac Ale i juz w sumie nie daleko mojego osiedla jakies 200 m bedzie widze, jedzie autobus i jakas babka cos gada z kierowca a ten autobus jakos tak dziwnie jedzie i nagle drzwi sie otwieraja a babeczka wyskakuje przy jadacym ok. 50 km na godzine autobusie, wyskoczyla i tak uderzyla w mur, ze nie wiem... i to ok 50 metrow od nas mialo miejsce, kobieta dostala drgawek i chyba zemdlala, nie chce nawet myslec, ze umarla.... autobus nawet sie nie zatrzymal, wiec wydaje mi sie, ze babka przejechala swoj przystanek i chciala wymusic na kierowcy zatrzymanie a ten pewnie nie chcial i ona otworzyla awaryjnie drzwi.... tak mi sie wydaje bo tak to wygladalo z mojej strony.... zatrzymala sie jakas babeczka autem zaraz i ja zatrzymalam faceta z naprzeciwka no i poprosilam by zadzwonili na ambulans i sie zajeli sprawa bo ja z dziecmi i nie chcialam tam stac co by traumy nie mialy bo krew jej z glowy poszla i okulary polamane lezaly... nie wiem co dalej z nia, ale dla mnie kolejna trauma bo teraz jak mijam autobus to mam stres ze ktos wypadnie, wyskoczy... ehhhh
Mamakaja super wiesci
Mysle o Was i trzymam kciuki...
Dorcia... pamietam o Tobie kochana

Milego popoludnia

Do góry