reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Gorgusia mnie też ssie teraz w żołądku, Matik nigdy więce nie wstawiaj takich pyszności na noc!!:wściekła/y:
Co ja teraz mam zrobić ? Maca w pobliżu nie mam:angry:

Matik, w te pędy do Męża wydusić przepis!! :wściekła/y: Powiedz, że są naciski z forum, że Cię tu zlinczujemy!! :-D Powaga, ale bym zjadła, a to na pewno jest o niebo zdrowsze niż Mac... Gorgusia, nie jedz tego świństwa bo mój M. ostatnio po BigMacu miał straszne niestrawności!

Matik, uratuj Gorgusię!! :rofl2:

To się cała moja familia uśmiała :-D Jak przylecicie to Wam przyszykujemy oki :-):tak:

to były próby różnych panirek a to z mlekiem a to z mąką kukurydzianą i takie tam na pewno zdrowsze :)

E tam ja wlasnie pozarlam zestaw z Mc i czuje sie rewelacyjnie ;)
Glodowalam od rana ze stresu...

Melduje ze u mnie wszystko ok. Maly juz nie taki maly bo wazy 2700 . Nadal jest chlopcem :) Nic nie wskazuje na to abym miala urodzic w najblizszym czasie. Skierowanie na cc coprawda dostalam ale w lutym mamsie jeszcze pokazac, jesli do tego czasu nic sie nie podzieje to umowie sie z lekarzem na konkretny dzien. Takze chyba zadowolona jestem. A bobas juz taki fajny ze az chcialoby sie go przytlic.

reklama
elmo super ale się ciesze że wszystko w prządku. ooo już 2700 to spory chłopczyk, ale to chyba normalna waga na ten tydzień. Ja jutro z małym do kina na Robaczki a poźniej tez do Mc na jakis zestaw. No i na film obowiązkowo popcorn i coca cola. Jutro będzie bardzo niezdrowo. A co z szyjką? jaką ma długość, nic się nie skróciła?

Tak dorcia już wyczerpałaś limit złych wiadomości. Ja dalej uwierzyc nie mogę w to co się stało. Trzymaj się.śle buziaki.

Do góry