reklama
Matik, w te pędy do Męża wydusić przepis!! Powiedz, że są naciski z forum, że Cię tu zlinczujemy!! Powaga, ale bym zjadła, a to na pewno jest o niebo zdrowsze niż Mac... Gorgusia, nie jedz tego świństwa bo mój M. ostatnio po BigMacu miał straszne niestrawności!
Matik, uratuj Gorgusię!!
Matik, uratuj Gorgusię!!
Matik2012
Fanka BB :)
To się cała moja familia uśmiała Jak przylecicie to Wam przyszykujemy oki :-)
to były próby różnych panirek a to z mlekiem a to z mąką kukurydzianą i takie tam na pewno zdrowsze
to były próby różnych panirek a to z mlekiem a to z mąką kukurydzianą i takie tam na pewno zdrowsze
Elmo2
E tam ja wlasnie pozarlam zestaw z Mc i czuje sie rewelacyjnie
Glodowalam od rana ze stresu...
Melduje ze u mnie wszystko ok. Maly juz nie taki maly bo wazy 2700 . Nadal jest chlopcem Nic nie wskazuje na to abym miala urodzic w najblizszym czasie. Skierowanie na cc coprawda dostalam ale w lutym mamsie jeszcze pokazac, jesli do tego czasu nic sie nie podzieje to umowie sie z lekarzem na konkretny dzien. Takze chyba zadowolona jestem. A bobas juz taki fajny ze az chcialoby sie go przytlic.
Glodowalam od rana ze stresu...
Melduje ze u mnie wszystko ok. Maly juz nie taki maly bo wazy 2700 . Nadal jest chlopcem Nic nie wskazuje na to abym miala urodzic w najblizszym czasie. Skierowanie na cc coprawda dostalam ale w lutym mamsie jeszcze pokazac, jesli do tego czasu nic sie nie podzieje to umowie sie z lekarzem na konkretny dzien. Takze chyba zadowolona jestem. A bobas juz taki fajny ze az chcialoby sie go przytlic.
Matik2012
Elmo to wspaniale super
reklama
ewelin00
elmo super ale się ciesze że wszystko w prządku. ooo już 2700 to spory chłopczyk, ale to chyba normalna waga na ten tydzień. Ja jutro z małym do kina na Robaczki a poźniej tez do Mc na jakis zestaw. No i na film obowiązkowo popcorn i coca cola. Jutro będzie bardzo niezdrowo. A co z szyjką? jaką ma długość, nic się nie skróciła?
Tak dorcia już wyczerpałaś limit złych wiadomości. Ja dalej uwierzyc nie mogę w to co się stało. Trzymaj się.śle buziaki.
Tak dorcia już wyczerpałaś limit złych wiadomości. Ja dalej uwierzyc nie mogę w to co się stało. Trzymaj się.śle buziaki.
Podziel się: