reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dorcia - to nie tak miało być, nie zgadzam się :no: !!! Strasznie Ci współczuję mam jeszcze promyk nadziei, że to wszystko pomyłka i że dziś przyniesiesz lepsze wieści. Trzymaj się kochana, jesteś baaaardzo dzielna i wierzę w to , że los Ci niebawem to wszystko wynagrodzi !!!!

reklama
gorgusia można jeść ananasy, ale polecane są te z puszki, te świeże lubią być niedojrzałe i zawierają składnik, który we wczesnej ciąży może działać poronnie. Interesowałam się tym na początku ciąży, kiedy też miałam fazę na owocki.Także tylko z puszki, ewentualnie bardzo dojrzałe, ale ja bym nie ryzykowała.

gorgusia :D pomelo jest pycha !! ale niestety nikt w domu oprocz mnie go nie lubi :/

elmo kciuki za wizytke !! Daj koniecznie znac po :*

piranha tak wiem, ze nie zawsze byly mega skoki, ale jednak przynajmniej trzy pierwsze tempki byly wyzsze od poprzednich a tu wszystko takie liche ze grrr...!! ile mam czekac zeby isc po cos na wywolanie do gina ? :zawstydzona/y:

Uciekam, bo na 16.00 do szkoly lece na zebranie :-)sie dowiem jak sie Olka sprawuje :p

Nuuuśka, nie dziwię się, że masz już dość tego cyklu, w zasadzie już możesz od gina wziąć lutkę/dupka (no chyba że masz) i brać przed 10 dni, po odstawieniu powinna @ Ciebie nawiedzić. Kciuki za wzorowe zachowanie Olusi :-D

Dorcia- dopiero dosiadłam się do internetu................... nie mogę w to wszystko uwierzyć, naprawdę nie mogę zrozumieć dlaczego to wszystko jest tak niesprawiedliwe:( brak mi słów . trzymaj się Kochana, nie wiem co mam napisać, co powiedzieć, wiec że myśle o Tobie i trzymam mocno kciuki by życie wkońcu wynagrodziło Ci wszystko przez co musiałaś i musisz przechodzić :***************

Dorciu, przykro mi. Kochana, tulę...
Elmo, czekam na wyniki wizyty. Wierzyć się nie chce, że już niedługo z Ewelin będziecie tulić swoje maluszki.

reklama
Dopiero weszłam tu po 2-óch dniach
Ehh... Dorcia, tule mocno! Pamiętaj, że masz nas, takie kółeczko wzajemnej adoracji, a co najważniejsze pomocy!

Jutro idę na badania, jakoś się denerwuje, boje się, że coś wyjdzie nie tak...a jak pomyślę o FSH, LH robionych w 3dc to już w ogóle:baffled:

Do góry