reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dorcia, Kochana... mogę Cię tylko wirtualnie przytulić... nie potrafię wymyślić nic co mogłoby choć trochę Cię pocieszyć i nawet nie próbuję sobie wyobrazić jak się teraz czujesz... Tulę mocno raz jeszcze...

Dorcia tak bardzo mi przykro :(... najmocniej jak mogę ściskam kciuki, żebyś może dziś usłyszała, że to była wczoraj pomyłka a dziś jest wszystko w porządku - ja zawsze mówię, że trzeba mieć nadzieję do końca.

mamakaja jest jeszcze naprawdę bardzo wcześnie. Rozumiem cię, bo sama miałam dwa razy trochę podobną sytuację i wiem jaki to stres. Ale wszystko musi być dobrze!!! kciuki są!

Maggie hehe dobry i uciety polip bo już niedługo starania:-) jak tam przygotowany plan działania?:D
Elmo fajnie, że dziś się dowiesz. Mnie przeciągnął lekarz ostro i w sumie dowiedziałam się 2 dni przed o cc.
Piranha wczoraj wypróbowałam represh i z 4,7 zbil mi to 4,0, więc chyba nie ma sensu kupować replensu? Bo w razie czego to jeszcze sobie limonka zapaaplikuje.

Przed chwilą był u nas znajomy i jak zobaczył małego to stwierdził, że wygląda jak dziewczyneczka :-) ale ze i tak by nam się przydała taka prawdziwa :-) hehe. Ba to to akurat wiem.

Milla u mnie brak planu bo nie stosuje diety ani suplementow boję sie ze wzgledu na zabieg żeby cos nie zaszkodzilo, dlatego na poczatek myślę o o + 12. Teraz nie eliminuje składników zeby nie wpasc w anemie, wyniki mam na granicy

reklama
ananasy polecane są przez lekarzy żeby jeść w 2 fazie bo pomaga w zagnieżdżeniu :tak:
1 ananasa dzielimy na 5 części i jemy 1 część dziennie ale z tym środkiem ananasa

mamakaja ja jak byłam 2 razy w ciąży to za każdym razem szłam zaraz po planowanym@ i 2 kreskach do lekarza na usg i nigdy nie było widać straszyli mnie że to tam różne rzeczy tak jak Ciebie a za 2 tyg u innego lekarza który mi powiedział że jak hcg jast min 1000 to dopiero widać
WIĘC SPOKOJNIE BĘDZIE DOBRZE :-)

Do góry