reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Helloł. Goście byli goście poszli więc postanowiłam zajrzeć.

Kira no to żadnych czekolad nawet gorzkich. Mam nadzieję, że szybko mi się uda zaciążyć bo ja słodyczocholik.

Księżniczka
mi też błąd wyskakuje. Są sklepy gdzie można sam turmalin kupić (kamieć) wolałabym jednak bransoletkę. Będę szukać jak coś to dam znać.

Dziewczyny które starają się o dziewczynkę w najbliższym czasie czyli Lily, Kira, Annette, Maggie jaki macie plan odnośnie odstępu, częstotliwości serduszek.??? Jak możecie to napiszcie to ja może swój zweryfikuje...

reklama
Księżniczka jesli chodzi o śniadania to zapomniałam wspomnieć o kefirach, jogurtach naturalnych To juz codzienny obowiązek byl :-) maslanka z mrozonymi truskawkami lub malinami wieczorem :-) Co do obiadow to ograniczylam do prawie minmum (pare razy zjadlam) ziemniaki, frytki, mieso czerwone, pomidory

Milla ja w tym cyklu mialam taki plan: jeden zloty strzal po min 7 dniowej wstrzemięźliwości w dniu pozytywnego testu Jednak plany musiałam zredukować I mam cicha nadzieję ze nie bede musiała wprowadzac twgo planu w przyszłym cyklu

Ale naskrobalyscie... :eek:

Nuska
daj znac po wizycie, czekam, dzis idziesz czy zle przeczytalam

zakretka ciezarna
nie denerwuj przyszlych ciezarnych forumek i testuj:-D

matik
a Tobie co doslac testy czy co nastepna sie znalazla co denerwuje przyszle ciezarne :rofl2:

ksiezniczka
mozesz podac linka do jonasa gdzie widac o ktorej godzinie zmieniaja sie znaki?

Mila
no chyba nie powinno sie czekolady hm.... Nie wiem co sie stanie jak ktos zje kawalek :-) odkrylam ze moj M podjadl dzis czekolade, bo mialam zaznaczone :szok: jesli tak samo ma w powazaniu wstrzemiezliwosc to dooopa blada..

Mila
moj plan, po przeanalizowaniu naprwde wielu wielu badan i wpisow na in gender to o+8. oczywiscie jesli moj M sie dostosuje i nie bedzie po katach.... Wybacz ze dalsza czesc zdania przemilcze :happy:

kiraa cos zle doczytalas :) ide kochana na wizytke w srode, pojde jako ostatnia bo akurat bede wtedy w pracy wiec tak kolo 20.00.
Piranha dzis wieczorem wracala do domku :-)

Haha Kiraa wybacz mu ta czekolade;)
Smaka mi narobilas i tez jem:) chociaz slodyczy nie jjem czesto bo nie lubie:)
A i na diecie nie jestem wiec moge:D

Czekolada to na chlopczyka tak?

reklama
Do góry