reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
[SIZE=-1]Nuuuśka kurcze, jak na koniec cyklu i zbliżającą się @ to dość krótki cykl by był... czekam na środę kiedy to lekarz Ci powie co tam się dzieje w środku

anias2 co do suplementów i ich działania, to chyba wszystko zależy jaki to lek jest, np jeśli chodzi o suplementy na włosy i paznokcie, mówi się, że ich efekty widać po około miesiącu działania

zakręcona czekam niecierpliwie na zdjęcia bransoletek Twojej roboty
[/SIZE]:-)[SIZE=-1]

księżniczka, zakręcona jak będziecie kochane miały te materiały dziewczynkowe, rzućcie je i mi na pw, proszę
[/SIZE]:-)

matik brzuch kochana to z nerwow moze Cie teraz bolec, raczej niemozliwoscia byloby dostac @ przy takiej temperaturze :)

zakrecona jakby byla to pewnie ze bym wyskoczyla, ale ona jest pierwszy dzien w ogole po urlopie dopiero w srode, ja w tym tygodniu pracuje na popoludnie, do tego jestem sama wiec kiszka straszna. piranha podejrzewa ze krwawienie moze byc z torbieli w ktora zamienil sie nie pekniety pecherzyk, moze pekla i stad to ?? tempka moze byc taka niska, bo moze organizm szykuje se do drugiego podejscia...ale to wszystko to takie gdybanie. Bez usg, bez badania czy czegokolwiek innego ciezko powiedziec co sie tam dzieje :/

lilly hmm...u mnie kiedys cykle byly po 28 dni, potem od marca zeszlego roku zaczely sie wydluzac, ale wykryto u mnie miesniaka podsluzowkowego niestety wiec on tez moze miec na to wplyw. Nigdy jednak nie zdarzylo sie krwawienie w srodku cyklu a tu cos takiego..dluzyc mi sie bedzie do srody, ale nic nie zrobie, musze nogi zaciskac i czekac.

Annette pewnie, juz Cie wrzucam na luty :*

STYCZEŃ 2014:

matik2012 - termin @ 06.01. ( 8 cykl starań )
zakrecona - termin @ 6-9.01 ( 2 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 16/17.01 ( 21 miesiąc starań )
Nuuuśka - termin @ 17.01 ( 9 cykl starań )
Lilly78 - termin @ 19/20.01 ( 2 cykl starań )
Kiraa - termin @ 22.01 ( 3 cykl starań )

LUTY 2014 :

Annette - termin @ 24.02 ( 3 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( luty 2014)
milla ( marzec 2014)

kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)

roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)
ania_g21 ( lato 2014)

Ostatnia edycja:
reklama
Niebieskie oczy nie probowalam nawet stosowac diety. Wiem ze nie dam rady. A jeszcze jakbym schudla to w domu by mnie chyba zatlukli;)

Lily ja biore takie suplementy ktore poprawiaja plodnosc, ktore Piranha mi polecila. Witamine B-50, koenzym q10, witamine E400.

Do góry