reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kiraa o matko:-D ale sie splakalam ze śmiechu :-D moj K tez mialubaw z tego co napisałas o mikolaju :-D teraz nie zasne przez Ciebie bo bede chichotac do poduszki Kochana DALAS RADĘ :-D

reklama
Zakrecona
to chochotaj chichotaj, a moj mikolajek nie ma lebka i taki biedny stoi na kominku bez lebka, jutro pewno jak wroce z roboty nie bedzie mial jednej nogi...:szok:
;))))))) pozdrawiam Cie kochana, &&&&&

Anias ja mam to samo usmiech od ucha do ucha :-D
Kiraa mowil Ci ktos kiedys ze jestes zabawna wariatka?!:-D to moze wyprzeć swojego M i dokoncz dolna polowe mikolaja na zgode z M wiesz zeby serduszka byly w tym cyklu ;-)0

Kiraa tfu tfu z tymi 9 -cioma miesiącami napewno będzie szybciej. Na tej stronie zawsze jest mały poślizg na początku miesiąca z opisem tych znaków. Nie znam się niestety dobrze na przemieszczaniu się kisężyca - nie chcę wprowadzić w błąd za mało jeszcze o tym wiem.
Ale jazda z tyym mikołajem:-DTeż się uśmiałam i aż mojego zawołałam żeby mu przeczytać:-D. Co to za mikołaj duży czy mały - jutro pewnie twój z tyłu go poobgryza to nie będzie widać:-D

Hejcia dziewczyny... Pomozecie mi !!
Mam pytanie.. otoz moja kumpela stara sie o dzidziusia... podchodzila kilka razy do IUI ale niestety nie udalo sie jej. Lekarz zalecil jej w tym cyklu od 16 do 25dc brac lutke, i tak robila ale teraz tak: nie robila testow owu ale od 23 grudnia a to byl jej 16dc zaczela brac lutke i skonczyla ja 1 stycznia a tydzien temu czula bol owulacyjny, czy jest to mozliwe zeby miala owulacje jak juz brala lutke od paru dni? czy lutka nie hamuje owulacji?

Ostatnia edycja:
Dorcia- gdzie Ty? Jak się czujesz?
Piranha- dobrze,że wyjazd udany.
Kira- biedny bezcłowy mikołaj. M nie pójdzie na zdrowie :p
Zajadam pana cote-już droga dziś. Dobrze,że koniec świąt bo takie wolne źle wróży mojej wadze ;-)
Przeczucie mówi,że mój brzuszek zamieszkuje chłopiec. Oby rósł grzecznie. To jest niesamowite. Miłość pojawia się tak szybko....

Dziewczyny wiem zem wariatka :rofl2:

ksiezniczka znalazlam zarabisty kalendarz lacznie z godz kiedy zmienia sie znak, ale nie po pl? Chcesz?

Kiraa dawaj ten kalendarz, chociaż jak nie po naszemu to nie wiem czy zrozumie ale może coś tam przetłumacze.

Piranha dobrze, że wróciłaś i że wyjazd się udał. A z ta gorzką czekoladą to jak jest można ją ciut podjadać?

Gorgusia jedz jedz smacznego teraz możesz później będziesz sie odchudzać. Czy synek czy córcia ważne żeby było zdrowiutkie:-)

reklama
Do góry