reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
matik u nas sklepy sa normalnie otwarte :p moge Ci podeslac jak chcesz ?? :D

ksiezniczka pewnie, biore to pod uwage, ze to moze po prostu cykl bezowulacyjny, ktory ma prawo zdarzyc sie raz na czas i nie jest on na pewno niczym nienormalnym. Ale nigdy nie mialam plamien w srodku cyklu, w sumie to w II polowie, i to mnie troche martwi.
Wszystko wyjasni Nam srodowa wizyta tak sadze, poki co staram sie byc dobrej mysli, co Nas nie zabije to Nas wzmocni w koncu :happy: a jak to bezowulacyjny to kopcie w tempke zeby @ szybko przyszla ;-)

Witam:)

Nusiaa ja tez w pazdzierniku mialam cykl bezowu. Ale tak naprawde to nie wiadomo jak u Ciebie. W srode sie dowiesz wszystkiego. Kciuki bede trzymac. O ktorej masz wizyte?

Kobietki tak sobie mysle. Czy branie suplementow w tak duzych dawkach moze jakos negatywnie wplynac na organizm?

A i Jezeli od poczatku tego cyklu biore suplementy ktore poprawiaja jakosc komorki jajowej to one od razu dzialaja? Czy musi uplynac jakis czas? Jak np jest to u mezczyzn(72 dni)

Ostatnia edycja:
nie chcę zapeszać niuśka chciałbym w tym tyg wytrzymać i nie robić i widzieć jak wstrętna nie przychodzi :tak: i w sobotę ewentualnie
dobra zobaczymy bo pewnie za moment zawita i nie ma o czym mówić

Matik bardzo, bardzo Ci życzę żebyś się przekonała jak to jest!
anias2 suplementy - nie zaleca się brać dłużej niż 6 m-cy. I tak dieta to podstawa, z niej organizm najwięcej zabiera witamin i minerałów, lepiej są przyswajalne niż z suplementów. Dietę też należy przerwać po 6 miesiącach i dać organizmowi odpocząć.

anias z racji tego ze gin przyjmuje u mnie w poradni, to pojde jako ostatnia tak jak zawsze, okolo 20 mysle :tak: wiem, ze nie zawsze mozna miec pewnosc, sama jestem ciekawa co pokaze to usg :zawstydzona/y:
A co do suplementow, zawsze moga pojawic sie skutki uboczne niestety, w koncu kazda z Nas jest inna a dawki jakie przyjmujemy sa mimo wszystko duze, i nie wiadomo do konca jak oragnizm na nie zareaguje.

matik nie prorokuj !! termin @ masz na dzis z tego co pamietam tak ? a temp. zamiast w dol to w gore poszybowala wiec ja nadal mocno zaciskam wszystko co moge :) &&&&&&

Piranho, miałaś rację, owulacji nie miało prawa być w 8 dc. Jest dziś :tak:
Nuuuśka, wpisz mnie od razu na luty, bo w styczniu nie było prób. Termin @ to 24.02.2014.
Przy testach owulacyjnych trzeba uważać, kupiłam w pierwszej aptece i miały czułość 40! Niestety opakowanie wyrzuciłam i nie wiem jakiej firmy. Na opakowaniu nie było napisane jaka czułość :wściekła/y:

Niuśka tak na dziś termin zawsze mam 29dc jak na razie cisza i zawsze miałam spadek ale wiesz tyle rzeczy dziwnych mnie spotyka że i teraz się nie zdziwię

Ostatnia edycja:
reklama
Kiraa , Gargusia i reszta babeczek kochanych jeszcze pare dni i będę testować :-) Musicie jeszcze chwilkę poczekać
Dorcia że ile u Ciebie stopni dzisiaj ? 22 ? Gdzie ty mieszkasz? :-) u mnie od rana w miarę pogoda Byliśmy na spacerku w lesie a teraz pada....;-(
Nuuska kurcze coś mega pokręcony Twój ten cyk :wściekła/y:l Może jednak uda Ci się jutro do gina wyskoczyć?
Matik gdzie Twój wykres w dół?????? Z tego co widzze to tempka poszała troszkę do góry
Lilly można samemu zrobić te bransoletki Właśnie będę się uczyć :-)
Księżniczka pamiętam o Tobie i dzisiaj podeśle CI te informacje co mam Tylko teraz pisze z kompa mojego K
Piranhu jak wyjazd się udał?

Do góry