reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Zakrecona bardzo dziękuję i proszę jutro o więcej informacji. Ja nie próbowałam jeszcze tego Rephresh , tylko Replens stosowałam ciut po serduszku, dlatego proszę o wskazówki i jeszcze o tej limonce. Spokojnie może być jutro:-) i tak musze dopiero zakupić ten Rephresh.

Milla21 ja jeszcze niedawno oglądałam te bransoletki a teraz jak szukam to pokazuje się mi bąd. Sklep ten był napewno w Warszaiwe Jak znajdziesz namiary na inne bransoletki daj znać:-)

reklama
zakrecona od 5 dnia po zapolodnieniu, ale sama wiesz ze nawet gdybysmy to braly pod uwage to i na to za wczesnie :zawstydzona/y: zapomnialam napisac - sliczne te bransoletki !! :)

maggie chyba czesto wlasnie tak jest ze z takich pomylek rodza sie dzieci :-) az milo sie czyta, a ostatnio zapomnialam odpisac - ja bym starala sie od razu po Twoim zabiegu, skoro pare dni po wypadnie Ci termin @ :tak:no bo co kochana stoi na przeszkodzie ??

Milej nocki :)

Ja na szybciutko, bo rano musze wstac :crazy:

Ksiezniczka
dokup sobie rephresh, mi sie na oko wydaje ze nie mizesz zajsc bo replensem wszystko moglas wybic. On jest silny, a propos moj jest rzadki lejacy sie.
mi z Jonasem tez sie tak wydaje jak piszesz, ale Piranja mowila ze patrzy sie na moment owu... Hm tylko jak jest o+12 to chyba trzeba dodac, nie?
ja kawy nie pije, tzn po owu pozwalam sobie na latte, a tak to inke pyszna kupilam i pije z mlekiem. Co do jedzenia to ja jestem pol wegetarianka :laugh2:- tzn normalnie jem ryby i od czasu piers z kurczaka. Na diecie dziewczynkowej powinno byc bez ryb, kurczak moze byc. Ja jem makarony z jasnymi sosami, nalesniki z twarogiem pierogi z twarogiem. Duzo tego ma....brakuje mi moich ukochanych warzyw i owocow i to mnie dobija. Raz na tydzien zjem cwiartke pomidora. Wszyscy naokolo mi mowia, ze slabo wygladam, tzn schudlam i blada jestem . Tak tez sie czuje...

maggie
dzieki, jakos sie docieramy i mysle ze strzelimy w o+12 jak Bog da w Nie- Zgodke :)
ten actigel to uzywaja laski z ingender!!! T wedlug mnie ten.

poczekajm do jutra na Szefowa czy potwierdzi ;)

Nuska kopa na jutro na tempke przekazuje

zakrecona
juz nie moge sie doczekac Twojego testowania ;)

Kolorowych, do jutra ....

Ksiezniczko
niskie ph trzeba utrzymywac caly czas, nawet jak nie bylo serduszka w miedzyczasie, bo chodzi o to ze kom jajowa moze ziemic polaryzacje na ujemna, i wtedy przyciagnie plemniki chlopczykowe, dlatego jest bezwzglednie wazne stale pilnowanie ph 4-4,5 A jesli dzialasz z odcieciem jak kaze Shettles to musisz to robic 2-3 czy 4 dni.... Dlatego ja sie na to nie pisze, bo wiem jak to trudne, przerabialam i dlatego bede celowac w o+12,,,,

Mila
z czekolada nawet gorzka chodzi o to ze nie wolno, bo cukier zaburza wchlanianie wapnia i magnezu... A srodowisko o zmniejszonej ilosci glukozy predysponuje do rozwoju plodow zenskich.dlatego tak wazny jest niski poziom cukru i te "glodowki" poranne.
Piranja wklejala jakies 100 stron temu badania kliniczne na ten temat

Nuuuśka wydaje mi się że nic nie stoi na przeszkodzie, w końcu to nie jest operacja w obrębie jamy brzusznej a po dwóch tygodniach wracam do pracy :-)
Kiraa mi by się takie poranne głodówki przydały na tłuszczyk więc chyba sie skuszę, ale obawiam się jakiejś dratystycznej diety ze względu na zabieg

Dobrej nocy babeczki!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry