reklama
Kiraa
Fanka BB :)
Milla
ja jem sniad pozno, zupe mleczna tzn np platki owsiane z mlekiem, albo 5 zboz z mlekiem, lub twarog piatnica z ogorkiem albo malinami. Ja na sniadania malo jadam. W weekendy jakies jajko gotowane, ale nidgy wedlin, moze kawalek bulki z serem.
schudlam na tej diecie
jakos jak zaczelam ta diete przestalo mi sie chciec duzo jesc....staram sie ciagle mleko pic np z kawa zboz i robie sobie jogurty z mroz malinami, truskawkami i slodzikiem w plynie.... Fuj
ksiezniczko
powiedz jak patrzysz w Jonasa, patrzy sie na dzien owu? Czy jak patrzec.... Jesli zamierzam o+12? I po owu bedzie juz inny znak?
ja jem sniad pozno, zupe mleczna tzn np platki owsiane z mlekiem, albo 5 zboz z mlekiem, lub twarog piatnica z ogorkiem albo malinami. Ja na sniadania malo jadam. W weekendy jakies jajko gotowane, ale nidgy wedlin, moze kawalek bulki z serem.
schudlam na tej diecie
jakos jak zaczelam ta diete przestalo mi sie chciec duzo jesc....staram sie ciagle mleko pic np z kawa zboz i robie sobie jogurty z mroz malinami, truskawkami i slodzikiem w plynie.... Fuj
ksiezniczko
powiedz jak patrzysz w Jonasa, patrzy sie na dzien owu? Czy jak patrzec.... Jesli zamierzam o+12? I po owu bedzie juz inny znak?
Ostatnia edycja:
zakrecona
Księżniczka Replensem zbijałam ph po staraniach. Lactovaginal codziennie do owulacji Jeśli chodzi o tampon to zawsze po 4 h od staranek na noc i nad ranem wymianiałam jeszcze na nowy (po kolejnych 4 h) i w ciągu dnia jeśli byłam przed owu to też sprawdzałam ph i albo rephres albo tampon
Kiraa ph przed starankami mam 4,3 do 4,7 Podejrzewam że to dieta, suplementy lacibios femina i lactovaginal Piranha mówiła że ph musi być 4-4,5 Więc 3,5 to za niskie wg mnie
Milla ja na śniadania najcczęściej kanapka z serem żółtym albo twarożek grani czasami też płatki owsiane z mlekiem
Zapomniałam jeszcze wspomnieć że byliśmy na spacerku nad morzem i nawet 8 km przeliśmy po plaży :-) Fajna pogoda była zero wiatru i ciepło jak na zime
Nuuska czytałam że plamienie implantacyjne może trwać nawet 3 dni ale dokłądnie nie wiem Pewnie Piranha by nam pomogła
Z tego co się orientuje to może wystąpić już 5 dni od zaplodnienia
Kiraa ph przed starankami mam 4,3 do 4,7 Podejrzewam że to dieta, suplementy lacibios femina i lactovaginal Piranha mówiła że ph musi być 4-4,5 Więc 3,5 to za niskie wg mnie
Milla ja na śniadania najcczęściej kanapka z serem żółtym albo twarożek grani czasami też płatki owsiane z mlekiem
Zapomniałam jeszcze wspomnieć że byliśmy na spacerku nad morzem i nawet 8 km przeliśmy po plaży :-) Fajna pogoda była zero wiatru i ciepło jak na zime
Nuuska czytałam że plamienie implantacyjne może trwać nawet 3 dni ale dokłądnie nie wiem Pewnie Piranha by nam pomogła
Z tego co się orientuje to może wystąpić już 5 dni od zaplodnienia
Ostatnia edycja:
maggie2205
Fan(ka)
Zakręcona patrzę na tempkę i kciuki mocniej zaciskam :-)
Nuuuśka co do tych cykli bezowulacyjnych napiszę Ci tak - mój Wiktorek jest właśnie z takiego cyklu. Poszłam do lekarki właśnie dlatego bo nie mogłam zajść w ciążę, ona odpaliła usg i mówi tak że tu owulacji nie ma śladu i też jej nie będzie bo na usg nic nie widzi, żadnych pęcherzyków a był to pewnie z 13 czy 14 dc więc juz by było coś widać także wiesz ... Dodatkowo nie przypominam sobie bym miała jakikolwiek ból owulacyjny tak więc kto wie !!!
Kiraa jak tam sytuacja z mężem - wszystko już ok ? Taka dieta w sensie lekkich śniadań to na pewno przy okazji można też troszkę zrzucić więc same plusy !!!
a co do tych żeli to znalazłam jeszcze coś takiego http://www.e-zikoapteka.pl/14801,multi-gyn-actigel-zel-50ml-p.html
Piranhu ciekawe czy będzie miał też działanie zakwaszające bo z opisu wynika że tak
Nuuuśka co do tych cykli bezowulacyjnych napiszę Ci tak - mój Wiktorek jest właśnie z takiego cyklu. Poszłam do lekarki właśnie dlatego bo nie mogłam zajść w ciążę, ona odpaliła usg i mówi tak że tu owulacji nie ma śladu i też jej nie będzie bo na usg nic nie widzi, żadnych pęcherzyków a był to pewnie z 13 czy 14 dc więc juz by było coś widać także wiesz ... Dodatkowo nie przypominam sobie bym miała jakikolwiek ból owulacyjny tak więc kto wie !!!
Kiraa jak tam sytuacja z mężem - wszystko już ok ? Taka dieta w sensie lekkich śniadań to na pewno przy okazji można też troszkę zrzucić więc same plusy !!!
a co do tych żeli to znalazłam jeszcze coś takiego http://www.e-zikoapteka.pl/14801,multi-gyn-actigel-zel-50ml-p.html
Piranhu ciekawe czy będzie miał też działanie zakwaszające bo z opisu wynika że tak
Ostatnia edycja:
Księżniczka77
optymistka
Kiraa jeżeli chodzi o 0+12 to patrzę jaki jest znak w chwili serduszka (a nie owulacji, bo wciągu 12 godz, od owulacji znak mógł się zmienić) to znaczy trzeba dodać po serduszku ok 3-6 godzin bo tyle potrzebują czasu plemniki do zapłodnienia a jeżeli działasz z odstępem przed owulacją to znaczy stosujesz odstęp 2 dni to patrzysz jaki jest znak w chwili owulacji.
Milla 21 ten sklep to się nazywał jakoś QS taki miał skrót Quality coś tam. Będę szukać.
Kiraa, Zakrecona a co jadacie na obiady? Kawę zwykłą pijecie czy nie? Mięso i wędliwny jadacie? A słodyczy zero - bo ja tak uwielbiam gorzką czekoladę a jej też nie wolno
Księżniczka77
optymistka
Zakrecona czyli w dniu owualcji to znaczy zanim nastąpiła to też stosowałaś rephresh (cały aplikator czy ciut) albo tampon limonkowy jeżeli ph rosło nawet jak nie było przytulanek (a były dzień lub dwa wcześniej) dobrze rozumiem? A stosowałaś irygacje?
zakrecona
Księżniczkajesli chodzi o obiady to napisze jutro bo teraz juz z tel pisze Ostatnio Piranha wjlejala jadłospis od Krystianmartin Zobacze jutro czy mam zapisane na kompie Kawe tylko inke z mlekiem bez cukru Jutro przeslw ci na pw wszystko co mam na temat planowania dziewczynki bo ja z tych notatek obralam plan z ph i oczywiście pezy pomocy Piranhi
Rephresh tylko po troszku co 30 min po staraniach Jutro napisze Ci dokładnie co i w jakich ilościach stosowalam w tym i poprzednim cyklu ok?:-)
Rephresh tylko po troszku co 30 min po staraniach Jutro napisze Ci dokładnie co i w jakich ilościach stosowalam w tym i poprzednim cyklu ok?:-)
Ostatnia edycja:
reklama
P
polisia
Gość
Milla podobno na dziewczynke albo codziennie i niewychodzenie z łózka albo po abstynencji a takie 2-3 dni to chłopcowe, podobno
Pirania to razem pokombinujemy haha, o ile zdrowie pozowli a to pytanie to pytałam czemu Ty jednak nie trójkę, bo wspomniałaś, że kiedyś chciałaś
Przepraszam, że tak krótko!
Pirania to razem pokombinujemy haha, o ile zdrowie pozowli a to pytanie to pytałam czemu Ty jednak nie trójkę, bo wspomniałaś, że kiedyś chciałaś
Przepraszam, że tak krótko!
Podziel się: