reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

kiraa poprawialismy zaraz jak wrocilismy z pracy :-D po rozmowie z piranha i dwukrotnym jeszcze zmienianiu zdania doszlysmy do wniosku ze poprawiamy, zakladajac ze to owulacja bo nie sadze by obudzila sie pozniej, w koncu dzis juz 17dc :-)

mamuśkamimi ja dobrze widze, ze Ty w tym cyklu tylko dwa razy serduchowalas ?? :D ale super !! udalo sie idealnie zatem wstrzelic, albo Twoj M. ma superasne zolnierze ktore przetrwaly do owulacji :-) test o 13 pokazal druga kreche ale znacznie bledsza niz wczorajsza,test powtorze jeszcze wieczorkiem i zobaczymy ale mam nadzieje, ze sie udalo trafic :blink:

piranha poprawiny udane ;D wieczorem powtorze testa i wkleje caly komplet :-ppoki co zaczynam sie czuc calkowicie owulacyjnie - wszystko boli :-) hura !!

reklama
Mamuśkamimi wielkie gratulacje!!! &&&&&& za wymarzonego synka!!! :-)

Kiraa 25 maj, dzień przed Dniem Matki tzw. złoty strzał ;-)

Ewelin jakby nie bylo juz bezpieczny dla nas czas. Przed samymi swietami urodzila zona mojego kuzyna, termin miala gdzies tak jak my, maly wazyl 1800 ale wszystko jest dobrze ponoc. Ja jakos tak sie nastawiam ze wytrwam, Ty jestes po dwoch naturalnych porodach wiec pewnie organizm troche inaczej reaguje nie? Mysle ze i Ty dotrwasz, byle do wizyty &&&&&&& A co do skierowania to w pierwszej ciazy tez dostalam skierowanie do porodu (nie chodzilo o cesarke) po 36 tc wiec mysle ze to nie jest jakas niestandardowa porcedura, nie wiem nie znam sie. Ach ciekawe jak to sie wszystko ulozy....

Nuuśka Mamuśkamimi u mnie też były tylko dwa serducha .... w dzień owulki i dzień później o ile dobrze pamiętam :-p I któryś z tych strzałów był celny...tylko który !??

A ja właśnie siedzę i pożeram mandarynki...trafiły mi się wyjątkowo smaczne !!!

Nuuśka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ach ach ach !!!

Nuska
trzymam kciuki za zloty strzal

elmo
moj zloty strzal bym 23. maja :-) biega wlasnie kolo mnie moj strzal :cool2:
pamietam jak nie moglam doxzekac sylwestra, bo mowilam sobie byle po nowym roku, jesli ma wykluc sie wczesniej :-) przezywam Twoja ciaze jak wlasna :zawstydzona/y:

Kiraa hehe no wlasnie ja tez mialam taki cel minimum byle w nowym roku :) teraz juz luz ale chcialabym wytrwac te 39 tyg a wiec do 10 lutego i bez stresu (o ile mozna rodzic bez stresu) pojechac na umowiony termin.

mamuśkamimi, huuuuraaaaa, tak czułam, że się udało bo wykres bardzo ciążowy!!! GRATULUJĘ z całego serducha!!!!

Więcej nie przeczytałam, czuję się fatalnie, mam największą biegunkę w życiu, boli mnie brzuch, żołądek, mdli mnie i mam wyjątkowo bolesną @, coś źle zaczął się ten nowy rok :-(

Dorcia hehe ja pamietam ze Ty mialas dwa serducha ale mamuśka ma ogolnie jedno w cyklu staraniowym :D wiec trafila w 10" :-)
Mandarynki, mniam tez ostatnio sie zajadalam :D

piranha zgodnie z obietnica wklejam Ci zdjeciuchy wczorajszych dwoch i dzisiejszych dwoch testow - z tym, ze ostatni dzisiejszy - z godziny 18:00 w chwili robienia zdjecia byl jeszcze "swiezy" a pozostala jest juz wyschnieta wiec miej tez to na uwadze, bo kiedy ostatni wyschnie, krecha na pewno zblednieje :blink: Co o tym myslisz ? krechy sa caly czas, ale zadna nie podobna nawet troche do pikowej wczorajszej wiec ciagle trzymam sie wersji piku wczorajszego :-)

20140102173.jpg20140102174.jpg

A ta biegunka skad sie wziela ???? :szok: matko jeszcze TY ??? a dopiero co rozmawialysmy :-( trzymaj sie kochana wyganiam wszystkie wirusy precz !!!

Załączniki

• 20140102173.jpg
    20140102173.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 41
  • 20140102174.jpg
    20140102174.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
reklama
Mamamimi WIELKI Gratulacje :-) super trzymam kciuki żeby wszystko było ok

Niuśka dziś mój 25dc i zrobiłam test owu , wyszedł mi taki jak tobie ten ostatni :) a w zeszłym tygodniu też mnie przez 4 dni biegunka trzymała :)

Oh trzymam kciuki za WAS WSZYSTKIE :tak::-)
Buziaki kochane ja cały czas mam tempkę 36,89/90 :zawstydzona/y: hm dziwnie niska ale stała hm już niebawem się okaże czy coś czy nadal nic

Pa kochane

Ostatnia edycja:
Do góry