reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

piranha haha no dobra, poprawimy nie ma sprawy :-D kobieta zmienna jest a ja wyjatkowo ugodowa :-D
Dzwonie wiec do Ł. zeby pedzil do domu od razu po :-D
co do bolu, kochana rano mialam klucia, teraz pobolewaja mnie nogi jak na @ ( czesto tak u mnie bylo wlasnie w trakcie owulacji ) ale tak to nic, zreszta wiesz ze u mnie niestety nie zawsze mozna bylo w ogole zaobserwowac bol owulacyjny :-( w zeszlym cyklu chyba go nie bylo nawet nie pamietam juz. Powiedz mi czy jesli nie wystepuje bol owulacyjny to nie mozna wtedy potwierdzic owulacji ? :blink:

reklama
Nuuśka toż to ja zaciskałam kciuki w Sylwka na owulkę....coś mi się pomieszało przez te kamienie !!!
Oj to ja dzisiaj zaciskam....a kupka prania do prasowania rośnie...rośnie ...rośnie !!!

Piranha coś ten helikopter mało tego zdrówka Wam dał ? U nas panuje jelitówka dwudniowa z wysoką gorączką...u dorosłych ! Mam nadzieję że mnie ominie ? Od rana jest mi niedobrze...nie wiem czy to od żołądka czy mdłości ciążowe...nie pamiętam jak one wyglądają :baffled:
Zdróweczka ....zdróweczka...zdróweczka kochana !!!

Lecę sklecić jakiś obiad...głodni wszyscy już są !

dorcia hehe ale co tam Ci sie pomieszalo :D prawie wszystko dobrze :D dwa dni nie robia roznicy :p
Ja tez jestem glodna !! A na obiadek mam placki po wegiersku jeszcze od sylwestra :-D:-D

Piraniu kurde mieliscie w starym roku zażegnać wszystkie choroby a tu taki pech :baffled: życze dużo zdrówka dla dzieciaków a dla Ciebie wytrwałości. Chyba twarda babka z Ciebie bo nigdy nie narzekasz, ja bym juz wyszla z siebie i staneła obok 5 razy. Tak trzymaj!

Nuśka powiem Ci ze nawet mi ta ciaza tak szybko nie leci jak te Twoje cykle :-) &&&&&& za owulke i zeby to byl juz ostatni cykl staran!

Milla juz za dwa miesiace??? Wow. No to powodzenia!!!

Dorcia teraz bedzie juz tylko lepiej. Ale Ty sie musisz kobieto pozytywnie nastawic i myslec ze bedzie dobrze! Klucia bóle i rozne inne to juz niestety bedzie normalne w najblizszych miesiacach i wcale nie oznacza ze zaraz poronisz!!! Bedzie dobrze zobaczysz!

Ewelin
bidulko. Mam nadzieje ze juz Ci przeszly dolegliwosci. No czas leci niesamowicie. Ja nawet nie tyle narzekam na jakies skurcze czy bole brzucha, najbardziej dokucza mi taki staw krzyzowo biodrowy, czesto mialam z tym problemy a teraz w wyniku ucisku jest ciezko, ciezko zmienic pozycje z lezacej czy siedzacej na stojaca, w nocy potrafi obudzic mnie bol jak sie przekrecam... wizyte mam 16 stycznia. Nie spodziewam sie ani rozwarcia ani skróconej szyjki, przypominam ze moja szyjka nie otwarla sie nawet na 1 cm w drugiej dobie skurczy porodowych :no: Teraz ma mi juc dac skierowanie do szpitala i omowic poród zakladajac ze nic sie nie wydarzy do 39 tc. Wiec nastawiam sie na 10 luty, dotrwam.

Daria co u Ciebie?
Polisia halo?

Maran jak spedzilas sylwestra??? Zapilas bardzo? Ani nie jestes w ciazy ani nie planujesz moglas zaszalec na calego :tak: pełen luz.

Piranju
zdrowka i tylko zdrowka dla was

nuska
oj kobieta zmienna jest :-) jakby plec bylaby mi calkowicie obojetna to bym poprawila.... Pomysl z dluuuga kapiela kupilam :cool: ale moj maly jeszcze za maly,wiec tv i bajki lepsze, nic go nie jest w stanie oderwac :cool2:

elmo
ale Ci suwaczek zapiernicza, ja tez rodzilam 10.02 :-D a kiedy poczelas jak moge spytac :-)

dorcia
jak sie czujesz?

ja mam 6 dc... Jeszcze mam krwawienia. Szok, normalnie bylo 3 dni i po sprawie. Persona pokazuje mi czerwone swiatelko, czyli plodny okres sie zaczyna... Piranju a ja mam pic jakies ziola? Biore Castagnus i ten nasz standart

Witajcie

Robiłam test rano i są II kreseczki :-) choć ta słabiutka ale widoczna bez przypatrywania się. Test ma czułość 25 bo tylko takie mam. Jakoś do mnie to nie dociera, zobaczymy co pokażą kolejne dni, czy kreseczka będzie ciemnieć wtedy dopiero w to uwierzę. Co do objawów to jedynie cyce bolą mnie ciut inaczej niż zwykle bo tak bardziej z przodu i sutki delikatnie wrażliwe są. Jak się objawy rozkręcą to tez będę spokojniejsza :tak: i pewnie zacznę narzekać, oby ;-)

mamuśkamimi i Ty to tak spokojnie mówisz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OSZ KURDE BABOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zajebiście ....zajebiście ....zajebiście !!!
Idziesz na betkę ??????????

Boziu jak się cieszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULACJE !!!!

To teraz Nuuśka Twoja kolej i siurakową imprę robimy !!!

Ostatnia edycja:
reklama
mamuskamimi gratuluję i kciukasy za synusia.

elmo
to musi ci być ciężko z tym bólem, wyobrażam sobie jak mocno może boleć jak dziecko uciska na staw. Ja jestem z 10 lutego więc sama myślę że byłoby cudnie urodzić córeczkę w urodziny ale ja uważam ze nie dotrwam, narazie plnuje chociaz do 1 lutego. skurcze wyciszam nospą. Sama jestem ciekawa co mi powie 8 na wizycie. A ty szykujesz sie na cesarkę? Ja się boje ze mój uda sie na ferie zimowe. \A skierowanie można tak wczesnie dostac?

dorcia a ty jak sie czujesz?

Do góry