reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hellouuu, ale sie wyspalam... Ahhh mimo ze moj Synus wstal przed 7 ma, babcia go wziela a ja dopiero wstalam, teraz poszli na poranek do Multikina. Ten moj Synus ma dobrze z Babcia :-)

Piranju
ciesze sie ze Synus zdrowszy, moze mu juz przechodzi.
co do Castagnusa, to trudno mi powiedziec jak dziala... No podzialal. A co sie dzialo u Ciebie po nim?

zakrecona widze ze masz serducho jak chcialas 3 dni przed owu, ze ovu przesunelo Ci owu, trzymam kciuki

nuska
no to kolejne serducho;-)

Piranju
jak jest z ta Cola, nie wolna nam bezcukrowej, bo ma i tak Kofeine, to o jakiej Coli mowia dziewczyny, gdzie ja kupic, albo jak ona wyglada? To co pic- miete, sok zurawinowy, wode evian. Zaczynam scisla diete, co nie znaczy ze ja odpuscilam ;) tylko zgrzeszylam w wigilie...:cool:

jak rozumiem w starankach dziewczynkowych dziala zasada dump and jump i nie ma wspomagania lezeniem na brzuchu itd, ale troche polezec po?

aniu
to podobnie znow mamy cykl, ja mam dzis 2 dc

dorciu
mocno C kinicuje, mimo ze nic do Ciebie kochana nie pisze, ale jestem i mysle o Tobie. Ten moj problem niestety nie dal mi jakos w ostatnie dni pisac o czyms innym

wiecie co mi sie dzis snilo? Ze podrozowalam z mama i synkiem przez Ameryke Polnocna pieszo z plecakiem :) super bylo

Ostatnia edycja:
reklama
Aniu
moje wyniki
PRL 6,65 ; po obciazeniu MCP150,42,
po obciazeniu bylo wysokie ale nie biore nic
bedziesz mierzyc tempke? I przypomnij jaki masz plan dzialania? Ty tez dziewczynkowa?

Mila
nie dalam rady wczoraj, chcialam Ci wkleic moj plan jazdy
Dawki lekow mam takie jak Ty, tzn pojedynczych tabl

LEKI !!!!!

Ja
Rano - 2 x Ca, Acard, 1x Zurawina ,Castagnus
Obiad - 1 x B50, 1 x vit C, 1x Zurawina
Wieczor - 2 x Ca, 1x Zurawina
Tuż przed spaniem - 1 x B50

Sudafed ok owu
Zyrtec przed owu

M
Rano - Ca 2x, 1x Zurawina, 1x LicoRice Root
Obiad - vit C, Folic ,1x Zurawina, 1x LicoRice Root
Wieczor - Ca 2x, 1x Zurawina, 1x LicoRice Root

piranju
ja acard, jakoze pro dzewczynkowy chce brac po skonczonej @ ;-)
Powiedz prosze jak liczy sie wplyw jonow, jak bedziesz miala chwilke. Czy liczy sie ustawienie ksiezyca dzien w ktorym jest serducho, czy dzien owu

np powiedzmy owu 12.01, serducho 11.01. pelnia od 12.01....

Ostatnia edycja:
Ja to juz sama nie wiem jaki mam plan:(

Ja chce zajsc w ciaze i plec mi obojetna:)

Mialam monitoring cyklu. Staralismy sie w dniu piku a i tak sie nie udalo:( to jest takie zalamujace...
Czasami to sobie mysle ze przestane robic testy przestane sie w to wczuwac i nakrecac.. Ale to takie trudne...

anias, Bromergon bierz cały czas bez przerwy. Uda się kochana, pamiętaj, że zdrowej parze udaje się statystycznie raz na 4 cykle więc trzeba cierpliwie poczekać. Przypomnij mi proszę poziomy swoich hormonów oraz co aktualnie z M łykacie.

Aniu
nie macie jeszcze dzieci? Czy macie.. Musisz niestety przypomniec? Czyli nie bierzesz suplementow?
z pomoca Piranji zaciazysz kochana, mocno sciskam

Zakrecona
jak z Ph, udalo Ci sie utrzymac do owu.

Ja z poprzedniego cyklu potwierdzam to co mowi Piranja, ze po owu, pH samo z siebie spada i nie trzeba wielce martwic sie o utrzymanie:-) ale wtedy i tak dbamy o ph przed owu? Przy o+12? Piranju

reklama
Kiraa nie mamy dzieci jeszcze. Dlatego plec mi obojetna.

A zapomnialam o suplementach. Bierzemy ale nie wszystkie.

Piranha nawet jakby udalo sie mi zajsc w ciaze to ten bromergon mam dalej brac?

I jeszcze jedno. Jezeli moj maz jest przeziebiony i bierze antybiotyk wlasciwie to juz go konczy. To przeszkadza cos w staraniach w tym cyklu? Ma to jakies znaczenie?

Do góry