reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kirra TULĘ !!! Wiem że to nie pocieszenie ,ale wiem co czujesz ... Jestem z Tobą !!!

Elmo
kochana ale się uśmiałam...ale wiesz że mówisz całą prawdę i tylko prawdę....a może ja zasnęłam bo było jak u Ciebie...że wszystko zostało wewnątrz i niewiele mi wypływało i przez to nie czułam dyskomfortu ??? Hehehehe !!! I zazwyczaj sypiam na brzuchu....zaczyna mi się to wszystko kleić w całość:-pGdybyście nie zaczęły tego tematu nadal byłabym nieświadoma !!!

Piranha dziękuję za troskę....ból na razie odpuścił...mam nadal duży dyskomfort jak siusiam ale to da się przeżyć ! Byle do poniedziałku ... wieczorem mam wizytę u urologa !
Zuch Krzyś...ja już dawno mówiłam że Twój synuś to zdolniacha !!!

Maggie buziaczki CMOK

reklama
Dzieki kochane za wsparcie.... Moze powinnam przestac tu marudzic i zmienic watek, co?
u mnie tempka ladnie spadla, ale po @ ani widu ani slychu... Ah
nie wiem czy jestem normalna, ale odmowilam Sylwka na ktory mielismy isc, bo bedzie tam ciezarna i ie bede w stanie obecnym tego zniesc psychicznie, w momencie kiedy fasolka jeszcze mieszka we mnie...... Moze powinnam pojsc do psychologa....

piranjiu
niezly Bob Budowniczy Ci rosnie...aten opis z wojny plemnikow dobry :cool2::cool2:
Obys miala racje.. Po poprzednim poronieniu zaszlam od razu w 3 cyklu.. Czytalam cos o tym, ze po poronieniu latwiej zachodzi sie w ciaze? C o tym sadzisz?
jak Krzys? Jak zdrowko, a goraczkuje jeszcze?

krystian
gdzie jestes kochana, daj znak zycia....

hej dziewczynki !!

haha no ale tak jest popatrzcie same !! Nie gadamy o tym tutaj bo temat mozna powiedziec taki yhmm dosc niezreczny ale chyba kazda z Nas kiedys zastananowilo jak to jest.

piranha tez czytalam kiedys ze orgazm dziala jak odkurzacz - zasysasz wszystko co dostajesz :-)
Czyli mowisz,ze nogi w gorze odstawic a przejsc na lezenie na brzuchu ? :happy2: Ostatnio tak robilam, mam tylozgiecie wlasnie.
Wiesz Ty co ???? Ja wczoraj wieczorem mialam znowu sluz tak ciagnacy ze szok :szok: normalnie takie bialko jaja !! :-D odkrywam nowa siebie !! :-D Dzis jeszcze testa nie robilam, ale kurde sluzu w tym cyklu jest strasznie duzo nie wiem czemu ale normalnie od skonczenia sie @ ciagle mokro !!
Ide zasikac testa :-)
A Krzys to zdolniacha pelna geba !! Bedziesz miala Boba Budowniczego w domu :D Ola niestety juz jest w takim wieku, ze jak moze nie pomoc to nie pomaga, chyba ze ja bardzo poprosisz albo ma lepszy dzien, bo od paru dni najwazniejsze sa nowe lalki ktore dostala na Swieta i telefon :wściekła/y:

elmo hehehe :-D dosadnie to ujelas i wlasnie to o co mi chodzi !! ja tez zawsze mowie Ł. zeby jeszcze poczekal zanim wyciagnie niech to wszystko splynie jak nalezy a nie potem cieknie mi no nogach :wściekła/y: :-D bo szkoda zolnierzy przecie !! Czyli mowisz, ze od tylu, porzadnie przeszkolic Ł. zeby skonczyl wtedy kiedy jego wszystko bedzie gleboko a potem z 20min. polezec jesli to w dzien, jesli w nocy to do rana. To jest wytlumaczenie na to wszystko, przede wszystkim juz na samym poczatku zakodowalam zeby nie wstawac, nie kapac sie, nie sikac i innych tego typu rzeczy nie robic zaraz po seksowaniu !! :-)

Dorcia a widzisz ?? :-) zrobilas cos inaczej i sie udalo ! :D

kiraa kochana nie zamaluj sie !! nie mozesz !! zobaczysz ze jeszcze dla kazdej z Nas zaswieci sloneczko i zobaczymy swoje upragnione | | !! zobaczysz !!

piranha
zasikalam, ale musze okolo 18 powtorzyc testa, bo to bylo z trzeciego siku, i sama nie wiem, krecha jest duzo bardziej widoczna niz wczoraj, zrobie zaraz zdjecie i wrzuce.

Ostatnia edycja:
część dziewczyny:-)
Piranha ale masz zdolnego synka

Dziewczyny mi właśnie o lezeniu na brzuchu po serduchu powiedziała Ewelin ale tez słyszałam o nogach w górze i zeby nie isc sie myc odrazu po :-)

Zakręcona ...widzisz...przegapiłam rady Ewelin...może nie staralibyśmy się tak długo.
Takich rad jest cała masa i ciężko cokolwiek zapamiętać .... a jak już się zakoduje to w chwili uniesienia po prostu umyka !!!

Miłego łikendu baby !!!

Pirania wow Krzys niezly agent!!! :tak:

Nuśka
no temat niezreczny jednak po rozmowie z m przyznal ze on jest w stanie to skontrolowac wiec podejrzewam ze kazdy facet jest. Tak przy tyłozgieciu zalecane jest lezenie na brzuchu, ja dodatkowo lekko podkurczylam nogi tak aby pupa byla lekko w gorze, tak jak Pirania mowila aby plemniki mialy z gorki a nie pod gorke. Czytalam tez ze warto w tym czasie cwiczyc miesnie kegla wiec polecam ;-) Tak naprawde nie wiem czy to cos dziala, u mnie podzialalo a moze to przypadek. Sprobuj co Ci szkodzi.

Dorcia ja na problemy z pecherzem zazywam ProUro. Moze sprobujesz. Bywa tak ze wyniki mam okej a jednak czuje ten dyskomfort przy sikaniu i wogole boli. Moze sprobujesz, lekarz mi mowil ze wlasciwie moge to łykac non stop ale ja robie sobie takie tygodniowe serie :-) i po tym jest dobrze.

Kiraa mocno przytulam..

Mi z kolei dzis siostra powiedziala ze wygladam jak do porodu... wiec tez mi sie wszystkiego odechcialo i tez stwierdzilam ze sylwka sobie odpuszcze w tym roku :-(

Ewelin jak sie miewasz? Jak minely swieta?
Krysian co u Ciebie? Odezwij sie plis.

Dziewczynki, przejechalam ponad 350 km i wytrzeslo mnie i @ zawitala.... Sorry za szczegoly, ale @ jest inna niz zwykle... Jasnozywoxzerwona krew.... Domek mojej fasolki sie rozwala.... :-:)nerd:
Piranju czy jesli krwawienie wystapilo ok 16 przyjmuje za 1 szy dzien cyklu dzis czy jutro?

reklama
Kirra TULĘ !

Elmo kupiłam sobie Prenatal Uro Care ... łyknęłam pierwszą tabletkę i zobaczymy co będzie.
Dzisiaj kłuje mnie całe podbrzusze....wątpię że przez pęcherz.
Jakie to życie jest .... dziwne
Najpierw stajemy na głowie ( dosłownie) żeby zajść w ciążę
Później stajemy na głowie żeby zdrowo donosić, urodzić , wychować i nie zwariować !
Nie mamy łatwo !!! Ale nie ukrywam że nie sądziłam że od samego początku mój organizm zafunduje mi takie atrakcje - mi i fasolce !
Będę ciut spokojniejsza jak dowiem się w styczniu że wszystko tam w środku OK

Piranha przetrzepałam cały net i nie znalazłam info na temat złego wpływu żurawiny na ciążę...a kiedyś ktoś mówił że nie jest wskazana. Co Ty wiesz na ten temat ?

Do góry