reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
zakręcona, na razie wykres wygląda w porządku :tak:, pik LH zapewne będzie za kilka dni (ja taką bladziutką kreskę miałam przez kilka dni, pęcherzyki sobie rosną a produkowane przez nich estrogeny pobudzają produkcję LH, stąd ta kreseczka :-)), testuj dzielnie. Na USG możesz iść według mnie w piątek skoro Twój plan w tym cyklu to działania w dniu piku LH a jego raczej nie przegapisz :tak:

Elmo, dzięki kochana, przed chwilą znów Krzyś mówił, że w przedszkolu nudno, mam nadzieję, że nie jest tak, iż pierwsze dni były frajdą bo poznawał tam nowe zabawki a teraz już się znudziły. Dorcia podsunęła mi jeszcze jedną myśl, kiedy Krzyś chodził na te różne diagnozy (w wieku 2,5 oraz 3 lat) to wielu lekarzy (w tym m.in. pani pedagog, która bardzo chwaliła Krzysia) mówiło, że synek pod względem poznawczym był na poziomie 4-5-latka a więc 1-2 lata w przód, pani pedagog wtedy zasugerowała, że Krzysia mogą nudzić zabawy przeznaczone dla jego rówieśników. Muszę panie podpytać jak tam organizowany jest czas dzieciom.

Dorcia
, cudna choinka, jaka gęsta! ...właśnie doczytałam dlaczego :-D

Daria, mi się tak niestety często działo, pomagało tylko przeinstalowanie przeglądarki (miałam wtedy Mozilla Firefox), po n-tym razie się wkurzyłam i przeszłam na Google Chrome, na razie cisza, oby nie przed burzą :-D

anias, bardzo więc możliwe, że po prostu wtedy było świeżo po owulacji i ciałka żółtego jeszcze nie było widać (a powstaje 28-32h po pęknięciu). CLO to przepisał na pewno na kolejny cykl jeśli w tym się nie uda ...a my tu już naszymi kciukami dopilnujemy by się udało :-)

Ja od godziny 17-tej mam mega ból poowulacyjny (nie da się tego pomylić z niczym innym :-)), aż żałuję, że nie mogę sobie późnym wieczorkiem strzelić małego O+12 hahaha :-D

hej hej wieczornie kochane.

Posprzatalismy znowu cos, niewiele, chcialam wiecej ale checi mnie przerosly dzis. Jutro przedpokoj i kapanie kotow ! :wściekła/y: Polowa za Nami !

piranha plan wiec mamy kochana ustalony, doszlam do wniosku,ze sprobuje w poniedzialek dostac sie do tej drugiej gin, do ktorej kiedys chodzilam, zobacze co mi powie, moze akurat zechce zrobic usg w tym samym dniu, bo zawsze robi je w poniedzialki. Zobaczymy kurcze ale jak cos, to bedzie cykl na samym estrofemie i ziolkach jak mowilas :)
Chyba za wczesnie pochwalilam ciaze kolezanki forumowej...nic nie rozumiem. Na testach wychodzil jej bladzioch, a beta negatywna...:dry:

Dorcia Ja pierdziu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szkoda ze mnie nie widzisz teraz !!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Niebieskie oczy powiedzial ze owu moglabyc w poniedzialek.
Wkurzyl mnie niezle.. Mogl powiedziec sluchaj dziewczyno niewidac cialka ani plynu bo moze kilka godzin temu byla owulacj, przyjdz w srode i zobaczymy co jest grane. A nie on mi wyskakuje ze "nie ma tego nie ma tamtego no nie wiem co sie moglo stac moze trzeba droznosc jajowodow zrobic a moze PCO"
Przeplakalam tyle czasu po wizycie.:(
Jutro jade do innej babki powiem wszystko co i jak i zobaczymy co ona mi powie.

Piraniu powiedz mi jeszcze jedno bo przed owulacja zaczal kluc mnie jajnik i tak mnie kluje do dzisiaj, to normalne?
I jeszcze cos, poczytalam troche o tym clo i powiem szczerze ze jestem troche zaniepokojona. Bo rozumiem branie tego jezeli cos jest nie tak z pecherzykami czy cos w tym stylu ale jezeli sa pecherzyki ok, przyrasta dominujacy jak nalezy to czy warto az tak ingerowac w organizm(?) i jedzcze w dodatku nie wiadomo czy pomoze a nie daj Boze zaszkodzi..
Wiem ja jestem taka ze byc moze za bardzo sie wczuwam za bardz jestem nadgorliwa naczytam sie tego wszystego az mozg sie pozniej lasuje od nadmiaru informacji, ale nic nie poradze. Wole 5 razy przemyslec i sie dowiedziec co i jak niz zalowac..
Dlatego tez Piraniu dziekuje Ci za cierpliwosc do mnie za wszystkie odpowiedzi moze na durne pytania. Zadko spotyka sie osoby takie jak Ty. :*
Dziekuje Kochana:*

Piraniu jak masz owu to dzialaj bedzie druga dziewczyneczka;)

Ostatnia edycja:
Nuuśka ...kurcze szkoda że Cię nie widzę ...................hehehe..................waryjotka !!!

KOCHAM CIĘ ....wiesz o tym nie ?

Dobrej nocki babeczki...ja nadal walczę ze złym samopoczuciem !!!

Witam wieczorową pora
Zaraz uciekam spac bo padnieta jestem niedosc ze zapierdziel w pracy to jeszcze przygotowania do wigilii w pracy ale 9 wigilie w tej pracy mam juz za soba :-D hurraa Standardowo prezes i dyrektorki die spoznili i jeszcze siedzieli dlugo a glupi mi bylo wyjść przed nimi;-) i do domciu przyjechałam po 20.30

Piranhu niedawno zrobiłam test i bladzich zaczyna mnie pobolewac jajnik Dziękuje Ci, kochana jestes Yo do gina pojde w piatek rano
A pytalas sie Krzysia czy w przedszkolu maja jakies zabawy prowadzone przez Panie? To moze delikatnie daj do zrozumienia Pania przedszkolankom żeby wiecej uwagi poswiecaly dziecia i organizowaly czas dzieciom zeby sie nie nudzily Oby Krzys niezniechecil sie do Przedszkola

Elmo,Ewelin,Daria ale te Wasze suwaczki leca Szok :-D Trzymajcie sie cieplo

Wszystkie goraco pozdrawiam i zycze kolorowych snów
:-)

A Dorcia śliczna choineczka :-)

Witajcie. Dopiero wróciłam z pracy... Coś mi brak energii.
Piranhu- jak dzieciaki?
Zakrecona- już niedługo,coraz bliżej! &&&
Kiraa- kiedy testujesz?
Dorcia- super choinka. My ubieramy w niedzielę pewnie. W pon pracuję cały dzień.
Jeny...czas się zatrzymał. Wlecze się jak nie wiem. Pracować mi się nie chce . Tylko bym spała. Mam wrażenie,że już tyyyle czasu minęło,a to dopiero 7tc...

Hej dziewczynki

tez pozno wrocilam z pracy i padam do tego boli mnie podbrzusze jak na @ :cool2:

gorgusia, zakrecona, elmo - nie kuscie mnie lasencje z tym testowaniem ;-) mam dopiero 5 dpo... Robilam sobie test lh tak dla jaj pod swiatlo sa dwie krechy :cool2:

krystian co u Ciebie

zakrecona
podobno pokrecone cykle sa dobre ;)

hm nie wiem kiedy bede testowac ... Przed wigila..... Hm , nie chce psuc sobie humoru

piranju
dzieki za smska, caluski

dorcia
sliczna choinusia :)

Hej
W dalszym ciągu czekam na @. Wczoraj wieczorem plamienia się nasiliły, byłam pewna ,że juz @ wypiłam na wieczór ziółka, wzięłam bromergon a tu nic. Wkładka czysta. No nic może dzisiaj się rozkręci. Zaczynam bić rekordy jesli chodzi o fazę lutealną :-D z 12 na 16.

Kochane życzęZobacz załącznik 599677

reklama
Krystianmartin ja też już nie śpię....ale jajca o szóstej rano jest ciemno ! Nie wiedziałam !!!

milego_dnia_11[1].jpg

Załączniki

• milego_dnia_11[1].jpg
    milego_dnia_11[1].jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 19
Do góry