reklama
Oczy niebieskie....na gałązce brzozy są oplecione drucikiem gałązki...pachnie cudnie. Ona jest maleńka ( ma jakieś 40 cm)...będzie stać na blacie w kuchni. Nie ubieram ja niczym...mnie najbardziej podoba się taka "goła"
Dzięki temu że jest ona z gałązek jest wyjątkowo gęsta
W poniedziałek spróbujemy rozłożyć i ubrać naszą dużą choinkę... spróbujemy...może w tym roku nasz kot jej nie uzna za drapak ?
Dzięki temu że jest ona z gałązek jest wyjątkowo gęsta
W poniedziałek spróbujemy rozłożyć i ubrać naszą dużą choinkę... spróbujemy...może w tym roku nasz kot jej nie uzna za drapak ?
Elmo2
Fanka BB :)
Ewelin lista rzeczy dla maluszka, w necie kraza ich setki, ja przeslalam Oczy niebieskie swoja liste posiadanych rzeczy ktore mam a uznalam za konieczne przed porodem. Reszte bede dokupywac na biezaco. zaraz Ci przesle. Wspolczuje tych nóg. Musimy jakos dotrwac, juz niedlugo. Ciesze sie ze i u Ciebie wyniki ok, bo tak jak mowisz kazde badania to kurde taki koszt. A tu wyprawka dla maluchów i przeciez trzeba zyc. Nie narzekam bo narazie mnie stac ale kurde co by bylo gdyby nie bylo kasy???
Oczy niebieskie no widzisz, a mi to pomoglo. Widac nie wszystko dla kazdego :/ lekarz napewno cos doradzi.
Daria mi to kiedys zniknelo ale juz sie naprawilo. Samo. Pirania mowila ze ona musiala przeinstalowac przegladarke.
Mamakaja &&&&& za dobre wyniki i zebys mogla wprowadzic planowanie w zycie &&&&&&. Licze na to ze to juz niespelna 2 miesiace ;-) Mam w planie urodzic do 10 lutego Ale jak narazie niech sobie tam maluszek spokojnie siedzi.
Oczy niebieskie no widzisz, a mi to pomoglo. Widac nie wszystko dla kazdego :/ lekarz napewno cos doradzi.
Daria mi to kiedys zniknelo ale juz sie naprawilo. Samo. Pirania mowila ze ona musiala przeinstalowac przegladarke.
Mamakaja &&&&& za dobre wyniki i zebys mogla wprowadzic planowanie w zycie &&&&&&. Licze na to ze to juz niespelna 2 miesiace ;-) Mam w planie urodzic do 10 lutego Ale jak narazie niech sobie tam maluszek spokojnie siedzi.
Oczy niebieskie
Dorcia, faktycznie jak taka gęsta to nie potrzebuje upiększeń, ew. lampki lub sztuczny śnieg. Śliczna jest.
Daria, nie u mnie jest wszystko po staremu nic nie zniknęło. Może trzeba ściągnąć jakieś aktualizacje?
Daria, nie u mnie jest wszystko po staremu nic nie zniknęło. Może trzeba ściągnąć jakieś aktualizacje?
krystianmartin
Hej
Dzisiaj miałam bardzo zajęty dzień i tak na moment dosłownie wpadam.
Wczoraj zrobiłam bete i jest 3,91 taki przyrost jak błąd laboratoryjny czyli żaden, odstawiłam dupka tzn wzięłam ostatniego wczoraj rano. Plamienia się nie nasiliły, Tempka lekko spadła, w ciągu dnia nadal powyżej 37. Kupiłam już tampony i podpaski i czekam.
Dorcia choineczka śliczna
Dzisiaj miałam bardzo zajęty dzień i tak na moment dosłownie wpadam.
Wczoraj zrobiłam bete i jest 3,91 taki przyrost jak błąd laboratoryjny czyli żaden, odstawiłam dupka tzn wzięłam ostatniego wczoraj rano. Plamienia się nie nasiliły, Tempka lekko spadła, w ciągu dnia nadal powyżej 37. Kupiłam już tampony i podpaski i czekam.
Dorcia choineczka śliczna
Oczy niebieskie mam w domu takie maleńkie gwiazdeczki robione na szydełku przez dzieciaki niepełnosprawne....może one znajdą miejsce akurat na tej choineczce ???
Miałam dzisiaj robić pierniki............hmmmmmmmmm.............no właśnie .........miałam !
Nuuśka co tam ? Jak się czujesz ??? Plasterka nie nakleiłaś !!! To wszystko przez to !!!
Miałam dzisiaj robić pierniki............hmmmmmmmmm.............no właśnie .........miałam !
Nuuśka co tam ? Jak się czujesz ??? Plasterka nie nakleiłaś !!! To wszystko przez to !!!
Dorcia ale sliczna ta choineczka !!! My niestety wlasnie z racji kociastych nie mamy choinki na Swieta. Kiedys byla - i skonczyla marnie kiedy bylismy w pracy ! Ja uwazam mimo wszystko ze Twoj kot o wiele bardziej wychowany od naszych jest
Zaraz obiad, i jazda do sprzatania...juz mam dosc, a to nawet nie polowa
krystian a ile mialas przedwczoraj ? tzn pytam o wynik bety poki nie masz @, jest nadzieja.
Zaraz obiad, i jazda do sprzatania...juz mam dosc, a to nawet nie polowa
krystian a ile mialas przedwczoraj ? tzn pytam o wynik bety poki nie masz @, jest nadzieja.
krystianmartin
Nuuuśka nie ma już nadziei czekam na @. Może dzisiaj albo jutro się rozkręci. Przedwczoraj było 3,87. a po dniu 3,91... odstawiłam dupka. Jest ok. Tylko ten wynik wskazuje na zagnieżdżenie... czyli znowu wada zarodka.. może to dla mnie znak aby... juz przestać sie starac. Zobaczę nie chce mi się teraz o tym mysleć. Mam pustkę w głowie. Chcę od tego odpocząć, a święta i goście to dobry czas na oderwanie sie od myśli o ciąży. Czas zacząć normalnie żyć.
krystian mysle, ze jesli uwazasz ze to zagniezdzenie badz ewentulny jego kolejny brak - czyt. ciaza biochemiczna, powinnas to zglosic do swojego lekarza, bo to moze byc dodatkowy trop do dzialania.Odpoczynek na pewno sie przyda, kazdej z Nas czasem to potrzebne do zebrania sil na dalsza walke. Bedzie dobrze.
reklama
anias2
Witam
Pirania moze spytaj panie w przedszkolu co robia z dziecmi, jakie gry i zabawy ?albo powiedziec zasugerowac ze co nie przyjdziesz do dzieci bawia sie same. Moze Krzys zmieni nastawienie...
Pirania kochana a w ogole to jestem po usg ale jeszcze u starego gina dzisiaj bylam i wiesz co???
Bylo cialko zolte, byl plyn i endometrium 10mm. To co ja przezylam w poniedzialek i wczoraj jak powiedzial ze nie ma pecherzyka ani plynu ani cialka to wiem tylko ja....
Powiedzial ze jajeczkowanie bylo.
Dal mi recepte na clo po pol tabletki od 3 do 8 dc i na bromergon pol tabletki... I tak sie zastanawiam po co???? Jak jakeczkowanie bylo to to clo potrzebne Twoim zdaniem???
Pirania moze spytaj panie w przedszkolu co robia z dziecmi, jakie gry i zabawy ?albo powiedziec zasugerowac ze co nie przyjdziesz do dzieci bawia sie same. Moze Krzys zmieni nastawienie...
Pirania kochana a w ogole to jestem po usg ale jeszcze u starego gina dzisiaj bylam i wiesz co???
Bylo cialko zolte, byl plyn i endometrium 10mm. To co ja przezylam w poniedzialek i wczoraj jak powiedzial ze nie ma pecherzyka ani plynu ani cialka to wiem tylko ja....
Powiedzial ze jajeczkowanie bylo.
Dal mi recepte na clo po pol tabletki od 3 do 8 dc i na bromergon pol tabletki... I tak sie zastanawiam po co???? Jak jakeczkowanie bylo to to clo potrzebne Twoim zdaniem???
Podziel się: