Hej babeczki.
Ściągnelyscie mnie myslami :-)
Ewelin zagladam, podczytuje, ale przewaznie z telefonu a z niego nie lubie pisac. Co u mnie? Pewnie to co u Ciebie, wygladam jakbym polknela pilke :-) ale mniejsza z wygladem. Czuje sie w miare dobrze, w miare bo bywa roznie, mam lepsze i gorsze dni. Teraz najbardziej dokucza mi kregoslup. Jeszcze przed ciaza mialam ucisk na jakis nerw z lewej strony w krzyzu a teraz to juz wogole, bywa ze nie moge sie podniesc z lozka. Wczorajszy dwugodzinny spacer po miescie poskutkowal tym ze nie moglam sie poruszac do wieczora. Wczoraj bylam na badaniach, robilam te Wzw typu B i C, HCV, HIV no i ogolne. Nie mam jeszcze wszystkich wyników ale to co mam jest ok. Pisalas ze boisz sie porodu, oj ja tez i to bardzo. Staram sie nie nakrecac ale wiesz jak to jest, mysli same sie pojawiaja i wierca dziure w glowie. Bardzo sie boje. Napisz cos wiecej co u Ciebie, jak Twoje samopoczucie?
Oczy niebieskie czuje sie jw. :-) Co do magnezu nie łykam go dodatkowo, jem tylko witaminy Doppel herz aktive dla kobiet w ciazy w ktorej magnez jest w dawce 90 mg. Jak narazie nie dokuczaja mi skurcze łydek ale w pierwszej ciazy to byla moja zmora. Lekarz dodawal kolejne dawki magnezu ale nic mi to nie pomagalo. Budzilam sie w nocy z krzykiem z moj m nie wiedzial czy ma leciec pakowac torbe czy sie ubierac czy co :-) Kolezanka w aptece doradzila mi Aspargin, poczulam ulge juz po kilku tabletkach. Okazalo sie ze najwidoczniej brakowalo mi nie magnezu a potasu. Polecam. Moj lekarz tez kaze mi jesc kolacje a mi te juz nie bardzo wchodza. Z ta piłką z przodu i tak ciagle czuje sie najedzona wiec na wieczor najchetniej siegam po owoce typu pomarancze, jablka, grejfruty, mandarynki. Te z kolei fajnie wplywaja na moja przemiane materii ;-) nie mam problemow z zaparciami czy cos w tym stylu. Zaraz biore sie za ta rozpiske na ktora sie umawialysmy. Odezwe sie na pw.
Piraniu szkoda ze maz zaspal, musisz go bardziej poganiac ;-) Systematycznosc jest bardzo wazna w przyzwyczajaniu do przedszkola, tym bardziej ze ciagle przeszkadzaja wam choroby, ale kiedy mozna zaprowadzalabym go chocby nie wiem co. Szkoda ze Krzys narzeka na nude w przedszkolu, byc moze cos tam faktycznie jest nie tak. Moja Zuza ma w grupie 2 panie i mam porownanie, obie pracuja z nimi zupelnie inaczej. Jedna angazuje dzieci non stop, w zabawe, w zajecia, w rozne prace. Druga niestety mniej i jest kompletnie niezorganizowana. Kiedy corka wraca z przedszkola ja po jej zachowaniu potrafie nie pytajac rozpoznac ktora pani miala z nimi dyzur. Kiedy spedza dzien z ta pierwsza pania corka juz od progu ma wizje co bedzie robic, jeszcze w czapce biega w poszukiwaniu nozyczek, papieru i innych gadzetow, przy tym ciagle cos spiewa itd. Kiedy jest z ta druga pania jest zupelnie inna, czasem mam wrazenie znudzona. Niestety nie wszystkie panie przedszkolanki sa takie same a my nie mamy na to wplywu. Zdrówka dla Kajuni.
Polisia ja zawsze wygladam wpisów od Ciebie, wiesci od ciezarowek teraz interesuja najbardziej
Mamawczesniaka co u Ciebie?
Daria fajnie ze wizyta ok. I jeszcze Ci sie poszczescilo z dodatkowa kasa, super!
Araki co u Ciebie?
Gorgusia to Ty pisalas o tych placzkach? Kochana ja mialam to samo, z reszta mam do dzis. Kiedys obejrzalam z rana program o chorym chlopcu i wylam caly dzien. Hormony nadal mi buzuja i z moim humorem jak w kalejdoskopie. Aczkolwiek jest lepiej niz na poczatku ;-) Bedzie dobrze. Piekna beta, mozesz juz byc spokojna.
Viedzma odezwij sie.
Maggie jak tam? Widzisz jak czas goni, do lutego juz tylko rzut beretem
Macy a co u Ciebie? Jak pisalam wyzej zrobilam te badania, co prawda nie kosztowały 50 zl za szt, cos mi sie kiedys zwidzialo, ale ok. 30 zl HIV takze, razem zostawilam ponad 100 zl i tak co miesiac... + wizyta + dojazd. A mowia ze pieniadze szczescia nie daja...
Krystian tez czekam z niecierpliwoscia na dzisiejsze wyniki bety &&&&&&&
Nuśka Zakrecona Anias &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kira super wiesci, kiedy testujesz???? :-)
Airfix Mamakaja co u was? Dawno was nie bylo.
Dorcia rowniez czekam na zdjecie choinki obiecanej. Chyba nie przegapilam?
Duzo zdrowka dla chorujacych, dla was i dziaciaczków!!!!