reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

anias Q 10 nie brałam, ale wiem, ze to mega pozytywnie wpływa na owulację.
WITAMINA B 100 COMPLEX 100tabl stres nerwica 5-htp (3758460645) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
WITAMINA E 400 IU - NATURALNA - 100 KAPSUŁEK (3758753230) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Cynk kupowałam w aptece:Zincteral(45 mg cynku)
A zioła możesz kupić i wymieszać. Piranha zna proporcje.
Dzisiaj byłam u gina i on sam mi powiedział, że ten cykl to wielka niespodzianka, on nigdy nie spodziewałby się, że pęcherzyk w 11 dc będzie miał 24,6.
Ja wiem że to zasługa zioł i suplementów które poleciła mi Piranha. I zobacz pomimo hiperprolaktynemi( która defakto niekorzystnie wpływa na owulacje) owulacja była.

Ostatnia edycja:
reklama
Krystianmartin dziekuje za te wdzystkie informacje bardzo przydatne:*
Zslozylam sobie konto na ovufriend i mam tylko termometr z jednym miejscem po przecinku. Czy na razie takiego moge uzywac? Czy nie ma sensu?
W sumie wykres bez temperatury to troche do du** bedzie co?

I jescze jedno mam pytanie do Was. Czy tak duze dawki tych suplementow moga powodowac jakies skutki uboczne????

anias u mnie jedynym skutkiem ubocznym był żółty mocz Zamów w aptece termometr owulacyjny. a na razie używaj tego co masz:-D. I uwierz mi. Te suplementy działają cuda.

Kiraa, to dopiero 10 dc, ja naprawdę czuję, że to będzie cykl owulacyjny :tak: Sama pomyśl, gdybyś nie była na USG to nawet byś nie wiedziała, że sobie jakiś tam pęcherzyk się wchłonął tylko czekałabyś sobie spokojnie na pik LH na teście. Ja np. przez wiele miesięcy miałam owulki w 12-14 dc a w szczęśliwym cyklu w 18 dc, bardzo prawdopodobne zatem, że najpierw podrósł mi jeden pęcherzyk, potem się wchłonął, potem pod wpływem FSH podgonił inny (to się nie tak rzadko zdarza), wzrost estrogenów wywołał pik LH i doszło do owulacji. Zobacz na wykres gorgusi - owulka w 25 dc a na końcu cyklu 2 krechy. Te Twoje 3 pęcherzyki są naprawdę ładne i jestem pewna, że minimum jeden z nich pęknie owulacyjnie, zobaczysz.

krystianmartin, hahaha, super fotka, cudnych masz tych swoich chłopaków (trzeciego największego też) :-D

anias, miałam taki Termometr Geratherm Basal Bezrtęciowy Nowy !!! (3739151221) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i bardzo polecam, podobnie jak krystianmartin nie cierpię elektronicznych :-)

maggie, Twój synuś jest przesłodki!!! :-) Twojego zdjęcia coś nie widzę.

Nuuuśka, myślę, że endo sobie jeszcze trochę utyje. To że jutro być może tempka spadnie nie powinno Ciebie martwić a cieszyć, drugi wyrzut estrogenu też jest potrzebny, m.in. dla endo :-) Krzyś dziś powiedział ni z gruszki ni z pietruszki "mamo, chciałbym kotka" :-)

Piranha a teraz ??

Załączniki

• G_M_s_foto_0016.jpg
    G_M_s_foto_0016.jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Do góry