reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dorcia, buziak ode mnie i czekoladowy od Kai :-)

zakręcona, i jak, udało się zakupić? :-)

Kiraa, głowa do góry, ja mimo wszystko mam jakoś dobre przeczucie, nierzadko się zdarza, że dominujący pęcherzyk się wchłania (może było z nim coś nie tak) a wówczas inny z pęcherzyków zaczyna intensywniej wzrastać i dominować. Spotkałam się z łykaniem CLO dwa razy w jednym cyklu i dałabym temu szansę :tak:, nie masz nic do stracenia. Mówisz, że są 3 pęcherzyki 14 mm? To spore pęcherzyki i może podrosną nawet 2 z nich i będą z tego bliźnięta :-) Tylko że w takim wypadku idź koniecznie na USG (najlepiej do innego lekarza) w poniedziałek czy wtorek, w każdym razie na początku przyszłego tygodnia, dasz radę? Ty bierzesz aż 25200 mg żurawiny dziennie? :szok: :-) Też polecam Zioła nr 3 Ojca Sroki na owulację :tak: Łykasz B-100?

krystianmartin, kochana jesteś :-*, dzwoń częściej, mam dzięki Tobie fajną fotkę na pamiątkę :-D

Uciekam oddelegować dzieciaczki do łóżek :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kiraa wiadomo że mogą się zdarzać cykle bezowulacyjne, ale główka do góry, ja też już mam magiczne 35 i czasami widzę że te moje cykle też bywają różne, ale tak jak Piranha pisze nic nie przesądzone
Też jestem sama z małym w domu, u nas wieje i zamieć śnieżna, na dodatek marze by już poszedł spać bo jestem padnięta...
Eh mam antybiotyk bo mam zaostrzenie zatok, w nocy nie moge spać , byle szybko do tego lutego przeleciało ...

Pirania Twoja corka jest przeslodka! A na tej fotce jaka ma niewinna minke:)

Chcialam zaczac mierzyc temperature i kupic sobie termometr z dwoma miejscsmi po przecinku i co? Oczywiscie nigdzie nie ma a babki w aptece patrzyly sie jakbym z kosmosu byla;) i chciala niewiadomo co..
Mam pytanie, czy termometr moze byc z jednym miejscem po przecinku? Bo taki w domu mam...

anias błagam tylko nie kupuj elektronicznego. to beznadzieja. Kup owulacyjny alkoholowy:tak:. Mi sprowadzili w aptece. A teraz mam elektroniczny i istny koszmar, temperatyra zmienia się co 3 sekundy

To ja na chwilę wrzucę moje dziecko z mąki pobrudzone :-)

Załączniki

• DSC07550.jpg
    DSC07550.jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 42
maeggiedawaj. Będzie wernisaż na bb wyjątkowo inteligentnych dzieci:-D

Nuuuska jak tam zakupy? Tylko nie dźwigaj kochana, ciężarnym to nie przystoi. Ale mogłaś za to skorzystac z expres kasy :-D

krystian i ja powrocilam do domu...ufff !! Wiesz, ze zakupy bywaja bardzo meczace ? :cool: Ale musielismy, trzeba bylo kociaste zaopatrzec w jedzenie, i kupic cos znajomym, bo jedziemy tam jutro, a postawili dom, i nie bylo Nas na parapetowie, bo bylismy w pracy wiec teraz kameralnie jedziemy. Ale ja tak jakos.....eh. W marcu urodzil im sie syn, przesliczny, ale nie mam jakos radosci w ogladaniu malych dzieci ostatnio..wiesz o co mi chodzi ? Boli po prostu, ze czlowiek stara sie tyle czasu i nic, a tu ktos po prostu zaliczy wpadke.

Piranha niestety usg juz raczej nie bede miec kochana, z ginekolog jestem umowiona na 18-go grudnia dopiero, ale myslisz, ze endo moglo jeszcze nie przytyc zbyt wiele ? Mysle, ze jesli w srode mialo 9,5mm to teraz przez te 5 dni to okolo 12-15mm utyje Nam chyba co ? :) tez obawiam sie, ze temperatura spadnie, bo przyznam ze tak wysokiej w takiej fazie nie mialam, ale zastanawiam sie, czy moze to byc spowodowane braniem estrogenu teraz ?
A co do Kaji...haha no co Ty chcesz od dziecka :-D wyjatkowo kreatywne dziecię, tak jak i zreszta Martino krystian :-D ja nie mam niestety zdjec Olci pobrudzonej, tzn mam ale na zwyklych kliszach, wtedy jeszcze u mnie byla era aparatow fotograficznych a komputer pojawil sie milion lat pozniej :wściekła/y:

kiraa ale Ty sie nie zalamuj jeszcze !! Dlaczego ginekolog powiedzial, ze nic z tego nie bedzie ????:eek: dzis masz 10dc tak ? 3 pecherzyki po 14mm, kochana ja w takich dniach cyklu wielokrotnie nie mialam jeszcze dominujacego, moga przeciez podrosnac dwa, albo po prostu bedziesz miala pozniejsza owulacje, nie wiem na jakiej podstawie ginekolog tak osadzil sprawe, ale uwazam, ze nie powinnas bron boze sie poddawac, ani zalamywac, bo temperatura nie wskazuje na cykl bezowulacyjny !!

zakrecona zaloz wlasny maly biznes :blink: bedziesz miala w Nas stale klientki :-) swoja droga, czy objawy @ jakies juz sa ??

matik czy jutro bedziesz powtarzala tescior kochana ??

Dorcia Slonce moje a wiec ja juz wskakuje na FB i czytajem :-D

anias ja mam termometr owulacyjny, z dwoma miejscami po przecinku, chwale taki wlasnie. Wczesniejsze do kitu.

reklama
Do góry