reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

anias nie trzeba mierzyć od 1dc, ale programy wyznaczające owulację potrzebują przynajmniej 6 dni z niskimi temperaturami i potem wyznaczają wg skoku, testów owu itp. Zaznaczasz tylko kiedy miałaś 1dc i potem pomiar dopiero w 10dc. Jak dobrze znasz angielski polecam fertilityfriend :tak:

A do tabelki Piranhi się nie zaliczam kompletnie, choć rzeczywiście dieta była, teoretycznie wpływ księżyca też, ale 3 czynniki to bym spełniła gdyby tam dodać modły i wrodzony fart :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Z polskich znam tylko ovufriend (u mnie w sygnaturce). :-D Dziewczyny korzystają z enpr ale na go nie czaję, za dużo trzeba samemu ustawiać... albo takie moje wrażenie było...

Daria a może to mocz poprostu, to Twoja 3 ciąża w krótkim czasie I miesnie mogą już nie trzymać tak mocno, zwlaszcza, że to już trzeci trymestr do tego mówisz, że odczuwasz to zwłaszcza przy kaszlu wiec ja obstawiam, że to nietrzymanie moczu jest. W ciazy to sie zdarza bardzo czesto przy kaszlu, to moje zdanie.

pozdrowaiam serdecznie

aha Araki dieta dukana zakwasza wiec chciałas czy nie to min. 3 czynniki bardziej lub mniej świadomi spłeniłać (dieta,czeste seruszka-osłabienie plemnków no I zakwaszenie)

anias ....ja mierzyłam od 3-4 dc...jak już @ pomału jechała na wakacje :-D i zawsze wszystko miałam ok.
Ovufriend różni się od Enpr...ale ja Enpr tez nie czaje jak Araki !!! Zawsze byłam na ovufriend !

Krystianmartin
i jak tam ?????????????

Ostatnia edycja:
Hej
Wróciłam od lekarza. Jest wszystko ok. Plamienia mogą być związane z hiperprolaktynemią, bo wyszła mi na czczo 7 a po obciążeniu około150.
Mam się wyluzować. Bo to może być mój szczęśliwy cykl:tak:.
Piranha. dzięki

Nuuuska. wyluzować hehe;-)

Dorcia chyba miałaś rację z tymi plamieniami... obyś miała rację:-D

Krystianmartin...ja zawsze mam rację !!! Poza sytuacjami kiedy racji nie mam !!!
Ojjj czuje po kościach ( oprócz silnego wiatru za oknem ) że coś z tego będzie !!! Musi być !!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Musze się położyć....łeb mi pęka ....chyba przez ten wiatr !!!

reklama
Do góry