reklama
krystianmartin
Fanka BB :)
Nuuuśka piekny kociak. Ja mam dwa psy;-).
Dorcia co u Ciebie? Daj znać co tam po USG.
Piranha zobaczymy jutro co tam z plamieniem.
Gorgusia jeszcze raz gratulacje
Matik pochwal się jutrzejszym prezentem od Mikołaja. Mam dobre przeczucie
Dorcia co u Ciebie? Daj znać co tam po USG.
Piranha zobaczymy jutro co tam z plamieniem.
Gorgusia jeszcze raz gratulacje
Matik pochwal się jutrzejszym prezentem od Mikołaja. Mam dobre przeczucie
Melduję że żyję
Jestem totalnie padnięta ...odezwę się jutro
Krystianmartin Nuuśka Matik Maggie i wszystkie moje kochane babeczki
TRZYMAM &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Was wszystkie !!!
Piranha pozwoliłam sobie wysłać do Ciebie kolejną PW ... będę wdzięczna za odpowiedź !
Spokojnej nocki !!!
Jestem totalnie padnięta ...odezwę się jutro
Krystianmartin Nuuśka Matik Maggie i wszystkie moje kochane babeczki
TRZYMAM &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Was wszystkie !!!
Piranha pozwoliłam sobie wysłać do Ciebie kolejną PW ... będę wdzięczna za odpowiedź !
Spokojnej nocki !!!
Piranha
Nuuuśka, każdy kolejny cykl na pewno będzie miał coraz doskonalszą strategię ale kolejnych już nie będzie, przynajmniej przez najbliższych 9 miesięcy Co do progesteronu - po prostu masz czuły na poziom progesteronu ośrodek termoregulacji w mózgu :-), u zakręconej jest on mniej czuły więc wykres wygląda stabilniej. Duży skok tempki nie oznacza zazwyczaj zatem, że masz więcej progesteronu, czasem ktoś może mieć wyższy skok a niższą wartość tego hormonu jak dziewczyna z niższymi tempkami w drugiej fazie ...ale mam przeczucie, że Twój progesteron będzie kochana w porządku Co do Estrofemu - może zgubiłaś go?
zakręcona, głowa do góry, masz piękny wykres a jak nie uda się teraz to następnym razem uda się na pewno, niestety odstęp + zakwaszanie zmniejsza znacząco szanse :-( ale na spełnienie marzeń czasem warto poczekać. Testujesz jutro?
gorgusia, w kolejny wtorek już wizyta? ...myślałam, że dopiero w skończonym 7 tygodniu :-) A jak Ty liczyłaś wiek ciąży? Jak dla mnie to jest mniej więcej 4t2d dopiero (beta też do tego pasuje, przeciętna dla 4t1d to 150 mIU/ml, większość kalkulatorów liczy zakładając 14-dniową FF) i na wizytę dość wcześnie.
Dorcia, kochana, położę dzieciaczki i zerknę w PW.
zakręcona, głowa do góry, masz piękny wykres a jak nie uda się teraz to następnym razem uda się na pewno, niestety odstęp + zakwaszanie zmniejsza znacząco szanse :-( ale na spełnienie marzeń czasem warto poczekać. Testujesz jutro?
gorgusia, w kolejny wtorek już wizyta? ...myślałam, że dopiero w skończonym 7 tygodniu :-) A jak Ty liczyłaś wiek ciąży? Jak dla mnie to jest mniej więcej 4t2d dopiero (beta też do tego pasuje, przeciętna dla 4t1d to 150 mIU/ml, większość kalkulatorów liczy zakładając 14-dniową FF) i na wizytę dość wcześnie.
Dorcia, kochana, położę dzieciaczki i zerknę w PW.
Ostatnia edycja:
Wiem kiedy była owulka,więc według tego liczę. Kacper przez liczenie według OM był zbyt wcześnie wywoływany z kryjówki.... No nic....wizyta umówiona i pewnie pojedziemy. Nawet żeby zobaczyć czy wszystko ok. Może będzie już coś widać. Czy lepiej przekładać wizytę? Oj....motam,motam...
Piranha
gorgusia, kalkulatory zakładają zazwyczaj 14 dni FF i 14 dni FL, zatem 4t+0d to termin @, 4t+2d to 2 dni po terminie. Jako że liczy się skończone dni to u Ciebie jest to mniej więcej 4t+1d. Sprawdziłam i moje wyliczenie pasuje idealnie do bety :-), beta dla 4t+1d to 100-200 (przeciętnie 150) mIU/ml, w 5t+5d beta powinna wynosić 9.050-21.040 (przeciętnie 13.730) mIU/ml, Twoja beta to przecież 158 mIU/ml. Założyłam, że owulkę miałaś w 25 dc. Ja właśnie uwzględniłam, że miałaś bardzo długą FF a Twoje wyliczenie tego nie uwzględnia :-), jeśli lekarz tego nie uwzględnił u Twojego synka to faktycznie mógł być wcześniej wywoływany. Twój suwaczek zakłada, że do zapłodnienia doszło w 14 dniu FF a więc "postarza" dziecko o 11 dni i o tyle wcześniej byłoby wywoływane, w 5 tygodniu zobaczysz na wizycie pęcherzyk ciążowy, zarodka prawdopodobnie nie będzie jeszcze widać.
Uciekam położyć moje łobuziaki spać.
Uciekam położyć moje łobuziaki spać.
Ostatnia edycja:
Zakrecona
Zobacz załącznik 597678
Zobacz załącznik 597678
reklama
maggie2205
Fan(ka)
Zakręcona to kciukasy za Ciebie mocne trzymam oby się udało
Dorcia kochana to odpoczywaj
Piranho droga ponieważ mam luteinę dopochwową, Nuuuśka ma mi wysłać podjęzykową jeszcze a nie wiem czy mi braknie to czy mogę ja zamienić na duphaston bo duphaston udało mi się załatwić?
Dorcia kochana to odpoczywaj
Piranho droga ponieważ mam luteinę dopochwową, Nuuuśka ma mi wysłać podjęzykową jeszcze a nie wiem czy mi braknie to czy mogę ja zamienić na duphaston bo duphaston udało mi się załatwić?
Podziel się: