reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Olusia trzymam Cie za slowo, ze nie znikniesz znowu na kolejne 3 dni bez oznak zycia :zawstydzona/y:

krystian wedruja wedruja i zawedruja, zobaczysz :-)a jak nie, to Nam obu przyjdzie jajcowy Sylwester :wściekła/y:

maggie oki, juz odpisalam :)

kiraa ja wierze, ze grudzien bedzie magiczny dla wiekszosci z Nas :happy2: zobaczysz :*

zakrecona jak temp.dzis ???

matik hahaha no nie wiesz o co chodzilo ?? to co widzisz w mojej sygnaturce to calkiem nowe konto na enpr.pl, zalozone przeze mnie w sobote, bo stare kiedy nanosilam temperature nagle sie zawiesilo , obrazu niet, i zniknal mi tez poprzedni wykres.Ty pisalas, ze mam ladny, ale wtedy juz ten na starym koncie nie byl widoczny, dlatego pytalam czy go widzisz, zeby skopiowac obrazek i wkleic tu ( moglabym dzieki temu odtworzyc poprzednie temperatury).Tu masz cale moje poprzednie konto, ktore do soboty funcjonowalo : Obserwacja cyklu - enpr.pl :blink:

GRUDZIEŃ 2013

matik2012 - termin @ 08.12 ( 7 cykl starań )
zakrecona - termin @ 11.12 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 18.12 ( 11 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 19.12 ( 20 miesiąc starań )
Kiraa - termin @ 22.12 ( 4 cykl starań )
Annette - termin @ 25.12 ( 2 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

mamuśkamimi ( grudzień 2013)
maggie2205 ( początek 2014)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
Dorcia ( kwiecień 2014 )
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)
gdusia ( lato 2014)

Ostatnia edycja:
zakrecona jutro testujesz ???? taki spadek moze byc jednodniowy jak pisze gorgusia, a moze ten po prostu byc, ale nie oznaczac, ze fasolki nie ma. Piranha wklejala ostatnio zdjecia wykresow, gdzie w momencie najwiekszego spadku wychodzil pozytyw wiec ja jestem dobrej mysli :*

Nuuskachciałam jutro testowac ale zobacze jutro bo jak będzie dalszy spadek to chyba nie ma sensu :-( Juz bym chciała zeby ten dzień minal...

Piranhu a Ty co o tym sadzisz?

Ostatnia edycja:
Hej
Nuuuśka dzisiaj tempka ładnie w górę ale cholera jakies nitki krwi w śluzie:-(. Nie wiem co jest. Mi jeden detektor wyznaczył owu na 2 grudnia, 11 dc. Od dzisiaj kochana wznieśmy toast duphastonem ;-).
Zakręcona to żaden spadek:-) 10 dc cyklu... hmm może fasolcia się zadomowiła:-D

Gorgusia za olbrzymia betę i piękny przyrost &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Piranha co to za nitki krwi w śluzie, może za mozno termometr wkładałam(jakoś ciasno):szok:

Dorcia mam wyrzuty sumienia.. przepraszam Cię najmocniej. Wiem jak bardzo trzymasz za nas kciuki i wiem jak sterta ciuchów do przsowania Ci rośnie:sorry:. Al wiesz.. dzisiaj ja bedę trzymać &&&&&&&&&&&&&& za wizytę:tak: a co nawet obiadu nie zrobie, a o praniu nie wspomnę a też stos się zrobił
I jeszcze raz dla wszystkich:Zobacz załącznik 597454

MIłego Dnia

reklama
Do góry