Wreszcie chopa wygonilam z laptopa !!
ot caly powod mojego nie pisania do Was !
zakrecona bo Pascal to ladne imie, moze tez dosiegnie go slawa TEGO Pascala :-)
Dorcia imie zenskie ? eeeee....to juz wiem, gdzie nie jechac kiedys na wakacje jak stane sie milionerem
Jeszcze by mi za dzieckiem wolali .." ooo...jaka ladna dziewczynka "
krystian ze co ?ze jak to Ty i Sylwester ??? a w tylek sie caluj, jak ja mowie, ze jestes w ciazy to jestes, albo we dwie albo zadna i tyle !!!!!! I sie prosze nie denerwowac nie wiesz ze kobietom w ciazy nie mozna ??
Zasluzylas na Kornelke tak samo jak ja i nie ma ze sie nie uda ! Jak nie teraz, to za miesiac znowu razem jajcujemy
!! Tak oglaszam !
krystian,Dorcia,zakrecona a wiec tak : JAJCO PEKLO ! znaczy sie pecherzyk ale jak dosadnie nazwe to lepiej brzmi
plyn w zatoce jest o srednicy 14mm, pecherzyk o nierownych ksztaltach i obrysach, stawiamy na owulacje wczoraj
Endometrium ma w tej chwili 9,5mm wiec nie jest najgorzej, dzis i przez nastepne 5 dni biore jeszcze Estrofem ( tu za rada szefowej
piranhi), wzbogacilam sie dzis o trzy recepty na Duphaston, i od jutra zaczynam brac po 1tabl.2x dziennie. 18-go grudnia na kolejna wizyte. Gin powiedziala, ze jak teraz sie nie uda, to ona juz nie wie co moze byc przyczyna, ale ja zaczynam podejrzewac czy to moje endometrium nie bylo powodem niepowodzen. Moze nie za kazdym razem, ale jak w sobote robilam podglad poprzednich cykli, w pierwszym moim z pomiarem, i usg, w 10dc endometrium mialo 3mm
szok. Ze wczesniej nikt sie tym nie zainteresowal, dziwne....w sumie gdyby nie rady i wiedza
piranhi pewnie dalej byloby takie mizerne, bo to ja sama zasugerowalam gin ze endo jest chyba za cienkie, a z tego co sie orientuje, od poczatku monitu, nie mialam usg powyzej 9mm. Wiec moze tu pies pogrzebany.
maggie pytalas dzis o Lutke, ja mam ale podjezykowa, jedno opakowanie zaczete.
Olusia jesli Nas czytasz, odezwij sie co u Ciebie, bo widze ze teraz jestes aktywna na forum.......zagoscilas tu u Nas,szkoda tak bez slowa odejsc... :/