reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Krystianmartin ojojojojoj jaki cudny I ja bym takiego wziela sobie... ale teraz wasza kolej I nie ma inaczej a TY mi tu nie watp bo to jest Wasz czas!!!!

Maran-atha dzięki, jakoś tak teraz podchodze do tematu z przymrużeniem oka... nie denerwuję się(jeszcze) he he:tak:

Piranha włąśnie nie denerwuję się, jest mi tak... błogo. A śluzu białego typu creme mnóstwo!!!!!!!!!!!!!!!! i już cholercia robi sie ciasnawo :szok:

Matik słońce wrzuć wykres aktualny:-) A chyba że to Ty pisałać że nie pamiętasz jak to :
Panel użytkownika -> Moje ustawienia (po lewej stronie) i edytuj sygnaturę
na swoim wykresie pod wykresem i notatkami masz udostępnij wykres
->miniatura i tam masz twój link do miniatury na forum skopiuj i wklej w edycji sygnatury
Mam nadzieję że pomogłam. Coś mi świta, że któraś pisała, że nie pamięta jak ale nie pamiętam która :-)

Dorcia z mieszkaniem w miarę przebiegły negocjacje, daliśmy im czas do namysłu z naszą ceną:-) Trzeba negocjować ;-) Mam nadzieję że się uda bo podoba nam się, ale niedaliśmy tego im odczuć :)

MAggie
to po zabiegu ruszasz do boju pełną parą :-D

Piraniu śliczna ta Twoja córcia :-)

Elmo ja też jestem ciekawa piątku.

Kiraa ja bym poszla w piątek i już &&&& trzymam za ten cykl

Krystianmartin mi się wydaje że nie ma innego wyjścia i ten cykl to będzie TEN SZCZEŚLIWY I OWOCNY Nie ma innej możliwości Kciuki trzymam

Audyt chyba w miarę, zabardzo nie wiem bo nie gadam z moim dyrektorem :D Jedynie krótkie odpowiedzi idą w jego stronę Nie uwierzycie po 14 zadzwonił do mnie z pytaniem czy zrobie mu herbatę jak będę miała chwilę wolnego i zgadnijcie..... nieznalazłąm chwili wolnego :D Kara musi być może i to lepiej bo premie nalicza i jak mam nerwy na niego to zawsze lepsza premia Dzisiaj dostaliśmy juz bony do Tesco Byliśmy w szoku bo zawsze na wigili (stypie) zakłądowej nam dopiero dawali czyli 15-20 . Macie w pracy wigilie zakładowe??? JAk tak to lubicie je? Dla mnie to jest najgorsza męczarnia i te sztuczne uśmiechy :D Juz nie wspomnę o dzieleniu się opłatkiem ..bryyyy Choć muszę przyznać że jedna wigilia nam się udała bardzo %%%%%%. Prezes spóźnił się 3 godziny (samolot nie doleciał na czas) i z nudó zaczeliśmy winka prbować Jak przyjechała całą śmietanka z Poznania to połowa pracowników miała już ładnie:D Jak pojechali to z szafek powyjmowaliśmy wódeczki (prezenty od klientów) i imprezowaliśmy dalej Jak nazłość na drugi dzień miałam na 7 i szczerze powiem że jak wstałam rano to pijana jeszcze byłam :D Ta część która imprezowała to masakre miała w pracy , ból głowy i biegi do łazienki trenowała. Nikomu niechcialo się sprzątać w nocy (chyba nawet nikt o tym nie pomyślał) i jak byłąm przed 7 pierwsza i otworzyły się drzwi to przy -20 musiałam wietrzyć z godzinę bo klienci pouciekaliby Naszczęscie taka wigilia trafiła się tylko jedna przez 8 lat :)

A właśnie dziewczyny dzisiaj dowiedziałąm się że koleżanka z pracy ale innego oddziału poroniła..... :-(

Nuuska jak usg? czekam z niecierpliwością

Co się dzieję z Olusią?

Ostatnia edycja:
Zakręcona ..to czekamy na odpowiedź .... oby pozytywnie się wszystko skończyło !!!
Niestety nikt nie wie co z Olusią :no:

Matik oj oj...dwa dni ...to w takim razie wszyscy trzymają kciuki...nawet mój kot !!! &&&

Krystianmartin
ja też chcę takiego Mikołaja !!!!!!!!

Wreszcie chopa wygonilam z laptopa !! :wściekła/y::wściekła/y: ot caly powod mojego nie pisania do Was !

zakrecona bo Pascal to ladne imie, moze tez dosiegnie go slawa TEGO Pascala :-)

Dorcia imie zenskie ? eeeee....to juz wiem, gdzie nie jechac kiedys na wakacje jak stane sie milionerem :-D Jeszcze by mi za dzieckiem wolali .." ooo...jaka ladna dziewczynka ":dry:

krystian ze co ?ze jak to Ty i Sylwester ??? a w tylek sie caluj, jak ja mowie, ze jestes w ciazy to jestes, albo we dwie albo zadna i tyle !!!!!! I sie prosze nie denerwowac nie wiesz ze kobietom w ciazy nie mozna ?? :cool2:Zasluzylas na Kornelke tak samo jak ja i nie ma ze sie nie uda ! Jak nie teraz, to za miesiac znowu razem jajcujemy :-D!! Tak oglaszam !

krystian,Dorcia,zakrecona a wiec tak : JAJCO PEKLO ! znaczy sie pecherzyk ale jak dosadnie nazwe to lepiej brzmi :-D plyn w zatoce jest o srednicy 14mm, pecherzyk o nierownych ksztaltach i obrysach, stawiamy na owulacje wczoraj :tak: Endometrium ma w tej chwili 9,5mm wiec nie jest najgorzej, dzis i przez nastepne 5 dni biore jeszcze Estrofem ( tu za rada szefowej :wściekła/y:piranhi), wzbogacilam sie dzis o trzy recepty na Duphaston, i od jutra zaczynam brac po 1tabl.2x dziennie. 18-go grudnia na kolejna wizyte. Gin powiedziala, ze jak teraz sie nie uda, to ona juz nie wie co moze byc przyczyna, ale ja zaczynam podejrzewac czy to moje endometrium nie bylo powodem niepowodzen. Moze nie za kazdym razem, ale jak w sobote robilam podglad poprzednich cykli, w pierwszym moim z pomiarem, i usg, w 10dc endometrium mialo 3mm :eek: szok. Ze wczesniej nikt sie tym nie zainteresowal, dziwne....w sumie gdyby nie rady i wiedza piranhi pewnie dalej byloby takie mizerne, bo to ja sama zasugerowalam gin ze endo jest chyba za cienkie, a z tego co sie orientuje, od poczatku monitu, nie mialam usg powyzej 9mm. Wiec moze tu pies pogrzebany.

maggie pytalas dzis o Lutke, ja mam ale podjezykowa, jedno opakowanie zaczete. :blink:

Olusia jesli Nas czytasz, odezwij sie co u Ciebie, bo widze ze teraz jestes aktywna na forum.......zagoscilas tu u Nas,szkoda tak bez slowa odejsc... :/

Ostatnia edycja:
Olusia co jest ??? Odezwij się !!! Proszę !!! Wszystkie się martwimy !!!

Nuuśka ale we Fr Pascal to imię zarówno żeńskie jak i męskie :tak: więc spokojnie !!!

Teraz podwójnie...a co ja piernicze...trzymam kciuki do potęgi entej !!!:-D:tak::-D
Jutro będę u Was dopiero wieczorem...męczący dzień pełen stresu przede mną !!!

reklama
Nuuuśka JAJCA NAM POPĘKAŁY:-D

Dziewczyny Piranha prosiła aby przekazać, że nie ma netu i dzisiaj raczej nie da rady obdarować nas swoją wiedzą.

Dorcia Za mnie też trzymaj, nawet u nóg zarzuć jakoś palce:tak:

Do góry