reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Helloł. Witam się wieczorowo. Widzę, że tu rozprawy na temat imion. Niech każdy nadaje jak tam chce tylko trzeba też mieć na uwadze nie swoje widzi mi się bo to w końcu Nasze dzieci będą nosiły te imiona przez całe życie. Podobno wybór imienia ma duży wpływ na charakter człowieka, więc trzeba imienniki postudiować:-D

Trzymam kciuki za wszystkie które już działają. I tule mocno Wiedzmę. Jeszcze kochanie zaświeci dla Ciebie słoneczko:tak:
Piranha fajna Kaja. Za nim nie "poznałam" Twojej Kai to nawet by mi nie przyszło to głowy, że jest takie fajne imię. Bardzo mi sie podoba, chyb a też po części bo masz taką córkę śliczną. Ach jak ja bym chciała Kajunie.:-D Ewentualnie Julkę:-D.

Ja miałam dietę wprowadzać a tu du..a. Ciężko idzie. Ale już po Nowym Roku to ostro się biorę bo jak zacznę w marcu to dwa m-ce powinny wystarczyć?? A mój mały nie ma żadnej anginy tylko trzydniówkę. Lekarz się pomylił bo na gardełku tez go wysypało. Ja odetchnęłam z ulgą bo nie trzeba go antybiotykiem faszerować. Buźka

reklama
Dorcia no to chyba ze tak ;-) Trzymaj teraz kciukaski wszystkim czym tylko sie da !!

krystian no ba ! i to jakie jajca :-D teraz czekac az z jednego peknietego zrobia sie dwa na ktore tak czekam :-D a i Ty bys pewnie nie pogardzila jakby co ! Wiec niech sie dzieje wola nieba, ale fasolki maja byc ! Takie podwojne jajcowanie musi byc szczesliwe :-)

Nuska,Krystian gratuluje peknietych jajeczek.Teraz musi sie udac.
Maran kciuki trzymam.
Za wszystkie ktore beda testowały na dniach tez trzymam kciuki.

Olusia odezwij sie kobieto.Martwimy sie o ciebie. Jak nie chcesz pisac ogolnie na forum wyslij priva do ktorejs z nas.

No dziewczyny ja też trzymam za Was, Nuuśka, Krystian !!!!
Nuuuśka a ta podjęzykowa to to samo bo bym może odkupiła, bo już sama nie wiem czy iśc na szybko do gina czy coś po jakieś tabletki co mogą mi przesunąc chociaz ze trzy dni okres. Ale żadnych hormonów nie chce!!!
mam pare tabletek tej drugiej napisze do Ciebie na priva

Krystianmartin,Nuuska boże jak sie ciesze ze pechole pekly:-D super super Teraz niech ladnie sie zadomowia i bedzie ladna parka Kornelcia i Pascal :-D
Buziole babeczki
Zmykam spac
Jupii Olusia sie odezwala. To nie ide jeszcze spac Pisz nam tu szybko co i jak.... :-)

Kiraa słońce obiecuje ze jutro Ci odp ;-) przyznaje sie bez,bicia ze zapomniałam...wybacz :-)

Ostatnia edycja:
Olusia czy ja dobrze widzę ....???????????????????????
Tam na dole ??? Zamiast bety ..jest oczekujemy na cud !!!!!!!!!!!!!!!
No zaraz jajo zniosę....i razem z Nuuski i Krystian ...będzie trzy !!!!!!!

GDZIE JESTEŚ OLUSIA !!!
Bo my naprawdę się tu martwimy !!!

Ostatnia edycja:
reklama
Zakręcona- piękny wykres :) :-)
Nuśka- super,że jaco pękło i wszystko ładnie wygląda. Teraz wyglądamy II
Kiraa- super,że podgląd udany :)

Ja jutro idę na betę rano jeśli przed pracą mi się uda. Wizytę mam we wtorek 0 13.40. Czuję się zupełnie normalnie....
Dziś dowiedziała się o ciąży moja siostra i szwagier. Ale.... jaja jak berety. Piszę na jednej tajnej grupie na fb odnośnie Hashimoto i zapytałam tam jak z dawkowaniem leków w ciąży. Zobaczyła to jedna z klientek naszego Studia i dziś z radością obwieściła mojej siostrze,że jestem w ciąży....masakra. Chciałam to trzymać w tajemnicy, a tu bach.... Teraz już muszę i rodzicom powiedzieć....:wściekła/y: Jeszcze posałam pw do tej klientki żeby milczała a ta wypaliła....

Do góry