reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuuśka sprzedam Ci newsa ...we Francji Pascal to imię żeńskie...pisze się tak samo ale wymowa jest inna w zależności od płci :tak:
Czekamy na wieści z usg !!!
Goście ... ciotka przyniosła prezencik dla Młodej - mikołajkowy ! Ale już ewakuowali się do moich rodziców ...uffff

Krystianmartin
dobrze że zadzwoniłaś bo już myślałam że to ja mam coś ze wzrokiem i nie widzę Twojego opisu dzisiejszego usg :-p

Lasencje no kurna chata ... uda się na pewno,nie zakładamy innego scenariusza !!!

Piranha jak Krzyś w przedszkolku ???
Nooo rośnie Pani Prezes Kaja !!! Śliczności malutkie !!!

Zakręcona
to zaciskam mocno i podwójnie ...za dobrą cenę mieszkania i za II oczywiście !!!

Maran nie uciekaj...zaglądaj częściej...tęsknimy !!

Maggie to ja już zaciskam kciuki....a 3 lutego będę zaciskać ręcami i nogami !!! Będzie dobrze !!! Wreszcie pozbędziesz się dziada co Ci staranka uniemożliwiał....i jaaazdaaa na całego po zabiegu !!!
Z luteiną niestety nie pomogę ....choć bardzo bym chciała się odwdzięczyć !!!

Kiraa odezwij się po wizytce...i oczywiście trzymam kciuki &&&

reklama
Oczy niebieskie u mnie hiv napewno jest płatne bo widzialam kiedys w cenniku ale dokladnie wypowiem sie po. Mysle ze przed wizyta zrobie razem z morfologia czyli za jakies 2 tygodnie.
Macy morfologia i mocz kosztuja ok. 13 zł a jak mam siedziec pol dnia u mojej lekarki w kolejce po to skierowanie a na drugi dzien isc jeszcze na badania to niestety moje lenistwo bierze gore i wole zaplacic. Wstyd wiem :zawstydzona/y:. Ale juz niedlugo mi zostalo dam rade.
Maggie dzieki za linka. Lekarz mowil mi ze w ciazy nie mozna z tymi wirusami u dziecka nic zrobic ale juz podczas porodu i zaraz po owszem. No nic zrobie je skoro tak sprawa wyglada. Termin nie az tak odlegly masz, bedzie dobrze zobaczysz :tak:
Piraniu Kaja jest przeslodka dziewczynka!!!
Daria zdrówka i podaje reke, trafia mnie juz z tym gardłem.
Maran pozdrawiam! :)
Krystian ja trzymam cały czas!!!! I za Nuske tez &&&&&&&
Zakrecona alez jestem cikawa piatku. &&&&& za negocjacje :)

Piraniu, czy dostałaś może moją PW? Wysłałam rano, ale nie mam jej w swoich wiadomościach wysłanych. Jakoś nie ogarniam jeszcze obsługi tego forum:confused::no:

Dorcia ja kazdego dnia na podgladzie jestem - nie umiem nie czytać bo takie zawsze emocje są, żem sie uzależniła :) nie wcianm sie z pisownia zbyt czesto bo ja nie staraczka póki co ;) ale kibicuje I jestem z Wami całym sercem :*

Dorcia dziekuje, ze pytasz ;) Ala do szkoły chodzi I jej sie podoba, zawsze chce robić wiecej niż pani zadaje, Maja chce tak samo wiec jak Ala pisze Maja siada kolo niej I jej mówi, "tylko ładnie Alu" dziewczynki już umieją sie razem bawić, coraz lepiej sie dogadują, choc nie powiem, że sie nie biją ;) Maja przy Ali bardzo duzo sie uczy, umie już śpiewać kilka piosenek po angielsku do tego widzi jak Ala rysuje I ona ja nasladuje, wiec wychodzą jej już nawet niezłe ludziki z oczami nosem I buzią ;) ale temperamenty maja zupełnie rózne :) Ala spokojna a Maja jak żywioł :)

Dorcia przeciez wiesz, że myslami zawsze jestem przy Tobie;-)

Maran-atha dzieki za wsparcie. Sama nie wiem czy ten cykl zakończy się II ale zawsze mogę myśleć że jestem w ciąży jeszcze przez 14 dni;-)

Elmo pamiętam jak pełna nadziei czekałam na test, razem miałysmy nadzieje, cieszę się, że Tobie sie udało. Nawet jeżeli uda się
tylko Nuuusce będę i tak szczęśliwa:tak:. Może przez chwilke będzie mi tak... jakoś ale Nuuuska zasłużyła na Pascala. Ja najwyżej spróbuje w sylwestra:-D.
Piranha Kaja cudeńko, Krzyś zresztą też... cudowne masz dzieci:-D

Nuuuśka już pewnie wiesz, że pechol pękł i jesteś na tym samym etapie cio ja.... czekam i przebieram nogami

A wiec bxlam na podgladanku, ah jaki ten p Dr mily :shocked2: , zbadal, zrobil usg, godzine ze mna gadal :-)

pecherzyki po Clo na prawym jajniku - SA- nawet pare ich jest. Dminujacy ma 11x15 mm, endo 9,4 mm, powiedzial, ze ladnie :-) nie mam zadnych zrostow itp po cieciu, wszytsko ladnie.
termin owu wyznaczyl na 7-8.12 , czyli 11-12 dc...
Piranju ustosunkuj sie prosze do tego.... Hahah :cool2: powiedzial, ze mam przyjsc w poniedz, zeby zobaczyc czy pekl? Jak myslicie pojsc moze jeszcze w piatek, zobaczyc ile przyrosl..... Hm ....

Maran...super !!! Dobrze że Ali podoba się szkoła ...a Maja przecież jeszcze maleńka jest...ale dobrze , niech się uczy ...słodzinki dwie malunie !!! A co do bicia to ...to chyba nie mija z wiekiem ! Moja dobra znajoma ma dwie dziewczynki z półtoraroczną różnicą wieku...i leją się ile wlezie !!!
Fakt kochają się baaardzo ,ale to chyba zależy od ciśnienia...raz się kochają a raz biją ( biją...czytaj -wyrywają włosy,wkładają palce do oczu, kopią po głowie itp.)

Krystianmartin noooo ja mam nadzieje że Ty o mnie ciepło myślisz !!! Ja o Tobie jeszcze cieplej !!! Ty może pomyśl nad skrótem swojego Nicku...KMK ??? Krystianmartoinkornelia ....za długie !!!

Nuuśka zaciskam kciuki i nogi ( nogi ?) zaciskam za pęknięty pęcherzyk i dwie krechy już za kilkanaście dni !!! Mój M podpowiada mi żeby napisać że zaciskam zęby...po co ? A po co nie ???

Kiraa super...ale się cieszę ! Dobrze że macie takich fajnych lekarzy !!! Ja na Twoim miejscu poszłabym jeszcze w piątek,co by mieć pewność czy nie usrósł za wielki ...ale to moja opinia !!! Zdradź ile płacisz za wizytę ?

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczynki
zakręcona twój wykres to ciąża jak nic

Krystianmartin cieszę się że tyle pozytywów lekarze dziś w ciebie naładowali i oczywiście trzymam kciuki za upragnioną

kochana czyli ty cały czas używasz tego sylku?

Niuśka o co tam biegało z tym wykresem bo ja już nie wiem :cool2:

Ja tym razem nie używałam sylku i nawet nie liczyłam w którym dniu jesteśmy jak się przytulaliśmy spontan był i tyle :tak: a będzie co będzie jak będzie co ma być :eek:

już doczekać się 6.12 nie mogę jak będę testować , wiem wiem nadzieja matką głupich ale cóż mi pozostało

Buziaki kochane trzymajcie się

czy 26dc powinien wyjść wyraźny 20ml test?

Ostatnia edycja:
Do góry