Nuuśka sprzedam Ci newsa ...we Francji Pascal to imię żeńskie...pisze się tak samo ale wymowa jest inna w zależności od płci
Czekamy na wieści z usg !!!
Goście ... ciotka przyniosła prezencik dla Młodej - mikołajkowy ! Ale już ewakuowali się do moich rodziców ...uffff
Krystianmartin dobrze że zadzwoniłaś bo już myślałam że to ja mam coś ze wzrokiem i nie widzę Twojego opisu dzisiejszego usg
Lasencje no kurna chata ... uda się na pewno,nie zakładamy innego scenariusza !!!
Piranha jak Krzyś w przedszkolku ???
Nooo rośnie Pani Prezes Kaja !!! Śliczności malutkie !!!
Zakręcona to zaciskam mocno i podwójnie ...za dobrą cenę mieszkania i za II oczywiście !!!
Maran nie uciekaj...zaglądaj częściej...tęsknimy !!
Maggie to ja już zaciskam kciuki....a 3 lutego będę zaciskać ręcami i nogami !!! Będzie dobrze !!! Wreszcie pozbędziesz się dziada co Ci staranka uniemożliwiał....i jaaazdaaa na całego po zabiegu !!!
Z luteiną niestety nie pomogę ....choć bardzo bym chciała się odwdzięczyć !!!
Kiraa odezwij się po wizytce...i oczywiście trzymam kciuki &&&
Czekamy na wieści z usg !!!
Goście ... ciotka przyniosła prezencik dla Młodej - mikołajkowy ! Ale już ewakuowali się do moich rodziców ...uffff
Krystianmartin dobrze że zadzwoniłaś bo już myślałam że to ja mam coś ze wzrokiem i nie widzę Twojego opisu dzisiejszego usg
Lasencje no kurna chata ... uda się na pewno,nie zakładamy innego scenariusza !!!
Piranha jak Krzyś w przedszkolku ???
Nooo rośnie Pani Prezes Kaja !!! Śliczności malutkie !!!
Zakręcona to zaciskam mocno i podwójnie ...za dobrą cenę mieszkania i za II oczywiście !!!
Maran nie uciekaj...zaglądaj częściej...tęsknimy !!
Maggie to ja już zaciskam kciuki....a 3 lutego będę zaciskać ręcami i nogami !!! Będzie dobrze !!! Wreszcie pozbędziesz się dziada co Ci staranka uniemożliwiał....i jaaazdaaa na całego po zabiegu !!!
Z luteiną niestety nie pomogę ....choć bardzo bym chciała się odwdzięczyć !!!
Kiraa odezwij się po wizytce...i oczywiście trzymam kciuki &&&