reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dzien dobry wszystkim

viedzma bardzo mi przykro
%5Bstar%5Dtuli%5Bstar%5D
ale najważniejsze to sie nie poddawac i dalej probowac :tak:trzymam kciuki !!:)

elmo mozemy sobie podac reke ja tak samo chora tzn gardlo masakra boli jak nie wiem ;/

nuska ja lubie orginalne imiona :tak:ale nie wiem czemu kiedys myslalam ze pascal to bylo jego naziwsko ale to jak bylam mloda i glupia :-D a co do zdrobnienia ja np nie lubie jak sie zdrabnia imie do dzis jestem uczulona jak ktos do mnie powie drus czy cos :szok: dlatego zazwyczaj do moich dzieci mowi tak jak maja na imie Nadia i Colin no na nadie jak jest nie grzeczna to wolam naducha :) u mnie w rodzinie jest lena ale mowia do niej tylko lenka az mi sie nei dobrze robi :dry:

pirahna kaja sliczna widze ze jak moj colin komórkowiec :-Dcolin to domowy telefon , domofon czy co kolwiek byl by byla sluchawka :-D

gorgusia to kciuki jeszcze raz za jutrzejsza bete :)

krystianmartin i nuska kciuki za II keski :)

ewelin jak u ciebie szyjka? ja juzza tydzien sie dowiem doczekac sie nie moge co tam sie dzieje :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej
Ja w domku:-D. Pan doktor zrobił mi usg, potwierdził owulację, w prawym jajniku piękne ciałko żółte.. razem z innym lekarzem podziwiali moje cudne endometrium(jak to mówili). Gin pytał czy bryknęłam się z m i mówi... musi z tego być ciąża.. jak nie to robimy laparoskopie:szok:. Pobrali mi krew i w poniedziałek na progesteron. Leżeć nie będę, bo ta owulacja moja zaskoczyła i mnie i lekarza, a teraz tylko czekac...
Bo tak serio w poniedziałek pęcherzyk 24,6mm, po 11 brykanie.... pH 4,7 po 23 brykanie pH 4,7 testy owu coraz mocniejsze, We wtorek test mega pozytywny o 7 rano, potem bóle owulacyjne, które zaczęły się w poniedziałek, dzisiaj o 9 rano diagnoza że jestem już po owulacji:-D.

Teraz 14 dni czekania.

Nuuuska będziemy miały dzieci z jednego dnia:-D co do godziny to musimy to skonsultować:-D
Piranha jak myślisz jesteśmy już w ciąży;-). Acard już łyknięty:-D

Dziewczyny trzymajcie kciuki proooooszę!!!!!!!!!!!!!!!!

Krystian
ciesze sie bardzo ;) &&&&&& przesylam, musi byc ciaza z tego :-) i koniec, piekne ciao zolte, piekne pH, powtarzam pytanko, bo pewno Ci umknelo.... Jak sie zakwaszalas czym i jak czesto?

ale gina masz super :-)

piranja
prezesowa rzadzi :-):-) pare stron temu wkleilas swoja fotke, jednak ja jej nie moglam otworzyc, szefowie bb napisali mi ze jest jakis dziwny/ zly zalacznik.... Hm mozesz jeszcze raz sie wrzucic :-D:-D

caluski ide sie podmywac, gin czeka na podgladanko :-D:eek::szok::-D prosze o kciuuuuuki

Dziewczyny termin zabiegu mam na 3 lutego !!!
Drugie pytanie ma któraś do odsprzedania luteinę dopochwową ?
Niby mam tak na granicy że moge dostać okres wtedy a nie chce potem znow przekładac o kolejny miesiąc, ale mi kiedyś wydłużyła cykl więc musze go teraz jakoś wydłużyć, bo nie chce miec podczas zabiegu

Kiraa do zakwaszania miałam sylk, ale tak naprawdę miałam niskie pH, myślę, że spowodowane dietą i suplementami. Sylk był tylko na wszelki wypadek. Miałam nawet pH poniżej4:szok:

Dorcia co u mnie ? obzarlam sie !! :-D Stripsy jadlam i frytki, znowu bedzie mialo co isc w tylek i boczki :dry: Zaraz sie zbieram na usg, bo nie mam ochoty wywijac sie potem miedzy tymi rozwrzeszczanymi kobietami, wole juz chwile poczekac, ale bez problemowo byc pierwsza. Co za goscie ??? :-)

krystian no wlasnie.....zapomnialam....ta godzina.....:eek: Nie moglas mi napisac przedwczoraj o ktorej idziesz ??? Tez bym poszla w tym czasie, a tak to sie okaze ze Twoja Kornelka starsza od Pascala bedzie o 2h splodzenia :-D

macy wiesz co, ona ma go zarejestrowanego jako Pascala,powiem Ci ze najwiecej zalezy chyba od ludzi tam pracujacych, mam dwie kolezanki mieszkajace w dwoch miastach kolo mnie, obydwoje maja synow - jedna Aleksandra, druga Alexandra. Problem pojawil sie u tej pierwszej, bo mieszka w Bytomiu a tam powiedziano jej, ze nie moze zastosowac x w imieniu, druga z kolei mieszka w Katowicach jak ja, i bez problemu dziecko zostalo zarejestrowane jako Alexander.Zreszta to nie pierwsza taka sytuacja, mysle,ze jak juz bedzie tak daleko, bede sie dowiadywac dokladnie co i jak bo na pewno sie da skoro dzieci Wisniewskiego zarejestrowali :-D:-D

NUSKA KRYSTIANMARTIN trzymam &&&& za PASCALA i za Kornelie :) muszą być z tych staranek dzieci no muszą i nie widze inaczej :*

vviedzma :( strasznie mi przykro...

mysle o Was ciepło i trzymam za wszystkich kciuki :* oby sie kazdemu szybko udalo według jego planów i marzeń :)

pozdrawiam serdecznie

reklama
Kochane ja tylko na chwilę bo zaraz jedziemy z moim K obejrzeć jeszcze raz mieszkanie i ponegocjowac cene :-) Trzymajcie kciuki zeby sie zgodzili na nasza cene :-)

Dziekuje Wam za wsparcie i mile slowa :-) jesteście kochane :-* i mam nadzieje ze fadolka dziewczynkoqa juz mieszka My namy kilka imion ale jeszcze nie ma konkretnie jednego :p Postanowiłal ze w piatek i niedzielę zrobie test a jak cos to w poniedziałek na bete pójdę

Nuuska mi imie Pascal sie podoba :-)
Piranha ja tez wole pracować z facetami :p można im prosto z mostu powiedzieć co sie myslivi nieobrazaja sie, nie sa zazdrosne o nowa kiecke czy buty :-) piekło w pracy przezywalam jak pracowala ze mna na tym samym stanowisku kolezanka Nienawidzilysmy sie jak pies z kotem :-) ogólnie ona ma straszny charakter Później Wam opowiem bo moj K mnie kuz pogania :-)

Nuuska oby Usg potwierdzilo ze wszystko pezebiega zgodnie z planem Grudzień będzie magiczny dla kazdej z nas
:-*

Do góry