reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuuuśka szczerze mówiąc to nie wiem o której będę miała to usg.I który lekarz będzie mi je robił.ale chciałabym usłyszec że już jestem po owulacjii. A tak swoją drogą to jakos szybko ta owu. Wiesz mam numer identyfikacyjny w szpitalu z końcówką 13:happy2:. Dla Elmo 13 była szczęśliwa. O której idziesz do pracy? Zadzwonię do Ciebie ale nie chcę przeszkadzać:sorry:

reklama
Nuuska,Krystianmartin mam nadzieje ze ten wykres będzie szczęśliwy To jest 10dpo bo gin mu w poniedziałek rano potwierdzul ze owulka byla jakies 24 godziny temu wiec wypada niedziela a wykres pokazuje ze byla w poniedziałek ;-)

Mega &&&& za Wasze Usg dzisiejsze :-)

krystian hehe mam nadzieje, ze 13-tka w Twoim wypadku rowniez bedzie szczesliwa :-) Ja juz w pracy kochana, koncze o 14, ale mysle ze tak kolo 13 mozesz spokojnie dzwonic :-) :**** bo bedzie juz luz :happy2: Trzymam mocno wszystko co sie da z calych sil !!!!! zreszta Ty sama wiesz :-)

zakrecona oooo to i tak super, wydaje mi sie, ze gdybys sie uparla to nawet dzis moglas juz testowac :p a wlasnie kiedy testujesz ?

Nuuska,Kiraa chyba pod koniec tyg befee testowac;-) albo na mikolajki Nie powiem mojemu i moze rano bede miala prezent:-D a nie za wczesnie? Moze poczrkacr jeszcze tydzień?

Kiraa słońce jak znajde cchwilę to odp na priv

Zaraz przyjezdza gościu na audyt:-/ a maruda taka że szok...

Cześć Dziefffczyny :-)

Gorgusiu spokojnie, test wyszedł ok, poczekaj do wizyty, ja pierwszą miałam w 8 tygodniu ciąży a i tak nie założył mi wtedy karty. Dopiero na następnej wizycie w 11 tyg. Będzie dobrze, tylko się nie przemęczaj, nie dźwigaj, pracujesz?

Krystianmartin (aż mi się na klawiaturę ciśnie i kornelka :-))myśl pozytywnie kobieto!
Zakręcona oby audytorzy byli grzeczni i łaskawi. Zawsze polecam poczekać z testem ciążowym na 14 dzień po owu.

Aha, w moich mądrych poradnikach wyczytałam, że tak naprawdę test obciążenia glukozą powinno się robić już w 1 trymestrze ciąży, ponieważ jeśli cukry są wysokie od początku, nie jest to zbyt dobre dla dzidziusia. Na najbliższej wizycie się zapytam mojego gina czemu większość lekarzy zleca dopiero od 24 tyg. Może to wychodzi wcześniej w badaniach krwi i moczu?

Miłego, owocnego w dobre wieści, słonecznego dnia życzę. :-)

Dzień dobry, moje kochane babeczki !
U nas piękne słońce a u Was?
Nuuuśka, Krystian kciuki nieustające za usg a potem II kreseczki
Zakręcona &&&&&&&&&&&&& za fasolkę
Oczy niebieskie u Ciebie suwaczek mknie
A ja mam dzisiaj stresujący dzień, oby szybko przeleciało …

maggie u nas tez dzis piekne sloneczko swieci :) podobno od weekendu ma byc snieg, ale czy bedzie zobaczymy,mam nadzieje, ze jeszcze troche przeczeka :blink: daj koniecznie znac po wizytce !!

zakrecona no jak dzis masz kochana 10dp to w piatek bedzie 12, wiec w piatek na pewno by juz tescior cos pokazal. Ja bym chyba dla pewnosci wiekszej zatestowala w piatek rano a potem w niedziele :blink: u nas dzis troche luzniejszy dzien, szefowa juz jest, w miare dobrym humorze wiec moze i ja z takim wroce dzis do domu :-p

kiraa dziekuje :*

reklama
Krystian &&&&& za Kornelke :-) tak 13 byla tu dla mnie bardzo szczesliwa ale i dla Ewelin i chyba jeszcze dla kogos.
Nuska &&&&&& za.... masz juz imie? :-)
Zakrecona &&&&&& no faktycznie jesli 12 dpo w Mikolaja to ja bym testowala chyba juz po polnocy :-D zycze aby byl to dla Ciebie bardzo szczesliwy dzien!
Oczy niebieskie w I trymestrze badalam normalna glukoze bez obciazenia a Ty? Wiesz co mam w zaleconych (choc nie koniecznych) badaniach badanie pod katem wirusa Hiv oraz wzw typu C (czy jak sie to pisze) co o tym myslisz? Masz takie badania zlecone? Srednio mam ochote to robic bo raczej nie mialam "okazji" sie zarazic a badania sa bardzo drole moze warto?
Co myslicie babeczki?

Do góry