reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Zrobię w czwartek powtórkę bety. Wierzę,że przyrośnie jak trzeba i będę miała spokojny czas oczekiwania do wizyty, a 17.12 zobaczę serducho :) optymizm musi być! Piranha- dziękuję! W ogóle dziękuję Wam babki- kochane jesteście!

Zakręcona-dla Ciebie też &&& Może już masz kogoś w domku? :)

reklama
Zakręcona to masz ciekawy zawód zapewne i pewnie większość współpracowników to faceci ? Szkoda tylko że nie traktują Cię jak królowej
Gorgusia na wizytę nie za późno, na pewno już pięknie będzie widać serduszko!!!
VViedźma jak się trzymasz? czekamy tu na Ciebie, trzymaj się kochana mocno, przechodziłam to rok temu niestety :-(trzeba czasu, ale
będzie lepiej zobaczysz
Nuuuśka razem z Krystian musicie tu zaciążyć w grudniu popołudniu :tak:

Piranhu Dziękuj kochana :-) mam nadzieje ze Cie jeszcze nie zameczylam pytaniami;-) ja to poczatkujaca,w,tych sprawach :-D

Maggie to fakt jest tylko kilka kobiet w mojej pracy Ale w sumie wole pracowac z facetami :-D Tylko ten jeden jest taki jebni.... Ale potrafi wyprowadzic z równowagi Ja tam pracuje juz 8 lat właśnie 2 grudnia minelo :-)

Gorgusia mam taka cicha nadzieję i narazie myślę pozytywnie:-)

Olusia gdzie sie podziewasz?????

Ostatnia edycja:
Zakrecona
glowka do gory, Krolowo :-) olej go, i nie rob mu herbatek ani kawek

gorgusia
mocno zaciskam kciuki, mozesz wkleic aktualny szczesliwy cykl?

Piranju
skarbnico wielkie dzieki, nie wiem na ile dam rady wyprobowac jak co na mnie dziala...ale jutro mam podgladanko, jutro mysle ze z Twoja pomoca napiszemy dalszy plan dzialan

nuska, krystian idzcie dalej leb w leb :-) mocno Wam kibicuje

a neewsow, dowiedzialam sie ze moja najblizsza kuzynka urodzi girl :-) pierwsza dziewczynke od x lat, a chlopakow tam juz jest chyba z 6 stka... To mnie napawa optymizmem :sorry::sorry:

no i syn mojej kuzynki 18 latek wpadl i w kwietniu bedzie dzidzia.... :cool2:

Kolorowych snow sloneczka

Hej
Chyba dzisiaj była owu bo normalnie taki ból przy siadaniu z prawej strony... Oczywiście jutro się dowiem czy to aby nie był mój wymysł;-).
Nuuuska kochana wiesz czego Ci życzę z całego serducha. Ja mam przeczucie, ze to dl;a mnie nie jest ten cykl.Ale zawsze pozostaje sylwester:-D. I wtedy cały cykl M będzie ze mną.

Piranha oczywiście że zadzwonię;-)

Dorcia uściskaj mnie na pocieszenie
Dobrej nocki

hej hej :*

Czy ktos cos mowil, ze z krystian idziemy leb w leb ? :-D Bo ja owu mialam wczoraj, dzis temperatura potwierdzila, wiec teraz zostaje Nam tylko usg :-) wiec krystian jak Ty tez wczoraj wypuscilas jajeczko to gratuluje bedziemy nawet w tym samym dniu ciazy :-D

piranha chyba kochana mozemy potwierdzic juz owulacje w 50%, bo dzis skok bardzo ladny. Ciesze sie, wiesz z czego najbardziej ????? ze 7 dzien po wypadnie jak Ci wczoraj mowilam we wtorek :-) i w koncu moge zbadac progesteron ! Jupi !
Od dzis Acard tak ? a na czym stoimy jesli chodzi o Duphaston ? brac czy nie ? Wczoraj wyczytalam ze po pregnylu test ciazowy zaleca sie nie wczesniej niz 14 dni po, bety tez to sie pewnie tyczy no wiec mam z glowy testowanie :wściekła/y::wściekła/y:

zakrecona wiesz jak to jest - niektorym nigdy nie dogodzisz i zawsze bedzie cos nie tak - olej to !! :cool2:

GRUDZIEŃ 2013

matik2012 - termin @ 08.12 ( 7 cykl starań )
zakrecona - termin @ 11.12 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 18.12 ( 11 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 19.12 ( 20 miesiąc starań )
Kiraa - termin @ 22.12 ( 4 cykl starań )
Annette - termin @ 25.12 ( 2 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

mamuśkamimi ( grudzień 2013)
maggie2205 ( początek 2014)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
Dorcia ( kwiecień 2014 )
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)
gdusia ( lato 2014)

Ostatnia edycja:
Witajcie:-)

Dziękuje dziewczyny za to że jesteście i zawsze podnosicie na duchu :-) waspaniale z Was kobiety:-)

Nuuska super wieści Musi byc to ten cykl:-)

Krystianmartin dla Ciebie tez yo będzie szczęśliwy cykl:-) daj znac co powiedza lekarze

Kira juz niedługo :do boju do boju:-D Mam nadzieje ze monitoring tsk samo jak mi pomoze:-)

Gorgusia man najdzie że ja tez niedługo bede mogla wkleić taki cudowny suwaczek;-)

W pracy mam dzisiaj audyt zewnętrzny więc raczej dopiero po południu zajrze

Trzymajcie sie cieplo kochane o miłego dnia :-)

Hejka
Nuuuśka nawet usg mamy dzisiaj:-D. Wiesz ja to tak sama nie wiem co z tą owu. Na szczęście dzisiaj będę wiedziała. Tempka nijaka u mnie bo wcześniej wstałam więc nie powinnam jej brać pod uwagę. zaraz po usg dam znac. Ty tez kochana oki? Chyba poczekam z testowaniem na Ciebie... jak wytrzymam:-D

Zakręcona masz interesujący wykres:happy2:
Miłego dnia

Piranha, Dorcia Zobacz załącznik 597304buziakol

reklama
krystian jesli pecherzyk dwa dni temu mial 24mm to ja mysle, ze owu juz na pewno byla :-) i ze boboseksy wstrzelily sie w TEN moment !! o ktorej masz usg ? zaraz chyba po przyjeciu na oddzial tak ? ja wieczorem, kolo 18 dopiero :dry: A z testowaniem czekaj !! :D ja najwczesniej moge testowac w poniedzialek 16-go grudnia, bo wczesniej niz po 14 dniach od podania pregnylu nawet mija sie z celem bo test pozytywny zobacze, ale jeszcze ten falszywie pozytywny. Swoja droga mogli to wymyslec inaczej :-p

zakrecona noo ja nic nie mowie, ale Twoja temperatura jest bardzo obiecujaca :D dzis 9 dp, wczoraj byl wzrost i dzis jak widac, nadal utrzymuje sie na wyzszym poziomie, wiec ksiazkowo jak na razie i oby tak pozostala :)

Do góry