reklama
kiraa a ten tescior bo zapomnialam odpisac - o ktorej go robilas ?
annette dziekuje
katrina dzieki wiesz co, to na pewno jest bardzo przydatne, na pewno dzieki dokladnym obliczeniom, i tym kiedy wszystko masz czarno na bialym jestes w stanie najlepiej poznac swoj organizm
Jesli chcesz dolaczyc do Nas na stale, podaj mi prosze date swojego grudniowego nadejscia @ i ktory cykl sie staracie.
GRUDZIEŃ 2013
matik2012 - termin @ 08.12 ( 7 cykl starań )
zakrecona - termin @ 11.12 ( 1 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 19.12 ( 20 miesiąc starań )
Nuuuśka - termin @ 20.12 ( 11 cykl starań )
Kiraa - termin @ 22.12 ( 4 cykl starań )
Annette - termin @ 25.12 ( 2 cykl starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
mamuśkamimi ( grudzień 2013)
maggie2205 ( początek 2014)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
Dorcia ( kwiecień 2014 )
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)
gdusia ( lato 2014)
annette dziekuje
katrina dzieki wiesz co, to na pewno jest bardzo przydatne, na pewno dzieki dokladnym obliczeniom, i tym kiedy wszystko masz czarno na bialym jestes w stanie najlepiej poznac swoj organizm
Jesli chcesz dolaczyc do Nas na stale, podaj mi prosze date swojego grudniowego nadejscia @ i ktory cykl sie staracie.
GRUDZIEŃ 2013
matik2012 - termin @ 08.12 ( 7 cykl starań )
zakrecona - termin @ 11.12 ( 1 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 19.12 ( 20 miesiąc starań )
Nuuuśka - termin @ 20.12 ( 11 cykl starań )
Kiraa - termin @ 22.12 ( 4 cykl starań )
Annette - termin @ 25.12 ( 2 cykl starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
mamuśkamimi ( grudzień 2013)
maggie2205 ( początek 2014)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
Dorcia ( kwiecień 2014 )
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)
gdusia ( lato 2014)
Ostatnia edycja:
kiraa kochana ale wiesz, ze z porannego mocz wychodza niewiarygodne ? Powtarzalas potem jeszcze ? u mnie tez wychodzily takie testy przez pare pierwszych dni, potem przedwczoraj o 20 ta slaba krecha a wczoraj o 12 juz pik. Na owu jeszcze za wczesnie,na ktora masz jutro wizytke ??
zakrecona
Fanka BB :)
Część Dziewczyny
Krystianmartin to mega kciuki za Kornelcie :-) Musi sie Wamteraz udac;-)
Nuuska jak u Ciebie?
Olusiaale nas trzymasz w niepewnosci...
Ale mi jeden egoista w pracy popsul humor i tak wnerwil ze szok...:'( Naszczescie melise mialam w pracy a teraz leze i odpoczywam
Krystianmartin to mega kciuki za Kornelcie :-) Musi sie Wamteraz udac;-)
Nuuska jak u Ciebie?
Olusiaale nas trzymasz w niepewnosci...
Ale mi jeden egoista w pracy popsul humor i tak wnerwil ze szok...:'( Naszczescie melise mialam w pracy a teraz leze i odpoczywam
Oczy niebieskie
macy Krystianmartinkornelka hahah!
zakrecona co u mnie, chyba czekamy teraz na skok, bo testow juz nie ma sensu robic dlatego ze pregnyl i u Nich powoduje zafalszowanie wyniku ( zawsze wychodzi pozytywny jak i ciazowy ), rano bolaly mnie jajniki ale potem sie uspokoilo. Jutro mam usg, boje sie ze pecherzyk mugl sie peknac
A co to za egoista ?? U Nas jutro szefowa ma imieniny - Barbara...no i ciesze sie, bo przynajmniej przez jeden dzien bedzie miala dobry humor
A co to za egoista ?? U Nas jutro szefowa ma imieniny - Barbara...no i ciesze sie, bo przynajmniej przez jeden dzien bedzie miala dobry humor
Kiraa
Nuska
robilam ok 11 rano, byla kreska... Zrobilam teraz i nie ma, weic chyba falszywy alarm.... Co ja bym bez Was zrobila kochane.krystian
.... Mocno kciukam za Kornelke, tak mocccno z calego serca.....
jutro mam na 18 sta wizyte.... Tez mysle ze na owu za wczesnie.... Martwie sie ze owu bedzie po niedzieli, a do wtedy jestem w domu... Potem praca i moge sie zalozyc ze nie dam byc rady tak w domu zeby wcelowac w O+12
zakrecona pij meliske i rozkoszuj sie wysoka tempka, olej to
robilam ok 11 rano, byla kreska... Zrobilam teraz i nie ma, weic chyba falszywy alarm.... Co ja bym bez Was zrobila kochane.krystian
.... Mocno kciukam za Kornelke, tak mocccno z calego serca.....
jutro mam na 18 sta wizyte.... Tez mysle ze na owu za wczesnie.... Martwie sie ze owu bedzie po niedzieli, a do wtedy jestem w domu... Potem praca i moge sie zalozyc ze nie dam byc rady tak w domu zeby wcelowac w O+12
zakrecona pij meliske i rozkoszuj sie wysoka tempka, olej to
Ostatnia edycja:
reklama
Kiraa
Nuska
jak to jest z pregnylem? Ile godz po nim pecherzyk peka? I kiedy sie bierze ten zastrzyk? .... Czy wtedy mozna byc pewnym co do owu? ,,, hm czyli latwiej byloby mi ucelowac w owu +12.... Czyz nie? To takie moje rozwazania...
jak to jest z pregnylem? Ile godz po nim pecherzyk peka? I kiedy sie bierze ten zastrzyk? .... Czy wtedy mozna byc pewnym co do owu? ,,, hm czyli latwiej byloby mi ucelowac w owu +12.... Czyz nie? To takie moje rozwazania...
Podziel się: