Hej Dziewczyny,
Na wizycie w poradni ok, w labku na miejscu przed wizytą, zbadałam cukier z palca, był idealny (ki czort?), doktor dała mi glukometr i rozpiskę diety, kiedy i co jesć, czego nie jeść i czego nie łączyć. Generalnie dietka lekkostrawna, dużo warzyw i pełnoziarnistych produktów, czyli w zasadzie to, co powinna jesć każda kobieta w ciąży, zdrowo odżywiająca się. Dam radę. Badam cukier tym glukometrem na czczo i po 3 głównych posiłkach i jest idealny. Za dwa tyg. kontrola.
Witaj Katriina, kolejna Kaśka, zgadłam?
Krystian, Nuuśka, Dorcia przesyłam pozytywne fluidki różowe i niebieskie.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nuuuśka mnie też w szczęśliwym cyklu gin przepisał Pregnyl, bo pęcherzyk miał 20 mm a pękał zawsze przy 25mm, a boboseksy były przed wizytką z rana. Więc mówię, dawaj coś na szybsze pęknięcie. I też go nie było w aptece, ale w końcu nie wzięłam Pregnylu a pęcherzyk i tak pękł wieczorem, tak jak przewidywałam. Potem czytałam, że podobno sprzyja poczęciu dziewczynki, nie wiem ile w tym prawdy.
Czytam i widzę, że wczoraj normalnie jakiś czarny, przeklęty poniedziałek był, dobrze, że już za nami. Nuuuśka aż mi ciary przeszły jak czytałam jakie ci się przydarzyły przygody w drodze po Pregnyl. Jakby jakiś pech nie pozwalał i jeszcze ta awaria enpr.pl, Ale na szczęście wszystko się skończyło dobrze, chociaż z bólami...Odganiam niefart pozytywnymi fluidami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nie mówiąc już o VViedzmie no i nie wiadomo co z Olusią. Nie wiem ale jakoś tak mnie dobiła wczorajsza wiadomość VViedzmy. Od początku ją polubiłam i to było widać jak chciała tego dzieciątka. Cały czas mi smutno, nie mogę sobie wyobrazić co może przeżywać. To samo Ana. Chyba moje hormony ciążowe wariują, bo zwykle nie jestem aż tak uczuciowa. Dziewczyny jak zdrowy umysł kobiety może to znieść?? :-(