reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Annetko
mi tez strasznie obnizyl pH, a to chyba tez zle..... Ile bierzesz z tego aplikatora rephreshu i na ile przed serduszkiem

jutro mam podgladanko :-p u gina

reklama
Anette ja nie miałam replens, najpierw kupiłam rephresh. U mnie rephresh się nie sprawdził, po zaaplikowaniu myślałam, że zadrapie się na śmierć. Nie wiem może byłam na któryś ze składników uczulona:sorry2:
Krystianmartin Ty wiesz, że ja Ci baaaardzo mocno, z całego serca życzę Ci tej małej dziewuszki. Dodatkowo Twój M jak ładnie podsumował. Kornelka musi być.:-D
Olusia ???? bo obiadu nie ugotuje:-D

kiraa Ty mi podaj termin planowanej grudniowej @ kochana :-) :*

krystian u mnie wczoraj wyszedl baaaardzo pozytywny tescior wieczorem kolo 20, dzis jeszcze nie robilam ale zaraz sie chyba zbiore do tego :tak:

Annette Ty rowniez jesli mozesz podaj kochana termin grudniowej @ :*

dorcia Ty trzymasz za Nas a ja trzymam po cichu i tak za Ciebie :-) a Mikolaj ? heh jak spelni moje tegoroczne zyczenie to chyba na nowo w Niego uwierze !! eee nie, co ja pisze, w jego sile i moc !! :-D
A ja dzis tez niewyspana jak nie wiem, tak mi sie dobrze spalo, ze zal bylo wstawac !!

piranha dzien dobry :* wyspana ? :)

Nuska
termin NIEPLANOWANEJ @ 22.12 :-)

dziewczyny nie wiem co robic.... Mam dopiero 7 dc, a ze jajniki bola mnie mocno, zrobilam z glupoty test owu, bo przyszly nowe i chcialam zobaczyc jak dzialaja,... I widac cien kreski.... Taki jak w poprzednim cyklu mialam dzien przed owu.... Mniej wiecej taka moc kreski... Kurcze termin u gina mam dopiero jutro wieczor.... A pH mam caly czas 3,4,... Pomoz Piranju

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 29
Kiraa my to staranka mieliśmy wczoraj po powrocie ze szpitala i wieczorem, pH 4,7. Może jeszcze porawimy jak uda nam sie bo mamy gości:-Da M jedzie dzisiaj o 16. Ale szczerze już mi się nie chce... nie mam ochoty kolejny wymuszony przytulaniec. Co ma być to będzie:-D

Kochane - dziękuję za przygarnięcie :-D

Witam nową koleżankę....Katrina jesteśmy ten sam rocznik :-)
!

Dorcia
- ciesze się, że nie tylko ja przekroczyłam już ten "magiczny" wiek ;-)

Nuuuśka - jak Ty wszystko masz skrupulatnie zapisywane (chodzi mi o to zdjęcie testów owu) - będę się na Tobie wzorować :tak:

Na pewno któraś z dziewczyn poratuje linkiem do strony z wytycznymi do zaplanowania córeczki, mi się coś pomieszało i BB automatycznie wrzuca mnie na ostatnią stronę i nie mam jak skopiować linka.

Dziewczynki - Czy któraś w Was mogłaby poratować mnie tym linkiem o którym wspomina Piranha? PLEASE!!! :sorry:

Widzę, że analizujecie także hormony. W takim razie powinnam też wspomnieć, że mam niedoczynność tarczycy. Leczę to od prawie dwóch lat. Mam wyniki TSH i FT4 z zeszłego tygodnia - wkleję je wieczorem.

Pozdrawiam Was serdecznie!

a tymczasem wracam do pracy ....

Katrina "magiczny wiek" hehehe...musi być teraz magicznie....musi być fasolkowo !!!

Nuuśka ale ja się wcale nie obrażę za kciuki....trzymaj,trzymaj...na pewno duuużo mi się tych kciuków i fluidków uzbiera na drugi rok ! I może będzie w końcu BOMBA !

Olusia nie wiem dlaczego Cię nie ma...nie rozumiem !

Witaj Katrina. Też mam niedoczynność, i staram się o dziewczynkę. Widzę, że mamy dzieci w podobnym wieku
:-)
Dorcia też czekam na Olusię, nie wiem czemu się nie odzywa.....

reklama
Do góry