reklama
mamakaja
Fanka BB :)
Anette ja nie miałam replens, najpierw kupiłam rephresh. U mnie rephresh się nie sprawdził, po zaaplikowaniu myślałam, że zadrapie się na śmierć. Nie wiem może byłam na któryś ze składników uczulona
Krystianmartin Ty wiesz, że ja Ci baaaardzo mocno, z całego serca życzę Ci tej małej dziewuszki. Dodatkowo Twój M jak ładnie podsumował. Kornelka musi być.
Olusia ???? bo obiadu nie ugotuje
Krystianmartin Ty wiesz, że ja Ci baaaardzo mocno, z całego serca życzę Ci tej małej dziewuszki. Dodatkowo Twój M jak ładnie podsumował. Kornelka musi być.
Olusia ???? bo obiadu nie ugotuje
kiraa Ty mi podaj termin planowanej grudniowej @ kochana :-) :*
krystian u mnie wczoraj wyszedl baaaardzo pozytywny tescior wieczorem kolo 20, dzis jeszcze nie robilam ale zaraz sie chyba zbiore do tego
Annette Ty rowniez jesli mozesz podaj kochana termin grudniowej @ :*
dorcia Ty trzymasz za Nas a ja trzymam po cichu i tak za Ciebie :-) a Mikolaj ? heh jak spelni moje tegoroczne zyczenie to chyba na nowo w Niego uwierze !! eee nie, co ja pisze, w jego sile i moc !!
A ja dzis tez niewyspana jak nie wiem, tak mi sie dobrze spalo, ze zal bylo wstawac !!
piranha dzien dobry :* wyspana ?
krystian u mnie wczoraj wyszedl baaaardzo pozytywny tescior wieczorem kolo 20, dzis jeszcze nie robilam ale zaraz sie chyba zbiore do tego
Annette Ty rowniez jesli mozesz podaj kochana termin grudniowej @ :*
dorcia Ty trzymasz za Nas a ja trzymam po cichu i tak za Ciebie :-) a Mikolaj ? heh jak spelni moje tegoroczne zyczenie to chyba na nowo w Niego uwierze !! eee nie, co ja pisze, w jego sile i moc !!
A ja dzis tez niewyspana jak nie wiem, tak mi sie dobrze spalo, ze zal bylo wstawac !!
piranha dzien dobry :* wyspana ?
Kiraa
Nuska
termin NIEPLANOWANEJ @ 22.12 :-)
dziewczyny nie wiem co robic.... Mam dopiero 7 dc, a ze jajniki bola mnie mocno, zrobilam z glupoty test owu, bo przyszly nowe i chcialam zobaczyc jak dzialaja,... I widac cien kreski.... Taki jak w poprzednim cyklu mialam dzien przed owu.... Mniej wiecej taka moc kreski... Kurcze termin u gina mam dopiero jutro wieczor.... A pH mam caly czas 3,4,... Pomoz Piranju
termin NIEPLANOWANEJ @ 22.12 :-)
dziewczyny nie wiem co robic.... Mam dopiero 7 dc, a ze jajniki bola mnie mocno, zrobilam z glupoty test owu, bo przyszly nowe i chcialam zobaczyc jak dzialaja,... I widac cien kreski.... Taki jak w poprzednim cyklu mialam dzien przed owu.... Mniej wiecej taka moc kreski... Kurcze termin u gina mam dopiero jutro wieczor.... A pH mam caly czas 3,4,... Pomoz Piranju
Załączniki
krystianmartin
Kiraa my to staranka mieliśmy wczoraj po powrocie ze szpitala i wieczorem, pH 4,7. Może jeszcze porawimy jak uda nam sie bo mamy gościa M jedzie dzisiaj o 16. Ale szczerze już mi się nie chce... nie mam ochoty kolejny wymuszony przytulaniec. Co ma być to będzie
Katriina
Kochane - dziękuję za przygarnięcie
Dorcia - ciesze się, że nie tylko ja przekroczyłam już ten "magiczny" wiek ;-)
Nuuuśka - jak Ty wszystko masz skrupulatnie zapisywane (chodzi mi o to zdjęcie testów owu) - będę się na Tobie wzorować
Dziewczynki - Czy któraś w Was mogłaby poratować mnie tym linkiem o którym wspomina Piranha? PLEASE!!!
Widzę, że analizujecie także hormony. W takim razie powinnam też wspomnieć, że mam niedoczynność tarczycy. Leczę to od prawie dwóch lat. Mam wyniki TSH i FT4 z zeszłego tygodnia - wkleję je wieczorem.
Pozdrawiam Was serdecznie!
a tymczasem wracam do pracy ....
Witam nową koleżankę....Katrina jesteśmy ten sam rocznik :-)
!
Dorcia - ciesze się, że nie tylko ja przekroczyłam już ten "magiczny" wiek ;-)
Nuuuśka - jak Ty wszystko masz skrupulatnie zapisywane (chodzi mi o to zdjęcie testów owu) - będę się na Tobie wzorować
Na pewno któraś z dziewczyn poratuje linkiem do strony z wytycznymi do zaplanowania córeczki, mi się coś pomieszało i BB automatycznie wrzuca mnie na ostatnią stronę i nie mam jak skopiować linka.
Dziewczynki - Czy któraś w Was mogłaby poratować mnie tym linkiem o którym wspomina Piranha? PLEASE!!!
Widzę, że analizujecie także hormony. W takim razie powinnam też wspomnieć, że mam niedoczynność tarczycy. Leczę to od prawie dwóch lat. Mam wyniki TSH i FT4 z zeszłego tygodnia - wkleję je wieczorem.
Pozdrawiam Was serdecznie!
a tymczasem wracam do pracy ....
Katrina "magiczny wiek" hehehe...musi być teraz magicznie....musi być fasolkowo !!!
Nuuśka ale ja się wcale nie obrażę za kciuki....trzymaj,trzymaj...na pewno duuużo mi się tych kciuków i fluidków uzbiera na drugi rok ! I może będzie w końcu BOMBA !
Olusia nie wiem dlaczego Cię nie ma...nie rozumiem !
Nuuśka ale ja się wcale nie obrażę za kciuki....trzymaj,trzymaj...na pewno duuużo mi się tych kciuków i fluidków uzbiera na drugi rok ! I może będzie w końcu BOMBA !
Olusia nie wiem dlaczego Cię nie ma...nie rozumiem !
reklama
Podziel się: