reklama
anias2
Fanka BB :)
Witam,
Piranha mam juz wyniki fsh i lh. Przypomne ze Robione w 3 dc. Co o onich sadzisz Kochana?
Fsh 5,50 mIU/ml
F folikularna 3,03-8,08
F owulacyjna 2,65-16,69
F lutealna 1,38-5.47
Lh 6,08 mIU/ml
F folikularna 2,39-6,60
F owulacyjna 9,06-74,24
F lutealna 0,99- 9,33
Piranha mam juz wyniki fsh i lh. Przypomne ze Robione w 3 dc. Co o onich sadzisz Kochana?
Fsh 5,50 mIU/ml
F folikularna 3,03-8,08
F owulacyjna 2,65-16,69
F lutealna 1,38-5.47
Lh 6,08 mIU/ml
F folikularna 2,39-6,60
F owulacyjna 9,06-74,24
F lutealna 0,99- 9,33
Kiraa
Elmo
wklejam
Mam problem z miernikiem, cos na pewno robie zle, ale moze ktos moze mi pomoc... Jest wykalibrowany... Biore na patyczek sluz i przykladam do czujnika pokazuje 4,5, potem myje te koncowke w wodzie, przykladam znow ten sam patyczek i pokazuje 5,5 i nie wiem ktorY pomiar jest prawidlowy... Nie wiem czy po kazdym pomiarze mam moczyc w KCl czy jak....
i jeszcze jedno pytanko zaaplikowalam sobie wczoraj replens, przy moim pH 4,3-4,5 i caly czas juz drugi dzien mam 3,3.... To chyba tez niedobrze czy jak? Bo w rzeczywistosci, musze przeciez jeszcze doliczyc ze sperma przeciez podwyzszy mi pH.....
wklejam
Mam problem z miernikiem, cos na pewno robie zle, ale moze ktos moze mi pomoc... Jest wykalibrowany... Biore na patyczek sluz i przykladam do czujnika pokazuje 4,5, potem myje te koncowke w wodzie, przykladam znow ten sam patyczek i pokazuje 5,5 i nie wiem ktorY pomiar jest prawidlowy... Nie wiem czy po kazdym pomiarze mam moczyc w KCl czy jak....
i jeszcze jedno pytanko zaaplikowalam sobie wczoraj replens, przy moim pH 4,3-4,5 i caly czas juz drugi dzien mam 3,3.... To chyba tez niedobrze czy jak? Bo w rzeczywistosci, musze przeciez jeszcze doliczyc ze sperma przeciez podwyzszy mi pH.....
krystianmartin
macy wczoraj na usg okazało się, ze mam pechol 24,6 mm. Powiedziałam lekarzowi że mój m dzisiaj wyjeżdża... dali mi przepustkę abym mogła się przytulać wczoraj i dzisiaj z M. Jutro mam wrócić na oddział(mam nawet szpitalną bransoletkę). Zostanę w szpitalu 2-3 dni. Porobią mi hormony. Myslę że dzisiaj w nocy miałam owu. Jest skok temp, i test mega pozytyw. (pewnie juz w nocy był). Za dużo było pacjentek abyśmy mogli się sexić w szpitalu. W domku to w domku. Mój m wczoraj powiedział: "patrz tutaj pokazali mi Martinka zaraz po cesarce.. ciekawe czy Kornelke mi też pokarzą:-)"
Viedzma, właśnie przeczytałam, tak strasznie mi przykro, wiem, ze żadne słowa tu nie pomogą...trzymaj się.
Kiraa, mi Replens (1/3 aplikatora!) też strasznie zbijał ph i to na 2-3 dni. W tym cyklu wypróbuje Rephresh.
Olusia, czekamy.
Kiraa, mi Replens (1/3 aplikatora!) też strasznie zbijał ph i to na 2-3 dni. W tym cyklu wypróbuje Rephresh.
Olusia, czekamy.
reklama
Kiraa
Olusia
szkoda ze sie nie odzywasz..
Krystian zaiskam mocno kciuki, musze Cie dopytac, staranka byly wczoraj i dzis tez w owu? Czy tylko do 1 d przed owu? Sorry za dociekliwosc Jakie pH mialas...
zakrecona
piekny wzrost, kciukam :-)
dziewczynki dziewczynkowe
jak najlepiej zrobic zaaplikowac sobie caly czy pol rephreshu na ile przed starankami....?
szkoda ze sie nie odzywasz..
Krystian zaiskam mocno kciuki, musze Cie dopytac, staranka byly wczoraj i dzis tez w owu? Czy tylko do 1 d przed owu? Sorry za dociekliwosc Jakie pH mialas...
zakrecona
piekny wzrost, kciukam :-)
dziewczynki dziewczynkowe
jak najlepiej zrobic zaaplikowac sobie caly czy pol rephreshu na ile przed starankami....?
Podziel się: