reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzieki Dorcia. Wlasnie o to mi chodzilo. Cena kapelusza fajna, gorzej z przesylka :) Jednak pewnie sie skusze na bal choinkowy dla malej bo sukienke mam :)

reklama
Witam,

Piranha mam juz wyniki fsh i lh. Przypomne ze Robione w 3 dc. Co o onich sadzisz Kochana?

Fsh 5,50 mIU/ml

F folikularna 3,03-8,08
F owulacyjna 2,65-16,69
F lutealna 1,38-5.47

Lh 6,08 mIU/ml

F folikularna 2,39-6,60
F owulacyjna 9,06-74,24
F lutealna 0,99- 9,33

Elmo

wklejam

Mam problem z miernikiem, cos na pewno robie zle, ale moze ktos moze mi pomoc... Jest wykalibrowany... Biore na patyczek sluz i przykladam do czujnika pokazuje 4,5, potem myje te koncowke w wodzie, przykladam znow ten sam patyczek i pokazuje 5,5 i nie wiem ktorY pomiar jest prawidlowy... Nie wiem czy po kazdym pomiarze mam moczyc w KCl czy jak....

i jeszcze jedno pytanko zaaplikowalam sobie wczoraj replens, przy moim pH 4,3-4,5 i caly czas juz drugi dzien mam 3,3.... To chyba tez niedobrze czy jak? Bo w rzeczywistosci, musze przeciez jeszcze doliczyc ze sperma przeciez podwyzszy mi pH.....

Bry dziewczęta. :-)

Olusiu, mam nadzieję, że będziesz miała dla nas dobre wieści.
Krystianmartin, to byłaś na noc w domu? Myślałam, że zostajesz na kilka dni.

macy wczoraj na usg okazało się, ze mam pechol 24,6 mm. Powiedziałam lekarzowi że mój m dzisiaj wyjeżdża... dali mi przepustkę abym mogła się przytulać wczoraj i dzisiaj z M. Jutro mam wrócić na oddział(mam nawet szpitalną bransoletkę).:-D Zostanę w szpitalu 2-3 dni. Porobią mi hormony. Myslę że dzisiaj w nocy miałam owu. Jest skok temp, i test mega pozytyw. (pewnie juz w nocy był). Za dużo było pacjentek abyśmy mogli się sexić w szpitalu. W domku to w domku. Mój m wczoraj powiedział: "patrz tutaj pokazali mi Martinka zaraz po cesarce.. ciekawe czy Kornelke mi też pokarzą:-)"

Viedzma, właśnie przeczytałam, tak strasznie mi przykro, wiem, ze żadne słowa tu nie pomogą...trzymaj się.

Kiraa, mi Replens (1/3 aplikatora!) też strasznie zbijał ph i to na 2-3 dni. W tym cyklu wypróbuje Rephresh.

Olusia, czekamy.

reklama
Olusia
szkoda ze sie nie odzywasz.. :no::confused:

Krystian zaiskam mocno kciuki, musze Cie dopytac, staranka byly wczoraj i dzis tez w owu? Czy tylko do 1 d przed owu? Sorry za dociekliwosc :cool2::cool2: Jakie pH mialas...

zakrecona
piekny wzrost, kciukam :-)

dziewczynki dziewczynkowe

jak najlepiej zrobic zaaplikowac sobie caly czy pol rephreshu na ile przed starankami....?

Do góry