reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jednak ja nie zrozumiem nigdy facetow.... oni inaczej mysla niz my... i pewnych rzeczy nie rozumieja... niestety.....

reklama
Nuuuśka, jak najbardziej jest to możliwe, pęcherzyk dominujący się wchłania i jeden z małych pęcherzyków zaczyna mocniej rosnąć stając się kolejnym dominantem. Zapomniałam napisać o serduszku, popieram by zadziałać dziś skoro krecha na teście LH słabiutka :tak:

piranha oki czyli dzialamy wieczorkiem. Mam nadzieje, ze cykl z wielkim pecherzykiem okaze sie owocny choc w owulacje a nie jej brak:blink: tescior powtorze jak wczoraj okolo 16 i zobaczymy, jestem poki co dobrej mysli...noo...staram sie.
Siedze w pracy dzis, i specjalnie dla Ciebie uskrobalam wszystkie poprzednie wykresy na obecnym koniec na enpr :-D

Marchew WOW ale śliczniuchny dzidziuś...całe 4 cm szczęścia ...faktycznie niesamowity jest fakt że w 10 tygodni fasolka wygląda jak dziecko !!! CUDO !!! Na nubach się nie znam ale wiem że to jest wyrostek płciowy :-D

Maggie
żyję kochaniutka...jak na razie spokój mam ...nic mnie nie boli, temperatury też nie ma !
BUZIOLKI !

o wlasnie marchew ja dopiero teraz dojrzalam Twoje zdjecia :zawstydzona/y: ale sliczna dzidzia, a jaka juz duza na tych zdjeciach :blink: maly, kochany czlowieczek, niech zdrowo rosnie, a Ty sie juz nie denerwuj wiecej :*

Dorcia matko ja dopiero teraz calego posta Twojego wczorajszego doczytalam o_O edytowalas go chyba i nie dojrzalam potem juz.
My tez mamy osiatkowany balkon, ale z koncem listopada sciagamy siatke co roku, a towarzystwo nie ma wstepu na balkon:wściekła/y: siatke do mycia, i na nastepny sezon jak nowa ;D
Swoja droga kochana, nie wiesz jak to jest z dwoma lub trzema kotami ale tylko pod jednym dachem. W koncu kociaki ogrodkowe tez juz Twoje wiec jestes kocia mama jak ja :-) a lepiej na pewno nie mogly miec, juz ja wiem, ze na pewno dbsz o Nie z calych sil :*

Annette dobrze widze, ze @ nadeszla ? :( kurcze !!!! Ale glowka do gory, grudzien bedzie szczesliwy wierze w to :) napisz mi w wolnej chwili kochana date grudniowej @ :*

GRUDZIEŃ 2013

matik2012 - termin @ 08.12 ( 7 cykl starań )
zakrecona - termin @ 11.12 ( 1 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 19.12 ( 20 miesiąc starań )
Nuuuśka - termin @ 20.12 ( 11 cykl starań )
Kiraa - termin @ .12 ( 4 cykl starań )
Annette - termin @ .12 ( 2 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

mamuśkamimi ( grudzień 2013)
maggie2205 ( początek 2014)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
Dorcia ( kwiecień 2014 )
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)
gdusia ( lato 2014)

Ostatnia edycja:
O widze po ciszy na BB że dziewczyny maja udana niedziele:-) super

Ja musze Wam powiedzieć że moj K to momentami bardziej przezywa niz ja :-D Ciagle pyta kiedy robimy test i ostatnio w tesco nie moglam go wyciągnąć z zabawek Jak to mi odp musze zobaczyć co teraz jest na czasie :-D a powiedzcie mi kiedy najlepiej zrobic test? Mam o czułości 10 i czytałam ze nawet po 7 dniach od owulki Wykres przesunął mi owulacyje na poniedziałek ale wg gina byla w niedzielę W poniedziałek rano gin ki powiedział ze najprawdopodobniej byla 24 h temu

Nuuuska,Krystianmartin &&&&& za ten cykl :-)
Gorgusia &&& za test
Olusia&&& za bete

Pozdrawiam Wasz gorąco

A zapomniałabym wczoraj lalismy wosk (wiem ze wrozy sie z 29 na 30) ale stwierdzilismy a co tam Poniżej przedstawiam co mi wyszlo a Wy kochane wrozylyscie? :-D

Załączniki

• DSC_1000.jpg
    DSC_1000.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
reklama
Olusia, szczególne &&&&&&&&&&za jutrzejszą betę.
Gorgusia, jutro pogratuluję :tak:
Nuuuśka, jeśli cykl nie będzie pokręcony, to @ powinna się (nie) pojawić 25.12 w Święta :-)
A weekend miał być pracowity w łóżku a nie w pracy!!!!

Do góry