reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piranhu dziekuje ze jesteś:-) w takim razie poczekamy jeszcze tydzień:-)
Jal dla mnie to ludzkie serce wyszlo:-D
U mnie tez strasznie wieje i sztorm nad morzem jest dobrze ze nie mieszkam nad samym morzem Kiedyś pojechalism ze znajomymi w sztorm to masakra jakas byla :-)

Gorgusia glowa do gory:-) faceci sa jacys inni Napewno wszystko sie dobrze ulozy i M będzie zalowal ze tak sie zachowywal Bie smutaj sie juz kochana:-*

reklama
Olusia trzymam kciuki za jutro
Krystianmartin powodzenia i wierzę że ten cykl musi być udany bo nie ma innej opcji !!!!
Gorgusia mężczyźni są z innej planety, mąż będzie się jeszcze cieszył zobaczysz
Dobrej nocy dziewczyny

Witajcie
juz widze ze wszystkie spia, czytam Was, a ze nie mam nic madrego do dodania to milcze :blink:

gorgusia, Olusia trzymam kciuki
nuska to co z ta owu?
Krystian i jak Ci tam? Juz w szpitalu..

Piranju
jaki model serduszkowy przyjmujemy na moj cykl.... Biore dodatkowo Clo i od jutra Castagnusa....
Mam problem z miernikiem, cos na pewno robie zle, ale moze ktos moze mi pomoc... Jest wykalibrowany... Biore na patyczek sluz i przykladam do czujnika pokazuje 4,5, potem myje te koncowke w wodzie, przykladam znow ten sam patyczek i pokazuje 5,5 i nie wiem ktorY pomiar jest prawidlowy...

i jeszcze pytanie co do replensu i rephresha- chce wyprobowac ktory na mnie lepiej dziala od czego zaczac..... I po jakim czasie mierzyc znow pH?

milego poniedzialku... Ja jeszcze leze w lozku..ten tydzien.

Dzień Dobry Dziewczynki :) Trzymam kciuki za każdą z osobna i wszystkie razem :* :)
Czytam Was codziennie, ale że nie mam nic do powiedzenia, to czytam, uczę się i zapisuję ważne info:cool:

dzien dobry !!

Nie no, chyba przesadzacie :p jeszcze przed 6, a tu sie okazuje ze ja dzis 4 ?? :eek:

piranha wczoraj o 20 powtarzalam test i byl najbardziej wyrazny z Nich wszystkich, to znaczy - blada krecha, najbardziej widoczna sposrod tych z ostatnich dni ale wciaz blada. No wiec serducho bylo. Tak sobie mysle, czy jest jaka zaleznosc miedzy pozna godzina a tym ze codziennie z tych wszystich bladziochow, wieczorowa pora wychodza mi od ostatniego cyklu najbardziej wyrazne testy ? w ciagu dnia krechy blade sa takie sobie, ledwo widoczne, wieczorem nagle widoczne sie staja :eek: W ostatnim cyklu ten pierwszy pozytywny mylacy test byl przeciez o 21. Czemu akurat tak sie dzieje, masz na to jakas teorie ? :-) Dzis w pracy jak co poniedzialek bedzie mlyn ale postaram sie kolo 11 wyskoczyc i zrobic tescior zeby zobaczyc czy cos sie ruszylo. Dobrze, ze dzis usg, zobaczymy ile endo przytylo i co sie podzialo z pecholem. Mam nadzieje, ze nie urosl za bardzo i peknie ladnie :-(choc ten wykres nie napawa optymizmem, jakis taki dziwny jest.

anias, olusia dziekuje :***

olusia kciuki za dzisiejsza betke, o ktorej idziesz robic ??

kiraa no wlasnie nie wiem co z ta owulacja...chyba cos sie bardzo :wściekła/y: Choc dzis lekki spadek, ale taki lekki ze nie wiem czy cos z tego moze byc? a jak u Ciebie kochana, kiedy idziesz do gina ??

krystian kciuki i ogromna porcja pozytywnego myslenia dla Ciebie dzis !!! :****** Jestem z Toba myslami kochana !!

Olcia &&&&

Nuska aby owulka była jak trzeba i była owocna &&&&

Zrobiłam test o czułości 25 i nic....więc chyba jednak nic. Temp ciągle wysoka dziś 13dpo. Chyba nic z tego :-(
Edit... Jednak bladzioch ale jest. Może 10 by wyszedł....

Ostatnia edycja:
gorgrusia, weź nie schizuj - jesteś w ciąży i tyle! :tak::tak::tak:
Serdecznie Ci gratuluję!!! :-D Jak masz się stresować - idź na betę ;-)

A ja miałam mieć dzień odpoczynku a mój synek chory... Na szczęście M też zostaje - taki przedłużony weekend mamy ;-)

Olusia! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Araki uważaj kochana na siebie i dzidzię ....zdróweczka dla synusia !!! Od nas jak na razie choróbska sobie poszły !!! Ale pewnie nie na długo patrząc na pogodę :no:

Gorgusia
no kurde chyba Ci dam kopa...ale czy wypada kopać ciężarną !!?? Poczekaj spokojnie do jutra i rano zrób czułość 10...jeśli będzie bladzioch idź na betkę ,albo od razu upuść sobie krwi ? Będzie taniej i szybciej ... jak na razie siedzę cicho ale kurcze no...bledziochy nie pokazują się bez przyczyny,nie ?

Gdusia BUZIAKI :tak:

Nuuśka
kciukam za spokojny poniedziałek .... może akurat dzisiaj wszyscy sobie zaspią i nikt nie przyjdzie na umówioną wizytkę ? I kciukasy za USG... będzie piękne endo....mówię Ci !!!

Krystianmartin Ty wiesz ...prawda ???
Zobacz załącznik 596917

Olusia meeega kciukasy od samego rana !!!
images[7].jpg

Załączniki

• images[7].jpg
    images[7].jpg
    5,6 KB · Wyświetleń: 28
Do góry