reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Olusia jutro będziesz nam dziękować .... jak wpadniesz z dobrymi wieściami !
Kiedy można się spodziewać wyniku bety ???

Zrobiliśmy sobie z mężusiem wypad weekendowy ...ale jest taka masa ludu wszędzie że ciężko szpilkę wetknąć !

MIŁEGO WIECZORKU
Stosunkowo udanej nocki !!!

Oj Dziewczyny, jaki ja dzień miałam dzisiaj :no:
Idę sobie ok 10 rano do toalety, patrzę a wkładka lekko brązowawa, przy podtarciu lekko różowawy śluz. Gdyby wczoraj były seksy to pomyślałabym, że to może od nadżerki ale nie... sprawdzam chwilę później - śluz dalej podbarwiony tylko bardziej, dzwonię do taty - każe leżeć i wziąć rutinoscorbin, magnez i nospę. Ale potem poszłam jeszcze raz do toalety - i już czerwono było, z tym że bardzo mało, na wkładce tylko lekki ślad. Za radą taty i mojego gina pojechałam na izbę przyjęć. Z innych objawów miałam tylko twardnienie brzucha, ale to już mam od dwóch tygodni jak dzidzia się bardziej porusza i w poprzedniej ciąży też miałam i nic to nie znaczyło. W ogóle babka, która mnie przyjmowała stwierdziła, że nie ma czegoś takiego jak bezbolesne skurcze - no to trafiłam w "dobre ręce", tak sobie pomyślałam...
na szczęście lekarz był bardziej konkretny, zbadał szyjkę, dzidzię, łożysko i mówi, że wszystko w normie. Jego zdaniem to od nadżerki, choć seksy były w środę :szok: Zakazał współżycia, na twardnienia magnez i tyle... jutro idę do gina, zobaczymy co on powie. Mój tato wątpi, czy przyczyną mogło być tak dawne współżycie więc na razie leżę i może jutro się czegoś dowiem...
Czy któraś z Was tak miała?

Czytam Was Kochane i nie przestaję kciukać :tak:
Gorgusia, nie wiesz że jak mężczyzna chory to musi testament spisywać, właściwie jedną nogą jest już w grobie :-p Nie przejmuj się, będzie się cieszył jak test będzie już wyraźny, czego jestem pewna!

zakręcona, test 10 mIU/ml wykryje ciążę 2-3 dni od implantacji a implantacja może być od 5 do 12 dpo, najczęściej w 7-10 dpo więc najlepiej zatestować w 12 dpo. Jak zinterpretowałaś wróżbę? :-D

Dorcia, u nas fatalna pogoda, wieje tak zimny wiatr, że nosa się z domu nie chce wychylać. Byłam tylko na chwilę w mieście kupić Krzysiowi buty na zimę :-)

Nuuuśka, jak tam teścik?

krystianmartin, jestem z Tobą, jeszcze będziesz ten szpitalny pobyt wspominać z mega wzruszeniem kiedy spełni się nareszcie Twoje wyczekane marzenie.

araki, miałam w pierwszej ciąży 3 razy krwawienie żywą krwią, 2 razy niewielkie (raz po serduszkowaniu, raz po spacerze przy prawie -30 stopniach) i raz dość spore (w pracy, aż zachlapałam w łazience podłogę), za każdym razem jechałam szybko na USG i za każdym razem okazywało się, że wszystko jest w porządku, w ciąży wszystko jest bardziej ukrwione i może pęknąć jakieś naczynko. Na pewno wszystko będzie dobrze.

Moje testy o czułości 10 mało co pokazują- dziś mam 12dpo. Mam czuja,że implantacja była w 9dpo.... Jutro zatestuję takim o czułości 25, bo innego nie mam i jak dalej będę nic niewiedząca to we wtorek zrobię betę.

M doprowadza mnie do szału....zero wsparcia. Ciągle na mnie zły. Po co mu mówiłam to nie wiem.... straciłam wiarę.

Piranha a blastus tez moze pozno sie zagniezdzic? czy to jakas regula? wiesz jakos stracilam nadzieje... no coz...

gorgusia olej go !! nie przejmuj... pewnych rzeczy chlopy nie sa wstanie zrozumiec.. widze po swoim.. pyta sie mnie non stop czy juz cos tam rosnie... a ja nie wiem co mam odpowiedziec bo boje sie ze jednak nic z tego...

Gosrgusia trzymam kciuki i napewno bedzie wszystko wpożądku. A mezowi przywal w glowe.
Nuska kciuki za staranka.
Krystian teraz to juz musi sie udac po pobycie w szpitalu. &&&
Olusia napweno beta bedzie cudowna i blastus zadomowil sie w brzuszku.
Araki glowa do gory sie nie martw.
Za wszystkie kciuki trzymam bardzo mocno.

Od nas świnka sobie poszła w sina dal i Olis od 1,5 tyg chodzi do przedszkola. Czytam was regolarnie ale ze jeszcze sie nie staram to nie zasmiecam watku. Ucze sie....:tak: Mam nadzieje ze jak bede sie juz mogla starac bedziecie mi pomagac ;)

reklama
ania_g21 tak chce zrobic... u mnie pobieraja krew do 20... jak zrobie rano badanie to wyniki ok 16 jak zrobie popoludniu to wyniki ok 20
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
hehe ja tak samo przezywam jak ktos ma testowac....

Do góry