reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Piranha jestes kochana !! kiedys bylam bardziej optymistycznie nastawiona ale po tylu porazkach, niepowodzeniach, lez, to sie zmienilo i to bardzo.... no niestety mam pod gorke zeby zaciazyc a co za tyn idzie utrzymac ciaze... niestety ale taka prawda... moj m mysli pozytywwnie a ja jakos nie umiem... zawsze moje przeczucia mnie nie mylily,..
gorgusia mysle ze bys podeszla do lekarki by wypisala tobie... mysle ze to zrobi... albo zadzwon do gina by wypisal tobie lutke albo duphaston...
gorgusia mysle ze bys podeszla do lekarki by wypisala tobie... mysle ze to zrobi... albo zadzwon do gina by wypisal tobie lutke albo duphaston...
piranha eh ja juz sama nie wiem :/ temperatura dzis w gore, zrobilam przed chwial test i jest taki sam jak wczoraj wieczorem - cos tam widac, ale krecha jest bardzo bardzo slaba, praktycznie taka sama od trzech dni :-( mysle, ze w takim razie dzisiejsze serducho jest wskazane prawda ? bo na dobra sprawe watpie zeby pik byl jutro niestety, chyba ze nagle cud sie wydarzy :-( w piatek cieszylam sie z tak duzego pecherzyka, ale teraz wcale nie wiem czy to dobrze ze tak szybko urosl...zwazajac na to, ze zwolnil i rosl np nie 3 a 2 mm na dobe to juz ma jakies 25mm a to juz troche za duzo na to zeby peknac prawda ? Kurde kurde wszystko zaczyna sie mascic
A co do ziolek, pytalam bo moze bylaby akurat taka mozliwosc zmieszania ich, ale skoro nie to pozostane na ziolkach O.Sroki. Chyba ze myslisz zeby wyprobowac inna mieszkanke ? ktoras z tych ?
edit. teraz po wyschnieciu krecha jest troche wyraziejsza, ale dalej bardzo slaba.
gorgusia podejdz do swojego ginekologa, albo lekarza rodzinnego, jesli powiesz o co chodzi na pewno dostaniesz recepte na duphaston lub luteinke. Trzymam kciuki zeby krecha jutro sciemniala
olusia mysl pozytywnie !!! blastus byl ladny, ladnie sie rozwijal wiec na pewno juz sie zagoscil u Ciebie w brzuszku na najblizsze 8 miesiecy :-)
A co do ziolek, pytalam bo moze bylaby akurat taka mozliwosc zmieszania ich, ale skoro nie to pozostane na ziolkach O.Sroki. Chyba ze myslisz zeby wyprobowac inna mieszkanke ? ktoras z tych ?
edit. teraz po wyschnieciu krecha jest troche wyraziejsza, ale dalej bardzo slaba.
gorgusia podejdz do swojego ginekologa, albo lekarza rodzinnego, jesli powiesz o co chodzi na pewno dostaniesz recepte na duphaston lub luteinke. Trzymam kciuki zeby krecha jutro sciemniala
olusia mysl pozytywnie !!! blastus byl ladny, ladnie sie rozwijal wiec na pewno juz sie zagoscil u Ciebie w brzuszku na najblizsze 8 miesiecy :-)
Ostatnia edycja:
Helloł ja klikam jeszcze z łóżeczka...tak,tak...jeszcze leże !!!
Śniadanko zrób się samo...hmmm ...moja familia pewnie już dawno po śniadanku...a ja ???
A ja przespałam i w brzuchu mi burczy !!! BUUUUU
Gorgusia , Olusia , Krystianmartin , Maggie i wszystkie babolki potrzebujące kciuków !!!
Zaciskam za Was moooocno !!!
Zobacz załącznik 596783
Krystianmartin Olusia Gorgusia
JUTRO
Idę na jakieś śniadanko...mój M mnie woła....aaaaaaaaaaa...mój mąż zrobił mi śniadanko !
Czyżby coś przeskrobał ???
Śniadanko zrób się samo...hmmm ...moja familia pewnie już dawno po śniadanku...a ja ???
A ja przespałam i w brzuchu mi burczy !!! BUUUUU
Gorgusia , Olusia , Krystianmartin , Maggie i wszystkie babolki potrzebujące kciuków !!!
Zaciskam za Was moooocno !!!
Zobacz załącznik 596783
Krystianmartin Olusia Gorgusia
JUTRO
Idę na jakieś śniadanko...mój M mnie woła....aaaaaaaaaaa...mój mąż zrobił mi śniadanko !
Czyżby coś przeskrobał ???
Załączniki
maggie2205
Fan(ka)
Dzień dobry wszystkim !!!
Krystian, Nuuuśka kciuki za piękne owulacje :-)
Dorcia witaj jak zdrówko ?
Gorgusia czemu mąż zły ?
Krystian, Nuuuśka kciuki za piękne owulacje :-)
Dorcia witaj jak zdrówko ?
Gorgusia czemu mąż zły ?
M nie rozumie mojej ekscytacji. Nie rozumie moich obaw. Boli go szyja i to jest najważniejsze w tej chwili....
Lekarz rodzinny to mój wujek. Jego nie poproszę bo wygada.... Mam zaprzyjaźniona aptekę,więc może tam poproszę, a receptę im doniosę....
Lekarz rodzinny to mój wujek. Jego nie poproszę bo wygada.... Mam zaprzyjaźniona aptekę,więc może tam poproszę, a receptę im doniosę....
Piranha
Fanka BB :)
Nuuuśka, może być jeszcze inny scenariusz, dominujący pęcherzyk 21 mm może się wchłonąć i w międzyczasie może dojrzeć inny pęcherzyk, to by była w sumie najlepsza opcja, wszystko wyjaśni jutrzejsze USG, będzie dobrze, musi być. Duży pęcherzyk (np. 26 mm) jak najbardziej może pęknąć ale komórka jajowa może być już przetrwała i niezdolna do zapłodnienia (są dziewczyny u których 24 mm to już za dużo i dopiero wcześniejsze podanie Pregnylu owocowało ciążą, są też takie u których pęcherzyki 24 mm po pęknięciu wyrzucają wartościowe i zdolne do zapłodnienia komórki). Będę trzymac kciuki by jednak tamten pęcherzyk zwolnił lub ewentualnie nadgonił inny pęcherzyk, oj będzie mi się dłużyć do jutrzejszego USG, o której jest godzinie? Ja bym piła chyba jednak Zioła Ojca Sroki nr 3.
gorgusia, w takiej sytuacji (jeszcze gdy opowiesz o problemach w poprzedniej ciąży) każdy gin przepisze Ci na pewno progesteron, dobrze gdybyś jutro załatwiła ten lek bo może dzidzi trzeba troszkę pomóc (zwłaszcza, że masz troszkę zawirowań hormonalnych).
gorgusia, w takiej sytuacji (jeszcze gdy opowiesz o problemach w poprzedniej ciąży) każdy gin przepisze Ci na pewno progesteron, dobrze gdybyś jutro załatwiła ten lek bo może dzidzi trzeba troszkę pomóc (zwłaszcza, że masz troszkę zawirowań hormonalnych).
reklama
gorgusia ale jak nie rozumie Twojej ekscytacji ? uwaza ze za wczesnie, czy ze w ogole nie potrzebna ? :-( Ach te chlopy...
piranha opcja z innym pecherzykiem hmmm...nie wiem czy cos takiego w ogole wchodzilo w gre,bo w piatek jajniki mialam dokladnie ogladane i na prawym bylo wiele malych drobnych pecherzykow nie przekraczajacych 5-6mm. Na lewym tak samo. No a ten gigant nie wiem skad sie wzial tak wczesnie usg mam jutro zaraz po pracy, musze leciec na Oddzial do tej ginki, wiec tak kolo 14.30 licze.
Ok czyli w razie czegos wracamy do Ziolek O.Sroki. bo ich mam w domu jeszcze cale jedno opakowanie wielkie
piranha opcja z innym pecherzykiem hmmm...nie wiem czy cos takiego w ogole wchodzilo w gre,bo w piatek jajniki mialam dokladnie ogladane i na prawym bylo wiele malych drobnych pecherzykow nie przekraczajacych 5-6mm. Na lewym tak samo. No a ten gigant nie wiem skad sie wzial tak wczesnie usg mam jutro zaraz po pracy, musze leciec na Oddzial do tej ginki, wiec tak kolo 14.30 licze.
Ok czyli w razie czegos wracamy do Ziolek O.Sroki. bo ich mam w domu jeszcze cale jedno opakowanie wielkie
Ostatnia edycja:
Podziel się: