reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej hej dziewczynki.

krystian u Ciebie krecha widoczna a u mnie wczoraj wieczorem dalej nic :zawstydzona/y: Jeszcze zostane duuuzo za Toba zobaczysz :wściekła/y: kolo 12 zrobie tescior.

maggie u mnie jeszcze nie TA noc :-D moze dzis ?

gorgusia zaciskam kciuki i po cichu gratuluje. Czekam na wiesci :blink:

reklama
Witajcie Babeczki:-)

Mar-chew cudowna dzidzia:-)

Nuuuska Ty jutro idziesz na usg? Bo coś mi sie tak kojarzy :-) Pewnie lada moment będziesz miala 2 kreski na tescie owu a po miesiacu 2 kreski na ciazowym:-)

Krystianmartin kciuki żeby jutro w szpitalu wszystko bylo dobrze i tak jak Nuuuska za miesiąc bedziesz najszczesliwsza widzac || kreseczki :-)

Imprezka udana wczoraj :-)

Nuuuśka ale to słaba krecha.Zaczyna się cos dziać i tyle. Ja obstawiam owu w czwartek no może środa, ale wiesz jak to jest... Może być cykl bezowulacyjny.
Zakręcona ​Tobie też życzę II

zakrecona SI, jutro po pracy mam kolejne usg, kolo 14.30. Mam nadzieje, ze jakos wszystko uda sie dograc mimo tego, ze polowe wykresu nie udalo mi sie odtworzyc i calego poprzedniego. Pech :/ A admin oczywiscie sie nie odezwal. :zawstydzona/y: a jak u Ciebie ?

krystian no no no cykl bezowulacyjny - pluj natychmiast !! :angry: nie ma bezowulacyjnego, ma byc z pieknym jajcem i piekna corcia !! :-)

Krystianmartin, jaki bezowulacyjny?! Więcej wiary w siebie i swoje jaja. Powodzenia jutro!
Gorgusiu, trzymam kciuki i czekam na wieści.
Olusiu, to o której jutro na betę idziesz? O której będą wyniki? Nie myśl o tym, czego nie zrobili a powinni. Sama mówiłaś, że blastuś dobrze się rozmroził i dalej dzielił, więc myśl pozytywnie. :tak:
Marchew, nie dziwię się, że siedzisz nad zdjęciami, bo dzidzia śliczna! Ja też nie mogę przestać się dziwić, jakie to wszystko jest niesamowite. :tak:

Mar-chew sliczny dzidzius :-)

macy juz nie mysle o niczym, bo to niczego nie zmieni.. wiesz to ze ladnego mialam blastusia nie znaczy nic... boje sie ze mimo tego nie bedzie chcial zemna zostac... :-(wiem ze powinnam myslec pozytywnie ale jakos juz nie umiem.... ech.... chce isc na bete jutro tylko nie wiem czy rano czy popoludniu... zobaczymy jak mi sie wszystko pouklada....

Hello!

Nie doczytałam (miałam znów problemy z BB pod FireFoxem, zainstalowałam w ramach testu Google Chrome i na razie edycja tekstu działa :-)), cofnęłam się tylko kilka postów.

Marchew, jakie Śliczności nam tu wkleiłaś, cudne to Twoje Maleństwo ....widać nuba :-)

gorgusia, cudne wieści, ale się cieszę, że pomimo tylu przeciwności Ci się udało, życzę kochana zdrowej, nudnej ciąży! Pogratuluję jak potwierdzisz dziś 2 krechy by nie zapeszać :-)

krystianmartin, 3 dni przerwy też w porządku :tak:, owulka zbliża się wielkimi krokami, normalnie mam ciary na plecach bo mocno wierzę, że tym razem się uda.

Nuuuśka, zaczynam się denerwować czy ten pęcherzyk nie będzie za duży skoro 2 dni temu miał 21 mm a przecież od piku LH do pęknięcia mija jeszcze 24-36h. Może jednak pęcherzyk zwolnił a endo sobie dogoniło do 8 mm, całe szczęście, że już jutro USG. Niestety ziół absolutnie nie można mieszać, ciekawe jaki wpływ na hormony ma ta mieszanka na mięśniaki, pewnie w jakiś sposób wpływa na zmniejszenie estrogenu a to niewskazane przy Twoim endo :-(

Olusia, to czekanie jest najgorsze :-( ale już jutro wstawisz nam tu mega radosną wiadomość, która wynagrodzi Ci wszystko, jestem myślami i kciukami z Tobą, naprawdę mocno wierzę, że się udało.

Ostatnia edycja:
Nic nadal nie wiem.... na teście znowu bardzo, bardzo blada druga kreska. To dopiero 12dpo....dwa dni temu miałam dokuczliwe bóle bioder i dolnej części brzucha,więc może wtedy się ktoś wprowadzał dopiero? M na mnie zły.... a ja nie umiem się nie przejmować i o tym nie myśleć. Na teście coś widzę, ale sama nie wiem czy to dlatego,że chcę czy faktycznie tam coś jest. Na betę dopiero we wtorek będę miała jak się wybrać....
Dzięki za wsparcie :*

reklama
To ja trzymam za Twój wynik Olusia ;)
Ja tak zgłupiałam, że nic już nie wiem.... Zła jestem, że M powiedziałam, bo się będzie teraz pastwił nade mną, a nie mnie wspierał.

Do góry