Hello!
Nie doczytałam (miałam znów problemy z BB pod FireFoxem, zainstalowałam w ramach testu Google Chrome i na razie edycja tekstu działa :-)), cofnęłam się tylko kilka postów.
Marchew, jakie Śliczności nam tu wkleiłaś, cudne to Twoje Maleństwo ....widać nuba :-)
gorgusia, cudne wieści, ale się cieszę, że pomimo tylu przeciwności Ci się udało, życzę kochana zdrowej, nudnej ciąży! Pogratuluję jak potwierdzisz dziś 2 krechy by nie zapeszać :-)
krystianmartin, 3 dni przerwy też w porządku
, owulka zbliża się wielkimi krokami, normalnie mam ciary na plecach bo mocno wierzę, że tym razem się uda.
Nuuuśka, zaczynam się denerwować czy ten pęcherzyk nie będzie za duży skoro 2 dni temu miał 21 mm a przecież od piku LH do pęknięcia mija jeszcze 24-36h. Może jednak pęcherzyk zwolnił a endo sobie dogoniło do 8 mm, całe szczęście, że już jutro USG. Niestety ziół absolutnie nie można mieszać, ciekawe jaki wpływ na hormony ma ta mieszanka na mięśniaki, pewnie w jakiś sposób wpływa na zmniejszenie estrogenu a to niewskazane przy Twoim endo :-(
Olusia, to czekanie jest najgorsze :-( ale już jutro wstawisz nam tu mega radosną wiadomość, która wynagrodzi Ci wszystko, jestem myślami i kciukami z Tobą, naprawdę mocno wierzę, że się udało.