reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kiraa ja jeszcze nie idę bo moje dziecię dopiero poszło i mam nadzieję że rano da pospać mamusi :-)
U Ciebie widzę ostry spadek czyżby się coś kroiło ;-)
Jak cały dzień nie miałam czasu dopiero teraz weszłam a tu pustki wszyscy poszli spać :-(

Maggie
czego spadek? :-)

olusia
ja z nikim nie romansuje :no: co najwyzej z moja podusia, ide sie do niej przytulic. Leze w lozeczku i czytam Wasza produkcje calodniowa.... I obmyslam strategie na ten cykl :blink:
olusia musisz wytrzymac do poniedzialku... Caluski

dobrej nocki Sloneczka

Może w końcu uda mi się wstawić zdjęcia mojego dzieciątka...
Jutro lecę do Polski - a ja zamiast się pakować to wstawiam zdjęcia na forum... świat się kończy :-p
telefonMarty 594.jpgtelefonMarty 595.jpg
telefonMarty 596.jpg

ok, mam nadzieję, że widać...

w ogóle zachwycałam się - dziecko nie ma jeszcze 4 cm - a już wygląda jak istota ludzka - raczki, nóżki - nie mogę wyjść z podziwu jaka ta nasza natura jest piękna... dziewczyny - życzę Wam z całego serca abyście niedługo same zachwycały się nad takim cudem natury :tak:

Załączniki

• telefonMarty 594.jpg
    telefonMarty 594.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 54
  • telefonMarty 595.jpg
    telefonMarty 595.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 63
  • telefonMarty 596.jpg
    telefonMarty 596.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
reklama
Hej Kochane
Wracam do formy.. Jutro o tej porze będę już jechać do szpitala.
Piranha dzisiaj tempka spadła a na tescie coraz widoczniejsza kreska. Śluz nadal mam odcien rózu ale tym zajmie się już gin. ( zmienia już konsystenję na ciągnąco kremowo wodnistą:-) a pH 4,7.) Nie biorę ziółek do szpitala, w ogóle przestałam je pić. Niech zobaczy co tam z moimi pęcherzykami. Jutro jak tylko będę po badaniu to napiszę albo zadzwonię. Nie wiem czy dzisiaj będzie przytulas ale to chyba nie zaszkodzi? najwyżej będą 3 dni przerwy.

Nuuuśka trzymam mocno kciuki. Ciekawe czy już miałaś owu. Tobie też dam znać i Dorci.

Dorcia
uściski kochana.
Gorgusia? ;-)

Olusia, Kiraa, Matik mega &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mar-chew
cudowny dzidziuś. Nic dziwnego, że n ie możesz się napatrzeć:-D

Ostatnia edycja:
Do góry