reklama
maggie2205
Fan(ka)
Kiraa znaczkami z angry birds :-)
Tu andrzejki a my tu na forum no nieźle :-)
Dorcia możesz wejść na fb?
Tu andrzejki a my tu na forum no nieźle :-)
Dorcia możesz wejść na fb?
maggie2205
Fan(ka)
Kiraa ja jeszcze nie idę bo moje dziecię dopiero poszło i mam nadzieję że rano da pospać mamusi :-)
U Ciebie widzę ostry spadek czyżby się coś kroiło ;-)
Jak cały dzień nie miałam czasu dopiero teraz weszłam a tu pustki wszyscy poszli spać :-(
U Ciebie widzę ostry spadek czyżby się coś kroiło ;-)
Jak cały dzień nie miałam czasu dopiero teraz weszłam a tu pustki wszyscy poszli spać :-(
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
No ladnie romansujecie sobie na forum, na fb :-) he he
Kiraa
Fanka BB :)
Maggie
czego spadek? :-)
olusia
ja z nikim nie romansuje co najwyzej z moja podusia, ide sie do niej przytulic. Leze w lozeczku i czytam Wasza produkcje calodniowa.... I obmyslam strategie na ten cykl
olusia musisz wytrzymac do poniedzialku... Caluski
dobrej nocki Sloneczka
czego spadek? :-)
olusia
ja z nikim nie romansuje co najwyzej z moja podusia, ide sie do niej przytulic. Leze w lozeczku i czytam Wasza produkcje calodniowa.... I obmyslam strategie na ten cykl
olusia musisz wytrzymac do poniedzialku... Caluski
dobrej nocki Sloneczka
maggie2205
Fan(ka)
Kiraa nie obmyślaj bo następnego nie będzie u Ciebie czuję to po kościach!!!
Dobrej nocki i miłych snów :-)
Dobrej nocki i miłych snów :-)
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Mar-chew
Może w końcu uda mi się wstawić zdjęcia mojego dzieciątka...
Jutro lecę do Polski - a ja zamiast się pakować to wstawiam zdjęcia na forum... świat się kończy
ok, mam nadzieję, że widać...
w ogóle zachwycałam się - dziecko nie ma jeszcze 4 cm - a już wygląda jak istota ludzka - raczki, nóżki - nie mogę wyjść z podziwu jaka ta nasza natura jest piękna... dziewczyny - życzę Wam z całego serca abyście niedługo same zachwycały się nad takim cudem natury
Jutro lecę do Polski - a ja zamiast się pakować to wstawiam zdjęcia na forum... świat się kończy
ok, mam nadzieję, że widać...
w ogóle zachwycałam się - dziecko nie ma jeszcze 4 cm - a już wygląda jak istota ludzka - raczki, nóżki - nie mogę wyjść z podziwu jaka ta nasza natura jest piękna... dziewczyny - życzę Wam z całego serca abyście niedługo same zachwycały się nad takim cudem natury
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
krystianmartin
Hej Kochane
Wracam do formy.. Jutro o tej porze będę już jechać do szpitala.
Piranha dzisiaj tempka spadła a na tescie coraz widoczniejsza kreska. Śluz nadal mam odcien rózu ale tym zajmie się już gin. ( zmienia już konsystenję na ciągnąco kremowo wodnistą:-) a pH 4,7.) Nie biorę ziółek do szpitala, w ogóle przestałam je pić. Niech zobaczy co tam z moimi pęcherzykami. Jutro jak tylko będę po badaniu to napiszę albo zadzwonię. Nie wiem czy dzisiaj będzie przytulas ale to chyba nie zaszkodzi? najwyżej będą 3 dni przerwy.
Nuuuśka trzymam mocno kciuki. Ciekawe czy już miałaś owu. Tobie też dam znać i Dorci.
Dorcia uściski kochana.
Gorgusia? ;-)
Olusia, Kiraa, Matik mega &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Mar-chew cudowny dzidziuś. Nic dziwnego, że n ie możesz się napatrzeć
Wracam do formy.. Jutro o tej porze będę już jechać do szpitala.
Piranha dzisiaj tempka spadła a na tescie coraz widoczniejsza kreska. Śluz nadal mam odcien rózu ale tym zajmie się już gin. ( zmienia już konsystenję na ciągnąco kremowo wodnistą:-) a pH 4,7.) Nie biorę ziółek do szpitala, w ogóle przestałam je pić. Niech zobaczy co tam z moimi pęcherzykami. Jutro jak tylko będę po badaniu to napiszę albo zadzwonię. Nie wiem czy dzisiaj będzie przytulas ale to chyba nie zaszkodzi? najwyżej będą 3 dni przerwy.
Nuuuśka trzymam mocno kciuki. Ciekawe czy już miałaś owu. Tobie też dam znać i Dorci.
Dorcia uściski kochana.
Gorgusia? ;-)
Olusia, Kiraa, Matik mega &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Mar-chew cudowny dzidziuś. Nic dziwnego, że n ie możesz się napatrzeć
Ostatnia edycja:
Podziel się: