reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Wiec wiesz... za tydzien w sumie powinnam testowac wg zlecen poloznej z kliniki.... no ale jak wiadomo zrobie szybciej... w sumie po co mam sie truc lekami jak nie wyszlo.... no ale niby musze 2 razy zrobic badanie.... takie maja wymogi w klinice....

reklama
piranha kochana przeszukalam internet i juz kiedys chcialam kupic te ziola, ale powiedz mi co o tym sadzisz ?

PCO, MIĘŚNIAKI , TORBIELE-NIEPŁODNOŚĆ 400 GRA (3729187203) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. lub te
mięśniaki macicy- skuteczna mieszanka benedyktynów (3729184721) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Moze jesli sie nie uda w tym cyklu, w kolejnym kupie te ziola i bede pic ? Co o tym myslisz ? Tylko nie wiem czy moglabym je laczyc z Ziolami O.Sroki. Ale moze akurat pomoglyby zmniejszyc tego miesniaka, bo czytalam, ze podsluzowkowe sa wyjatkowo paskudne i moga utrudniac zagniezdzenie sie zarodka :-( a ten moj zachodzi na endometrium..:-(

Dobry wieczór dziewczynki
Ja cały dzień w biegu, nie miałam czasu nic napisać.
Piranho nie mogę otworzyć Twojego zdjęcia wyświetla mi się taki komunikat Invalid Załącznik specified. If you followed a valid link, please notify the administrator, nie wiem czy mam napisać do administratora ?
Dorcia liścik wysłałam wczoraj
Olusia cały czas kciuki
Krystian, Nuuuśka owocnych nocy Wam życzę :-)
Gorgusia czy już można gratulować ?

Gorgusia ....zaciskam mocno całą noc...czekam rano na wieści !!!

Maggie
dziękuję Ci dobra kobieto ...Bozia Ci w dzieciach wynagrodzi !!! Mam nadzieję że napisałaś adres zwrotny ???

Gorgusia
kciukam mocno za dwie kreseczki
Piranju
niestety fotki nie moge otworzyc :confused:

Nuska tak zdecydowalam sie na Clo, bo 1. w poprzednich owocnych staraniach, mialam tez swoje komorki, ale zaciazylam dopiero na Clo.... Moze wowczas kest lepsza jakosc tYch komoreczek? Gyn mi polecal. W poprzednich starankach zaszlam 2 x w ciaze i zawsze tylko na Clo....
po 2 gie, czytalam badania , potwierdzaja, ze po Clo jest wiekszy odsetek ciaz zenskich.. Wec chce zobaczYc co bedzie.
Jajniki mnie bola jak choinka, czuje sie jak fabryka jajeczek :rofl2::rofl2:

Olusia
mocno trzymam kciuki za poniedzialek

Kristian
Twoj sen musi sie spelnic..milego wieczorku z M :-)

reklama
Do góry