reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

anias, no to mega kciuki za wyniki!

Nuuuśka, widzę teraz ten nowy wykres :-), szkoda tylko, że nie można już porównywać z poprzednimi, ale pech z tym enpr.

reklama
Dorcia musialam zrobic calkiem nowe konto, i utworzyc nowy wykres bo ze starym cos sie stalo i obraz sie rano zawiesil jak nanosilam dzisiejsza temperature :( a na tym nowym sa tylko 4 pomiary bo wiecej nie pamietam niestety. Chodzilo mi kochana o to, czy tu widzisz bo matik napisala, ze ladny mam wykres, ale ani ja ani piranha go nie widzimy :(
http://enpr.pl/5440

piranha wejdz poprzez link jaki Ci posle, tam mozna obserwowac te poprzednie, oprocz ostatniego bo z wlasnej glupoty dzis jak kombinowalam na wszystkie sposoby, przez przypadek polaczylam ten ostatni cykl z tym obecnym i nie widac ani jednego ani drugiego :( pamietam tylko ostatnie 4 pomiary, wiecej sobie nie przypomne kurcze.
mozesz tu Obserwacja cyklu - enpr.pl

Ostatnia edycja:
Kira moj bez problemu lykal suplementy i diete stosowal tylko musialam mu szykować tabletki :-)

Olusiawszystko będzie dobrze kochana dalej trzymam kciuki

Piranha ale z Ciebie sliczna kobieta ,laska jak nie wiem co :-) Dobroć od Ciebie bije ;-)
Kochana wcześniej pisalam alw chyba niezauwazylas dzisiaj zauważylam sporo bialego,gęstego sluzu czy powinno mnie to martwić?

oczy niebieskie śliczne imie :-)

Daria śliczna masz corcie a strój jaki uszylas rewelacja zdolna jesteś:-)

Ale sie wlekla ra inwentaryzacja Przeważnie o 12-13 konczylismy a dzisiaj dopiero wróciłam Niezły bałagan tam mieli na magazynie:-/
TeraZ odpoczywam a,o 19 jedziemy na andrzejki do znajomych Beda mieli szofera przynajmniej ;-)

Nuuuśka, zapisałam oba linki, szkoda że tak się stało ale damy radę :-), może jeszcze Matik poratuje :-)

zakręcona, dzięki za komplemenciora :-), a ten śluz powinien Ciebie cieszyć :tak: bo to zasługa progesteronu, wiele dziewczyn podawało to za pierwszy ciążowy objaw ale na takie objawy to raczej jeszcze za wcześnie, trzymam mocno kciuki, kiedy testujesz?

Nuuuśka, mi enpr się "popsuło" (przestało mnie logować) po szczęśliwym cyklu więc takie awarie przynoszą szczęście :-D

krystianmartin, mam nadzieję, że miło czas spędzacie i nadrabiacie zaległości :-)

Ostatnia edycja:
Aaaaaa wlasnie Piranha jaka jestes ladna kobietka!:) i szczuplutka:) milo Cie zobaczyc na fotce... Juz nie musze sobie Ciebie wyobrazac:)

Piranha mam pytanie nie musisz odpowiadac jesli nie chcesz. Ty jestes po jakis studiach medycznych czy cos takiego? Bo Twoja wiedza jest zadziwiajaca!:)

Nuuuśka, ja zawsze zapisywałam temperaturę z datą i godz. na małej karteczce przy łóżku i wyrzucałam jak się zapełniła po obu stronach, zwykle po 2 m-cach. Podrzucam pomysł, ale mam nadzieję i wierzę, że nie będzie ci potrzebna.
Dorcia dziewczyna tak się czuje i ma do tego prawo, każdy inaczej reaguje na dodatkowe kilogramy, ale to jak się wyraziła o osobach trochę okrąglejszych faktycznie nie było fair i bez klasy.
Ona się boi przytyć, pewnie całe życie na diecie była, a ja się boję, że na tej diecie cukrzycowej za bardzo schudnę i nie dostarczę dzieciątku wszystkiego, czego potrzebuje. Moja siostra cioteczna też była na takiej diecie w ciąży i schudła. Ale po ciąży miała już praktycznie malutko do zrzucenia.

piranha jutro bede miec w pracy duzo czasu to moze z nudow jak sie nic nie naprawi samo, to pokombinuje ze spisywaniem tych cykli na nowe konto. Ale kurde nie moglo sie spierniczyc w gorszym momencie ! :angry:
Robilam tescior o 16 - bladzioch jak malowany, nic sie nie zmienilo. Nie wiem, czy moze byc tak, ze jak bede brac ten Estrofem to pecherzyk moze byc juz zbyt duzy zeby peknac ?tzn, wiesz o co mi chodzi ? Ze np teraz rosnal rosnal, a tu zaczelam brac estrofe , przyblokowalam go, ale nadal rosnie - czy on moze peknac podczas brania go ?

Piranhu jeszcze dodam ze masz bardzoo dobre i wielkie serce :-) Tyle nam pomagasz Normalnie jestes mega kochana :-*
Dzisiaj mija 8 dzien od serduszkowania wiec poczekam jeszcze z tydzień albo do 12 grudnia (moze prezent na imieniny bede miala) Moj K chyba bardziej niz ja niecierpliwi sie testem ;-)

reklama
Oczy niebieskie...masz rację ... zgadzam się z tym co napisałaś !!! Ja myślę że powinna swoje lęki skonsultować z jakimś lekarzem...bo nie wiadomo czy w jakąś depreche nie popadnie jak będzie w 6-7 miesiącu.
Chciałam Cię pocieszyć że mam znajomą która dwukrotnie miała cukrzycę ciążową i ma dwie wspaniałe , zdrowe córcie. I powiem Ci że podziwiałam ją jak mierzyła co chwilę cukier, komponowała posiłki , pamiętała co kiedy i jak jeść ...byłam pełna podziwu !
A Ty w pierwszej ciąży miałaś cukrzycę ??? Czy cukrzyca ma coś wspólnego z nadwagą ???

Nuuśka
ale jestem inteligentna...widzę tylko ten "nowy" wykres ...stary niestety wcięło !!!
Co za pech !!!

Krystianmartin jak tam kobiałko ??? Aaaaaa mąż przyjechał ! To nie przeszkadzam :-D

Ostatnia edycja:
Do góry