reklama
Piranha
Fanka BB :)
Olusia, to faktycznie strasznie nie fair, że wyrzucili te 6 komórek, aż w głowie mi się nie mieści :-(Tobie już minął termin @? Na pewno blastuś już się zakotwiczył i rośnie sobie pięknie w swoim nowym, przytulnym, ciepłym domku, zobaczysz! ...a nielubiany przez większość osób poniedziałek dla Ciebie będzie jednym z najszczęśliwszych dni.
Nuuuśka, Matik napisała, że masz ładny wykres to może go widzi (Matik, widzisz? ) i może zrobić screenshota i zapisać w postaci jpeg :-), będzie Ci łatwiej zrobić nowy.
Nuuuśka, Matik napisała, że masz ładny wykres to może go widzi (Matik, widzisz? ) i może zrobić screenshota i zapisać w postaci jpeg :-), będzie Ci łatwiej zrobić nowy.
piranha no wlasnie, moze go widzi ?? kurcze zarejestrowalam sie drugi raz na enpr.pl poki co i probuje odtworzyc to co pamietam, potem wrzuce kochana, ale niewiele tego bedzie.
Co robimy z jutrzejszym serduchem ?
Co robimy z jutrzejszym serduchem ?
Piranha
Nuuuśka, jeśli Matik widzi Twój wykres to mogłaby go zapisać jako zwykły obrazek jpeg i wrzucić tu, przepisałabyś tempki :-) Co do serducha to czekamy na wynik dzisiejszego wieczornego i jutrzejszego porannego testu (w razie co testuj w nocy ), moim zdaniem pik LH lada moment i być może kolejne serducho będzie finałowe, nawet jeśli będzie w poniedziałek (5 dni) to i tak będzie to dobry odstęp
Dziewczyny zobaczcie post dziewczyny w Najnowsze wątki
https://www.babyboom.pl/forum/troche-intymnosci-f15/nie-akceptuje-mojego-ciazowego-brzucha-68917/
Aż zagotowałam !!!
https://www.babyboom.pl/forum/troche-intymnosci-f15/nie-akceptuje-mojego-ciazowego-brzucha-68917/
Aż zagotowałam !!!
Dzieki Ci Slonce :*** piranha wklejam w sygnaturce to co udalo mi sie odtworzyc, czyli prawie nic :/ ale wszelkie notatki, chocby z usg przepisalam. Moze to zdjecie na wlasciwym wykresie jeszcze sie odblokuje kurcze :-(
Matik kochana odezwij sie jak mozesz, jesli widzisz moj wykres,moglabys jak pisze piranha zapisac jako zwykly obrazek i wrzucic tu ?
Dorcia widzialam wlasnie...a Ty widzisz moj wykres ?
Matik kochana odezwij sie jak mozesz, jesli widzisz moj wykres,moglabys jak pisze piranha zapisac jako zwykly obrazek i wrzucic tu ?
Dorcia widzialam wlasnie...a Ty widzisz moj wykres ?
Oczy niebieskie
Elmo odpowiem ci tu - imię wybrane niby na 100%. Ale powiem ci, że z córcią też niby było wybrane Karolcia a w 9 miesiącu nam się odmieniło. Także narazie jest Bartek, jakiś zawsze jak myślałam o imieniu dla synka to był Bartek. Kiedyś pod blokiem był taki mały Bartuś, urwis, nie chciał iść z mamą za rączkę, taki fajny.
Dziewczyny powiem wam, że wizytę w poradni diabetologicznej mam wprawdzie dopiero w poniedziałek ale już wprowadzam pomału dietę i kurcze, to nie takie proste. To całe wymyślanie posiłków itp.,no ale jak trzeba to trzeba. Będzie problem jak będziemy chcieli gdzie wyjść, np. dzisiaj na andrzejki. Narazie zauważyłam tylko, że nie mam w ogóle zgagi.
Olusia kciuki.
Nuuśka do boju!
Dziewczyny powiem wam, że wizytę w poradni diabetologicznej mam wprawdzie dopiero w poniedziałek ale już wprowadzam pomału dietę i kurcze, to nie takie proste. To całe wymyślanie posiłków itp.,no ale jak trzeba to trzeba. Będzie problem jak będziemy chcieli gdzie wyjść, np. dzisiaj na andrzejki. Narazie zauważyłam tylko, że nie mam w ogóle zgagi.
Olusia kciuki.
Nuuśka do boju!
Piranha
Nuuuśka, mi się nadal otwiera ten niedziałający :-(
Dorcia, też tego nie rozumiem, u niektórych kobiet miłość do dziecka i instynkt macierzyński pojawiają się dopiero stopniowo po porodzie, jeśli dojdzie do tego przywiązywanie ogromnej wagi do własnego wyglądu to może się to tak skończyć chyba. Też uważam, że kilogramy nie świadczą o pięknie lub jego braku, jest wiele prześlicznych kobiet z "nadmiarowymi" kilogramami.
Oczy niebieskie, cudne imię wybrałaś, było na liście moich ulubionych ale M wtedy uparł się na Krzysia :-)
Dorcia, też tego nie rozumiem, u niektórych kobiet miłość do dziecka i instynkt macierzyński pojawiają się dopiero stopniowo po porodzie, jeśli dojdzie do tego przywiązywanie ogromnej wagi do własnego wyglądu to może się to tak skończyć chyba. Też uważam, że kilogramy nie świadczą o pięknie lub jego braku, jest wiele prześlicznych kobiet z "nadmiarowymi" kilogramami.
Oczy niebieskie, cudne imię wybrałaś, było na liście moich ulubionych ale M wtedy uparł się na Krzysia :-)
Ostatnia edycja:
reklama
Nuuśka ja widzę...co widzę ... tak jakbyś zaznaczyła tylko dwa razy temperaturę...więc chyba coś się z nim pochrzaniło !
Piranha mnie się wydaje że ta dziewczyna się zagalopowała w tym co pisze...nie rozumiem tego i nigdy nie zrozumiem !!!
Piranha mnie się wydaje że ta dziewczyna się zagalopowała w tym co pisze...nie rozumiem tego i nigdy nie zrozumiem !!!
Podziel się: